eşim onu aldattığımı düşünüyor kızlarrrr

eşin çok haklı ben evliliklerde erkek arkadaşla dertleşmeleri konuşmaları hiç hoş bulmuyorum hele hele ki eşim bunu duyunca sadece arkadaş olduğumuzu bilse bile kızacaksa asla ve asla böyle bişey yapmam e yapılıyorsa da sonuçlarına katlanılacak ki ne oldu gizil gizli konuşunca bittimi sıkıntılarınız dertleriniz size bişey diyemem de başkalarına örnek olsun hakkınızda hayırlısı

evli çocuklu bir bayanın bir erkekle konuşup dertleşmesi bana hiç doğru gelmiyor ,üstelik eşinizin kızdığını bile bile gizli konuşmuşsunuz ne cesaret valla anlamadım,merek ediyorum eşiniz görmeseydi konuşmaları devam edermiydiniz yada nereye kadar giderdi gerçekten merk ettim ,birde çok kızıyorum şu eşinden gizli işler çevirenlere erkek olsun bayan olsun farketmiyor ..ama ne olursa olsun bir bayanın daha dikkatli olması gerekiyor bence..........

benzer birşeyi geçen kış bende yaşadım...tabi benim eşimin haberi vardı,ark ımı o da tanırdı yakından..ona ragmen aslında istemezdi konuşmamı,ben hissederdim...sonucta karsısın,kıskanıyorlar..neyse..allahım kavus gıbıydı.salya sümük ağla ağla öldüm..eşimi inandırana kadar...eşim boşanacam senden dedi ya o an öldüm sandım..insanın kafasından türlü türlü düşünce geçiyor o anda..neyse ne mi oldu? 1-2 gün tabi eşim durgundu osnra normale döndü herşey ama zaman lazım tabi size....zaman herşeyin ilacı...benim 9 yıllık arkadasımdı..o olaydan sonra anında görüşmeyi kestim o gün bugündür ne sesını duydum ne haberını aldım tamamen kestim görüşmeyi..ondan sonra anladım ki evi bir kadının erkek ark ı olmazmış...annem hep derdi ama yaşayınca daha ii anladım..B]

Son düzenleme:
benzer bi durum benimde basima geldi...erkek kuzenim ortadan kaybolmustu...hayatindan süphe ediyorduk...bende face üzerinden bi arkadasiyla görüstüm...kendimi kuzenimden hoslanan bi kiz olarak tanittim arkadasinin agzindan laf alabilmek icin vs...yeni evliydik o zamanlar...teyzem cok zor durumdaydi....esim benim kuzenimin arkadasiyla görüstügümü sonradan ögrendi ve büyük kiyamet koptu tabi...esim hakliydi her ne olursa olsun...bu durumu düzeltmek icin cok savastim ben cok yalvardim....sende savas eger gercekten kötü bir niyetle yapmadiysan....onun güvenini tekrar kazan....

Birçok erkek eşinin bir erkekle sohbet etmesini istemez kendiside erkek olduğu için erkeğin niyetini bilir diye düşünüyorum:)
Ben evlendiğimde hattımı değiştirdim ve msnmdeki bütün erkek arkadaşlarımı sildim. Onlar kötü niyetli diye değil ama eşimle bu yüzden sorun yaşamak istemedim. Bence sende öyle yap evliliğin eşin ve çocuğun daha önemli.
Eşinle bu sorunu halledeceğinizi düşünüyorum sonuçta ortada gerçek bir ihanet yok.

eşini o kadar iyi anlıyorum ki, aynısını ben yaşadım çünkü..
sorun karşı cinsten biriyle görüşmende değil bunu gizlemende..
ben hiç ama hiç kıskanç bir bayan olmama rağmen eşimin iş
yerinden bir bayanla havadan sudan twitter konuşmalarını gördüğümde
nerdeyse boşanma aşamasına geldik.dokuz koskoca yılı bitirdik
ikimizinde karşı cinsten bir sürü samimi arkadaşı oldu,işyerinden,
üniversiteden asla da sorun olmadı bu arkadaşlıklar ama iki ay
geçti ve hala sorguluyorum eşimi neden benim haberim yoktu bu
konuşmalardan diye.dokuz yıl boyunca ona duyduğum güvenin
yerini şüphe aldı.bir kızla havadan sudan muabbet etti diye değil ama
benim haberim olmadan yaptığı için!!neden konustun diye sormadım hiç
neden benim haberim yoktu diye hem kendi kendimi yedim hemde eşimin
başının etini....birşeyler gizleniyosa eğer sıradan bi arkadaslık deyip
geçemem ben..gizlemedim sadece söyleme gereği duymadım,önemsemedim,
bu kadar tepki göstereceğini bilemedim deyip duruyo...bende değdi mi
10ar dakikalık muabbetler için silip geçtiğin güvenime diyorum!!!
şimdi sana gelelim, sen eşinin tepki göstereceğinide biliyomuşsun,
vereceğin tepkiyi kestiremedimde diyemzsin eşine, senin geyik muabbetlerin
için değdimi şimdi bunca yaşadığına..
eşinde kolik olan çocuğu sana bırakıp bırakıp annesine kaçtığı için kabahatli,
zor bi süreç kabul ediyorum,ama eşlerin karşılıklı çabalayıp birbirlerine vakit
ayırmaları ;gerekirse bu vakti kendilerinin yaratmaları gerekiyo.dolayısıyla
sen içine düştüğün boşluğu yanlış şekilde doldurmuşsun.. kendine bile itiraf
edemiyosun belki ama eşin o konuşmaları hiç görmemiş olsaydıda, o
konuşmaların içeriği gayet havadan sudan,ipten saptanda olsa , ilgi görmek,
sana vakit ayıran birinin olması hoşuna gitti ve zaten bi boşluktaydın,
kendini böyle tatmin etmeye çalıştın..eşin görmeseydi ne zamana kadar devam
edicekti bu gizli saklı konuşmalar??? bi daha söylüyorum niyeti çok temiz olan
hiçbişeyi saklama gereği duymaz...
çok uzun oldu ama aynı konudan dolayı o kadar muzdaribim ki, eşinden gizli
bi iş yapmanın eşini ne kadar yıpratmış olabileceğini anla istedim... hem ben
hemde evliliğimiz çok büyük yaralar aldı çünkü tam olarak seninkiyle aynı sebepten..

