eşim onu aldattığımı düşünüyor kızlarrrr

ben de yaptım aynısını, gizli gizli görüşmedim de eşime söyleme gereği de duymadım, eşimle olan sıkıntılarımı da paylaşıyordum. ama arkadaşım bir gün kızla erkeğin boyle yakın dost olamayacağını sağolsun gösterdi bana :ssz:

hiç buluşmayı hele de başbaşa buluşmayı düşünmedim, yaşadığım şehre gelecek olsa akşam yemeğine davet ederdim eşimin evde olduğu saatte, sonuçta bu kişiyle geçmişte oturup yemek yemişliğimiz vardı eşimle beraber.

siz gerçekten niye buluşmak istediniz ki, hele de eşiniz olmadan. kafasının karışması çok normal.

genelde yaptığın şey yalnış filan denmiş ama ben yalnış olduğunu düşünmüyorum ,
ben hala üniversiteden arkadaşlarla yazışır hatta buluşurum ,
kaldı ki konu sahibinin konuştuğu kişide eski sevgilisi filan da değil üstelik ,sadece arkadaş ,
ayrıca böyle bir konudan dolayı evden git diyen kocanın aklına şaşarım ben ..
kocasından korkan çekinen insanları da anlayamadım hiç ,farklı bir yaşam tarzı ,
ben eşimle herşeyi konuşan tartışan biriyim ,yeri geliyor arkadaş gibiyiz .bana garip geliyor ,bu işin içinde namussuzluk yok ,aşk meşk yok ,ee sadece arkadaşça konuşmalar yani ne var bunda ,benim şimdi eski yazışmalarımı kocam okusa beni öldürsün o zaman ..pes yani..

üzgünüm ama kocan bencil biri
o çocuğu birlikte yaptınız yeni çocuk sahibi olup zor zamanlarında kendini dışarı atan erkeklere gıcık oluyorum.
işten gelmiş olabilir o da babası sizle birlikte o zorluklara katlanmalı sizin yükünüzü hafifletmeliydi.
bu kadar bunalan bir annenin biriyle muhabbet etmesini de anlıyorum arkadaşınız da sevgilisinden ayrılmış bayan görüşü almak için size danıştığına eminim.
saklamanı yanlış bulmuştum ama bunun sebebi eşinin aşırı derecede kıskanç olması.
yani eğer gizlemeseydin konuşmalarınızı buluşmanı vs eşin yine kızacaktı kız arkadaşınla takıl diye.
o yüzden de saklamışsın. bunu eşinle konuşmalısın neden sakladığını.
sende de suç var ama eşin de tamamen suçsuz diyemem.
bir insanı bu kadar sıkboğaz eder, yalnız bırakır bir de sosyalliğini kısıtlarsan tabi ki gizlemeye başlar,
tabi bu gizlenme sebebiyle ileride arkadaşlık boyutundan çıkabilir yasaklar tatlıdır mantığı gereği
ama sen eşinin ayaklarına kapanıp yalvarırsan kendini iyice çekicek.
al karşına bu kadar kıskançlık yapmaması gerektiğini senin çekinmene sebep olduğunu yanlış anlamasından korktuğunu ama arkadaşlarında cinsiyet farkının olmaması gerektiğini söyle.
ayrıca bebekle de daha çok ilgilenmesi gerektiğini seni yanlız bıraktığı için bunaldığını havadan sudan muhabbet etmenin bile sana iyi geldiğini söyle.

Siz bu bahsi gecen konunun haricinde de esinizden cok korktugunuzu cekindiginizi belirtiyorsunuz, niye? Esiniz aksam eve geliyor siz bebekle ilgileniyorsunuz diye annesine gidiyor sizinle oturmayi tercih etmiyor. Cocuk ikinizin cocugu, babasi niye ilgilenmiyor da annesine gidiyor. Bu konusma disinda da esinizle evliliginizle ilgili yolunda gitmeyen seyler var. Esinizin kurallarina göre oynaniyor hep.

