• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Ne sacma adetler bunlar ya. İnsan kendini bile bile bu rezilligin icine atar mi. Allah akil fikir versin esinize ve arkadaşlarına.
Bosuna haram kilmamis dinimiz ickiyi sarhosluk veren seyleri. Iste boyle rezillikler cikmasin diye. Insanin yaptigi sacmaliklari sonradan hatirlayamamasi kadar cirkin bisey yoktur sanirim

Bakan göz bile onun o halinden rahatsız oluyor da kendisi düştüğü halden neden rahatsız olmuyor ? Kendisine bunu bir sorun bence. İnsanların gözünde kendisini bu kadar düşürmekten, eşini tiksindirmekten rahatsız olmuyorsa sizde eve gelme demekten rahatsız olmayın bence.

Kızlar eşimin arkadaşının düğünü var. Bu akşam kına, yarın akşam erkek eğlencesi, pazar akşamı balo olacak. Durum şu eşim ve 10 kişilik arkadaş grubu yarın akşam çok fazla alkol alacaklar. Artık geleneksel gibi oldu birisi evleniyorsa erkek eğlencesi ve pazar gelin alması alkol alınarak oynanan saçma bir şeye dönüşüyor. Eşimse tam bir beyfendidir. Evlilik öncesi hayatında alkol alan eğlence mekanlarından çıkmayan birisiydi ki biz birlikte de çok gittik. (bunu şundan söylüyorum mesele alkol alması değil) fakat düğün konusu olunca bunlar alkolle yıkanıyorlar. Eşim çok kaçırırsa ki düğünde ne hikmetse öyle oluyor yerlerde yuvaklanıyor. Bense eşimi öyle görmek istemiyorum bu durumdan çok rahatsızım. Eşim dediğim gibi normalde çok beyfendi, klas bir erkekken alkolü çok kaçırdığında değişik bir şey oluyor. Bense cidden mutsuzum düğünün derdi içime şimdiden düştü onu öyle görmek istemiyorum. Eşime o akşam eve gelme desem ağır bir söz mü olur bu çünkü onu öyle görünce düşüyor sanki gözümde güçsüz, düşüncesiz birisi gibi geliyor. Şuan bunu söyleyip kırmakta istemiyorum ama bir anına bile tahammülüm yok. Size sormak istedim ya da bilmiyorum dertleşmek istedim belkide paylaşsam iyi gelecek.

Hayatım"seni yerlerde yuvarlanırken görmek istemiyorum gözümden düşüyorsun benim yerime koy kendini sen olsan beni o hâl üzere görmek ister miydin?" Diyebilirsin açık açık anlat bence kırılacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Valla kusura bakmayin ama agziyla icemeyen icki icmesin yerde yuvarlanmak vs nedir yahu?? Hem isteyen istedigini desin adam olanin umurunda olmaz, kendini kaybedene kadar icince beyfendilik falan kalmaz zaten ben olsam esimi boyle bir ortama sokmam gidersede eve gelemez...
Bence sizde yollamayin ,yok ben illa gonderecehim derseniz agiz ile icsin belorli saatte evine gelson yatsin uysun yoksa kapi disari edin ne hali varsa gorsin..
Kızlar eşimin arkadaşının düğünü var. Bu akşam kına, yarın akşam erkek eğlencesi, pazar akşamı balo olacak. Durum şu eşim ve 10 kişilik arkadaş grubu yarın akşam çok fazla alkol alacaklar. Artık geleneksel gibi oldu birisi evleniyorsa erkek eğlencesi ve pazar gelin alması alkol alınarak oynanan saçma bir şeye dönüşüyor. Eşimse tam bir beyfendidir. Evlilik öncesi hayatında alkol alan eğlence mekanlarından çıkmayan birisiydi ki biz birlikte de çok gittik. (bunu şundan söylüyorum mesele alkol alması değil) fakat düğün konusu olunca bunlar alkolle yıkanıyorlar. Eşim çok kaçırırsa ki düğünde ne hikmetse öyle oluyor yerlerde yuvaklanıyor. Bense eşimi öyle görmek istemiyorum bu durumdan çok rahatsızım. Eşim dediğim gibi normalde çok beyfendi, klas bir erkekken alkolü çok kaçırdığında değişik bir şey oluyor. Bense cidden mutsuzum düğünün derdi içime şimdiden düştü onu öyle görmek istemiyorum. Eşime o akşam eve gelme desem ağır bir söz mü olur bu çünkü onu öyle görünce düşüyor sanki gözümde güçsüz, düşüncesiz birisi gibi geliyor. Şuan bunu söyleyip kırmakta istemiyorum ama bir anına bile tahammülüm yok. Size sormak istedim ya da bilmiyorum dertleşmek istedim belkide paylaşsam iyi gelecek.