Normal bir erkek arkadaşınız olabilir bunu yargılamıyorum benim de var.

Ama eşinizden saklama sebebinizi anlayamadım, yaptıklarınızın yanlış olduğunu bildiğiniz için sakladıysanız eşiniz bu durumda haklı konuma çıkıyor. Ha eşiniz hiç kimseyle görüşmenize izin vermediği için sakladıysanız arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi korumayı bilmeliydiniz.

Sizi asla ama asla yargılamıyorum beni yanlış anlamayın ama evli ve çocuk sahibisiniz benim şahsen arkadaşlarımı nişanlım bilir saklamam kimseyle saklanıcak boyutta da ilişki kurmam. Gerçekten masumda olabilirsiniz bu durumda olayın üstüne fazla gitmeyin, gerçekten masumsanız kimseye YALVARMAYIN, pişmanım demeyin. Açıklayıcı konuşun.

buarada bı konu vardı hanı esının ıs arkadasıyla gızlıden sınemaya gıtmesı telefonla ,abı kardes muhabbetı yapıyoruz dıyodu karısına ,
o kadın onu bosadı

sımdı sız herseyın farkındasınız dıye olaylara bakıs acım degısmeyecek
hata yapmıssınız bı cok erkek bunu yaptı dıye yuvalar yıkıldı

bılemıyorum

o kişi benim işte..evet kocamı boşadım çünkü bi evliliğin içine yalan ve 3.şahıs girdimi güvende sevgide eksilmeye başlar..bu ilşlerin arkadaşı ii niyeti olmaz..size yapılsa sizde ilk aklınıza ihanet getirirdiniz erkekleri bazen anlamak lazım..

bir erkekle bir kadının gayet iyi niyetle arkadaşça konuşmasını normal bulmayan zihniyetleri anlamıyorum .ama eşinden gizlemeseydin keşke ... bide bekarken olan arkadaşlıklar evliyken olandan farklı oluyor ister istemez .sizde eşinizin çok yakın bir kız arkadaşınla konuşmasını dertleşmesini istemezdiniz heralde oda istememiş ...

umarım tüm yanlış anlaşılmalarınız çözümlenir ve sıkıntılı günlerinizi geçirirsiniz.

Ama ben okurken olayı " eşim üniversiten bir kız arkadaşıyla yazışmış ve buluşma planları yapmış bana hiç söylememiş" diyerek okudum. yani kocam aynı şeyi yapsa tepkim ne olurdu?

- evet yanlış anlamaya açık bir konu. Ben de delirirdim.

mrb yazınızı okuyunca sadece suc lu olarak ben sızı gordum esınıze ılgı zaman ayıramadığınızı yazmışsınız pek de zaman degıl buradaki sorun okadar zamanınız yoktu da nasıl arkadaşınızla konuşuyordunuz bırde facede konusmaaya baslamıssınız sızın aranızda ıletişim sorunu var bence kı bu suc ta senınn esının degıl arkadaşınla geyık yapacağına gıdıp kocanla geyık yapsaydın bu durum buralara gelmezdı bence esın yalnız kalınca annesine gıttıgını soyluyorsun nereden bılıyorsun kı gıttıgını belkıde o da geyık ıcın bı kız arkadaşı buldu kendıne. bak burda sorun tek taraflı baslar sora ıkı tarafa çıkar ama sen baslatmıssın ve katlancaksın artık sonucunada ıyı günler...VEE eşin senı bu yaptıklarına rağmen aldatmadıysa bu adamı basının uzerınde tası bence....

madem ortada yalnış bir şey yok niye gizliyorsun?

eşim kızıyor diyorsan niye öyle şeyler yapıyorsun...?

herşeyinle suçlusun ....hem ilgisiz ol hem eşinden gizli şeyler yap...

ilk defa bir erkeğe hak verdim yeminle:31:

Güven bir kez sarsıldımı geriye getirmesi çok zor.
Arkadaşın söylediği gibi sen eşini aynı pozisyonda yakalasan ne hisseder ve yapardın ?
çok çabalaman lazım hemde çok.

Back
X