Bu arkadas olayina gelince, evet yapmamaliydiniz. Yani tabiki de bir arkadasinizla ara sira hal hatir sormaniz, sohbet etmeniz normal ama böyle aylar boyu olunca göze hos görünmüyor. Esiniz demek ki unutamamis. Esinizin de hatasi var ama bu sizin davranisinizin mazereti olmaz tabiki. Üniversite mezunuysaniz 20-22 yaslara kadar faal bir sosyal hayatiniz vardi. Cocuk olana kadar da esinizle cikip gezmissinizdir, dogum yaptiktan sonra büyük bir bosluk. Aksama kadar kücücük bebekle evde kalmak nedir biliyorum. Sac taranmaz, esofmanlar cikartilmaz, elde kumanda tv karsisinda veya bebek izin verdigi müddetce internetin basindan kalkilmaz hatta bazen yatagi bile toplamak gelmez insanin icinden. Sizi bebekle birakip devamli annesine gidecegine, arada sirada bebegi annesine birakip sizi alip götürseydi biryerlere. Haftada bir yemege, kahve icmeye, en azindan yürüyüs yapmaya götürebilirdi sizi. Ailenizden uzaksiniz kimse yok etrafinizda, anneniz kardesiniz falan olsaydi onlara bile gider gelir vakit gecirirdiniz.

Tekrar söylüyorum, niyetiniz kötü olmasa bile davranisiniz yanlis olmus. Tersi olsaydi esiniz bir kadin arkadasiyla böyle sohbetler yapsaydi yerden yere vuruyorduk simdi. Kayinvalideniz iyi birine benziyor anladigim kadariyla. Ogluyla biraz konusabilir, genc kadin aksama kadar bebekle evde bunaliyor, kimsesi yok burada, arada bir ilgilenseydin saga sola cikarsaydin sen de diyebilir ogluna. Ya da her aksam buraya gelecegine karinla cocugunla kalsaydin sende de suc var falan diyebilir.

Allah yardimciniz olsun.

Yanlış yaptığının farkındasın,o yüzden oraya fazla girmiyorum.

Bence bu öfkeyle fazla konuşmayın.Konuyu tekrar tekrar açıp polemik haline getirmeyin.
Bir süre ayrı kalmanız gerekiyorsa kalın ama tercihen bu süreyi kayınvalidenin veya annenin yanında geçir.
O da çok değil,1 haftasonu gibi olabilir.

Kayınvalidene anlatman iyi olmamış ama olgun kadınmış,seni güzel teskin etmiş.
Eşin bence birşey olmadığından emin ama gerçekten sevginden şüpheye düşmüş.
Zamanla öfkesi dinince ve senin hala yanında olduğunu görünce ikna olacaktır.

Evliligi bitirmek isteyen tabiki, bir bahanesi olmali. Demek istedigim bu durumu cok uzatmamazsi gerekiyor. Elbet kiskancligindan cekemiyor ama gercekden seni seviyorsa elbet bu davranisi kizginligindandirki, eyer gercekden aldatigina inaniyorsa bunu rahatlikla yapmadigini kanitlaya bilirsin. Bu arada o kayinvalidenede hic ama hic guvenme tatlim!;)

böyle kayınvalide dostlar başına maşallah ne olgun bi kadınmış allah yolunu açık etsin.eşinizin üstüne gitmeyin bende buna benzer bir olay yaşadım üstüne gidince olmuyor .sadece rutin hayatınızı devam ettirin bi süre sonra yavaş yavaş yoluna giriyor.

şimdi tersini düşünelim,konu sahibinin eşi,eski bir arkadaşıyla sürekli görüşüyor,aile sıkıntılarını anlatıyor ve bunu eşinden saklıyor ve konu sahibi eşinin yazışmalarını okuyor ve öğreniyor.biz kk hatunları ne tepki verirdik böyle bir durumda,aman ne var kız arkadaşıyla konuşmuş işte ne var diyebilirmiydik:34:

erkek yapınca büyük hata,kadın yapınca arkadaşıyla konuşmuş ne var deniyor:50:

katiliyorum

kadin yapincada hatadir

umarim bu hatasini en kisa zamanda telafi eder eski mutlugunu bulur

evet erkek yapsaydı böyle yorumlar olmazdı, şimdi düşününce mantıklı geldi :D karşı cinsten arkadaş olur elbette, ama eşlerin de bu konudan haberdar olması gerektiğine inanıyorum.. eğer eşinizle buluşmaya gitmiş olsaydınız muhtemelen bunu yaşamayacaktınız.. ama benim anlamadığım eşinize sonradan ne oldu da aklına geldi? orası biraz acayip olmuş..

Evli değilim ama bırakın eşimi 2 yıllık sevgilim var böyle bir şey yapsa sürekli görüşelim mevzusu ve geyikler döndürse pişman ederdim doğduğuna. Benden habersiz bir kızla nasıl konuşur ??? Şuan sevgilim nasip olur eşim olursa böyle bir şeyi gizli yaptığım için beni boşar şuanda bitirirdi. Gizlilik varsa güven duymaz kimse.
Çifte standartta her zaman karşı oldum.Evli bir erkek bayan arkadaşınla her gün on dakika konuşamıyorsa bayanın da bunu yapmaya hakkı yok.Sanıyorum siz olsanız sizde büyük tepkiler verirdiniz.Düşünün ki eşiniz bir bayanla arkadaşça buluşma planları yapıyor ... Ne derdiniz ve nasıl tepki verirdiniz ?
Ayrıca evet erkek arkadaş olabilir ama evli bir kadının her gün on dakikada olsa aynı erkekle sohbet etmesini ben hoş bulmuyorum.Benim düşünceme zıt bu.
Gerçekten hata etmişsiniz inşallah eşiniz sizi affeder

Son düzenleyen: Moderatör:
Cocugu olmayanlar kolik olayinin ne zor, yipratici ve cok sabir isteyen birsey oldugunu bilemezler. Aksam eve gelince insan olan duyarli olan baba der ki bütün gün perisan olmussundur cocukla ver biraz ben gezdireyim kucagimda. Yanimizda bir bebek 10 dk aglasa kafamiz siser, bu kolik bebekler saatlerce susmadan aglar da aglar. Masaj yap, banyo yaptir, gaz giderici damla ver, emzir... ne yaparsan yap. Sansliysan kucakta gezdirince susar, degilsen o aglasin kucaginda sen agla caresizlikten. Bir ara uyudu gibi olur sen de gözünü kapatirsin 10 dk sonra tekrar baslar cigligi sersem gibi kalkarsin. Anne, baba, kardes, akraba hic kimse yok ki su bebekle iki saat ilgilensin de anne biraz uyuyabilsin. Bir cocuga bakmaya en mecbur kisiler anne ve babasidir. Beyefendi niye hic ilgilenmiyor cocuguyla da sesinden aglamasindan bikip annesine gidiyor?

Konu sahibini kinamak, hor görmek, sen nasil böyle birsey yaparsin diye ayar vermek dogru degil bence. Adam kendi cocuguyla ilgilenmekten bakimindan aciz, karisini bu durumlarda bile birakip anasinin evine gidiyormus. Aylarca hic disari cikamayan, esiyle basbasa vakit geciremeyen, bebekle ilgili kimseden yardim alamayan konu sahibine üzüldüm acikcasi. Boslukta hissetmis kendini ve bunun sorumlusu da esi. Herkesin durumuna care bulmasi farkli oluyor. Benim esim cocukla her an ilgilendigi halde ben depresiftim hep. Kendimi AVM lere atiyordum devamli. Bebek arabasina koyup birsey almasam da turluyordum. Bir arkadasim da alma hastasi olmustu. Baska bir arkadasim da yeme hastasi. Aglaya aglaya yine de yiyordu ne bulursa.

Bazi anneler sansli oluyorlar bebekleri acisindan. Uyku yeme düzeni kolay oturuyor. Ben kizim 3 aylikken agladigimi biliyorum uyumuyor diye. Saatlerce ugras uyumadigi gibi devamli agliyordu.

Ortada ikinize ait bir yanlis var ama büyük kismi esinize ait. Siz esinizden bu kadar cekinerek korkarak egosunu sisirmissiniz. Ne demek her aksam kücücük bebekle esini birakip git annende otur. Buna niye izin veriyorsunuz ki? Kusura bakma gidemezsin, cocukla ilgilen biraz niye demediniz hic? Valla ben kiyameti kopartirdim. Hatta bebegi tutustururdum eline ben banyoya giriyorum bak biraz veya annene gideceksen bebegi de götür ben de biraz dinleneyim derdim. Yok mu süt pompaniz? Sütünüzü sagin cantasini da hazirlayin verin eline. Tek basiniza mi yaptiniz canim bu bebegi? Böyle zamanlarda insanin yaninda esi olmayacak da kim olacak? Hem bu bebegin de öz be öz babasi.

Bu konuda da erkeği nasıl haksız çıkartıyorsunuz ben anlamıyorum ?
Eşi de kocasınla ilgilenmemiş o da konuşsaymış o zaman.
Nasıl ki bayan çocukla ilgileniyor diye eşinle ilgilenmediğinde erkek başkasınla ''dostça '' bile konuşamıyorsa .
Eşin karısına yardım etmemesi durumunda da bayan bu şekilde davranmamalı ...
Bunun bahanesi olmaz !
Dostça ve ya arkadaşça farketmez buluşma görüşme planları yapmak yerine eşinle konuşmayı denemeliydi.
Burda büyük hata bayan arkadaşımızda bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızmayın ama eğer eşinizin kızacağını bile bile (ki biliyormuşsunuz) erkek arkadaşınızla konuşuyorsanız buda bir aldatmadır. Çünkü evlilik güven üzerine kuruludur, eşlerin birbirinden gizlisi saklısı olamaz. Birde kadınlar kolay affediyor ama erkekler nedense kaldıramyorlar. Allah yardımcınız olsun.

bunu bir erkek yaptığında belaları sayıyorsunuz ama kadın yapınca hata yapmışsın özür dile bilmemne ikiyüzlülük burlarda ortaya çıkıyor

Senin yaptıgının aynısını eşin yapsaydı burada kızzzlaarrr aldatıldımm çokk kötüyüm diye konu açardın.anladıgım kadarıyla şakalaşma civeleşme tarzında konuşmalar olmus arkadasınla.kı şunu da hiç anlamam çok yalnızdım bunalmıştım konuşmaya dertleşmeye ihtıyacım vardı falan filan...çok sacma ..ben de ailemden uzaktayım 2-3 bayan arkadasım var baska kımse yok ama hiç bır erkekle dertleşme ihtıyacı duymuyorum!herşeyi eşime anlatıyorum
eşine içinden geldigi gibi davran sevgını kanıtlamak için sahte davranışlara girme sakın iş ıyıce kotuye gider..

Erkek arkadaşınızla konuşmanız normal bir şey burada sorun yok zaten.Ama asıl sorun eşinden gizli gizli bunu yapman.
Sen zaten bu konudaki hatanın farkındasın ama eşinin şuanki tavrını anlamak için kendini onun yerine koy.O bir kız arkadaşıyla senden gizli saklı konuşsa sen de onun yaptığı davranışların aynısını yapardın muhtemelen.

Eşin şuan da sana kızgın bu yüzden ağzına geleni söylüyor ve fevri davranıyor.Kayınvaliden çok doğru söylemiş,şuan da yapman gereken şey eşini kendine inandırman.Bence o arkadaşın sen eşin üçünüz buluşmayı öner.Sevgini bir şekilde kanıtla eşinin huyunu en iyi sen bilirsin nasıl kanıtlayacağını sen daha güzel bulursun.

Ama gönlünü almak için ona kendisini özel hissettirecek bir şeyler deneyebilirsin.Çocuğunuzu kayınvalideye bırakıp evde en sevdiği yemeklerden yapıp onu mutlu edicek bir hediye alabilirsin.

Bir de şu var tartışmalarda sen diliyle değil ben diliyle konuşmalı insan her zaman.Biz farkında olmadan hep sen dilini kullanıyoruz örneğin sen beni yanlış anlıyorsun,sen her şeyi büyütüyorsun,sen bana güvenmiyorsun gibi.Bunun yerine ben bir hatada bulundum,ben seni kırdığım için üzgünüm,ben çok pişmanım seni kaybedemem gibi cümleler daha olumlu sonuçlar veriyor.

eşin sana inanmasa bu iş çoktan biterdi bence sana güveniyor ama afallamış işte. onları yüzleştir. evi terk etme iyice soğursunuz birbirinizden.

Başka bir konuda da bir hanımın kocasının bahanesiydi bu "dertleşiyorduk"
Niyeyse hemcinsler kafii gelmez karşıcinsler derman olurlar.
Çocuğun koliğini eminim çok iyi anlamıştır bekar erkek arkadaş evdeki koca anlamazken o nasıl anlasın ?
Kolik bebeğe sahip annelerin tedavisini bulduk o halde hepsi erkek arkadaşlarıyla uzun uzun kocalarından habersiz konuşsun ,bebekler iyileşiyor ..
Eşim annesine gidiyordu o yüzden yaptım ise erkeklerin klişe yalanlarının aynısı
"eşim çocuklar ve ev işleri yüzünden benimle ilgilenmiyordu aldattım"
Yahu insanız hepimiz adam öldürsek yine bahane buluyoruz.Geçen genç bir kız öldürüldü.
Katil aşkıma cevpa vermedi ondan öldürdüm dedi bahaneler olunca masum mu oluyoruz ?

İnsanların arkadaşları olabilir.
Kadın olur erkek olur iş yerinden olur okuldan olur..
Olur yani insanız olmazsa garipserim.
Kaldı ki bunun sınırı da her ailede bir olmaz,her kültür de farklı karşılanır.
Facebook'dan bende bazı arkadaşlarıma denk geliyorum.
Hayatlarımız nasıl gidiyor üzerine giriş kısmında sohbet ediyoruz.
Zaten 10.dk sonra sohbet tıkanıyor hadi diyelim ki çok yakın eski erkek arkadaşınız .
Bir saat sürsün hadi yetmedi bir gün sürsün ?
Sonraki paylaşımlar artık nezaket değil ihtiyaç,arzu..
Gizli gizli buluşulacak falan ooooo o işin tadı tuzu kalmamış artık.
Birde benim hayatım bu diyemeyiz kadın da diyemez erkek de diyemez.
Kocam benim erkek arkadaşımla başbaşa buluşmamı istemiyorsa.
Ayy sen bana güvenmiyorsun öylesin böylesin demem ben adama istemiyorsa istemiyordur.
Bu adamı ben seçtim evlendim bu tip kişisel isteklere riayet ederim.
Aynısını ondan da beklerim.Bunu modern dünyaya aykıymış gibi lanse etmek büyük hata.
Benim için hiçbir erkek arkadaş kocamdan daha kıymetli değil,karşılaştırmaya gelirsek tırnağı bile olamazlar.
Niye üzeyim kocamı ,dertleşecek 2 milyar kadın var bu dünyada.

Kadınlar erkeklerin her hatasını affediyor eşinizde sizi affetsin isterim ben.
Ama konudaki yorumlar bana ikiyüzlü geldi sadece onu belirtmek istedim.

Canı sıkıldığı için çekip çekip giden eşin düşünsün. Bu ne ya. Konuşmak da mı yasak. Zaten okudu yazdıklarımı bişey yok diyorsun. O zaman niye bu kadar büyütüyor hemdee aradan bu kadarzaman geçmiş. Bence asıl kendi bi haltlar karıştırıyor.kendi masumiyetinden eminsen sakın alttan alma.daha kötü olur.

Belkı sız esınızın ılgısızlıgınden bosluga dusup bu hareketı yaptınız. Karsınızdakının masum olduguna ınanmıyorum. Esınızde bu ıste bıseyler sezmese trıp yapmazdı. Erkekler bızım kadar ıncelemez bı yamuk var bu ıste. Mesajlar bu kadar masummu ıcınız rahatsa sorun yok ama ben de suphedeyım. Hem k.v ne anlattınızda ne kadarını? belki annesiyle konu acilacak ve her seyi anlatacak k/v de size cephe alabilir

Back
X