Hayatım"seni yerlerde yuvarlanırken görmek istemiyorum gözümden düşüyorsun benim yerime koy kendini sen olsan beni o hâl üzere görmek ister miydin?" Diyebilirsin açık açık anlat bence kırılacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Aslında çok kez söyledim fakat eşim yanlıl yaptığının farkında olarak yapıyor yanlışı. En son soğuyorum senden dedim ağlayacaktı gibi oldu gözleri sulandı mesela şuan o alkol alınacak geldi eve şey diyor hiç yola çıkmayayım arabada yatarım ayılınca gelirim diyor o alkol alınacaj kaçar yolu yok:(

Bakan göz bile onun o halinden rahatsız oluyor da kendisi düştüğü halden neden rahatsız olmuyor ? Kendisine bunu bir sorun bence. İnsanların gözünde kendisini bu kadar düşürmekten, eşini tiksindirmekten rahatsız olmuyorsa sizde eve gelme demekten rahatsız olmayın bence.
Kendisi rahatsız aslında ama bu ortamdao kopup ayrı davranmak ona uymuyor anlayamıyorum bende ama öyle

Aslında çok kez söyledim fakat eşim yanlıl yaptığının farkında olarak yapıyor yanlışı. En son soğuyorum senden dedim ağlayacaktı gibi oldu gözleri sulandı mesela şuan o alkol alınacak geldi eve şey diyor hiç yola çıkmayayım arabada yatarım ayılınca gelirim diyor o alkol alınacaj kaçar yolu yok:KK43:

Hiç kullanmasın kullanmak zorunda mi?

Valla kusura bakmayin ama agziyla icemeyen icki icmesin yerde yuvarlanmak vs nedir yahu?? Hem isteyen istedigini desin adam olanin umurunda olmaz, kendini kaybedene kadar icince beyfendilik falan kalmaz zaten ben olsam esimi boyle bir ortama sokmam gidersede eve gelemez...
Bence sizde yollamayin ,yok ben illa gonderecehim derseniz agiz ile icsin belorli saatte evine gelson yatsin uysun yoksa kapi disari edin ne hali varsa gorsin..
Kusura bakmam tabiki bende farkındayım ağzıyla içmesi gerektiğini. Eşim normal hayatımızda çok efendi beni el üstünde tutan beni hiç üzdüğünğ hatırlamadığım bir adam tek sorun yılda bir veya iki kez olan bu düğün saçmalığı. Eşim gibi bir erkeği yalnızca bu sebeple kapı dışarı etmek haksızlık olur gibi

Kusura bakmam tabiki bende farkındayım ağzıyla içmesi gerektiğini. Eşim normal hayatımızda çok efendi beni el üstünde tutan beni hiç üzdüğünğ hatırlamadığım bir adam tek sorun yılda bir veya iki kez olan bu düğün saçmalığı. Eşim gibi bir erkeği yalnızca bu sebeple kapı dışarı etmek haksızlık olur gibi
Yani kendini rezil edecegini bildigi ortama sirf erkeksi duygularindan oturu ( gitmese kilibik damgasi yer, hatunun lafindan cikmayan adam olur, icmese erkekligine laf ederler vs vs az cok biliyorum o ortamlari) aslinda istedigi icin ama siz birsey demeyin diye sanki mecburmus gibi katilacaksa ben olsam kapi disari ederdim.
Bu arada ickiye karsi degilim bende icerim ama yok bekarliga veda imis, erkek erkege eglence imis bunlara karsiyim , alkol varsa kari kizda olur o ortamda olmasa lafi olur birde adabiyla icmiyorlarmis gerek yok ama tabi hayat sizin benim esim gidemez ama sizinki size kalmis

Bırak eğlensin adam ya, görmek istemiyorsanız gözünüzü çeviriverin biraz. Bırakın iki coşsunlar, başkalarına zararları olmadıktan sonra ne var yani? Hep ciddi hep klas, sıkar insanı. Azcık da rezillikli eğlenilsin samimi olsun :D

Valla bende guldum seslı olarak
istemsizce güldüm kusura bakmayın.
yerlerde yuvarlanıyor demişsiniz ya, gözümde canlandı.
alkole karşı değilim ama bir düğünde kendini bu kadar rezil edicek kadar değil. birde demişsiniz ya normalde çok beyefendi diye. kim olsa durumu garipser sanki...
bence konuşun ama üstüne fazla düşmeyin. kocaman adam kendisi karar versin ne yapacağına
alla

Anlamıyorum mantarkafa geleneksel oldu saçma bir gelenek bildiğin hepsi yıkanıyor yerlerde uyuyakalıyorlar mesela bizim düğünde gelin arabasının üstünde uyudu bir arkadaşı zor aldılar
Ayyy kizmayin ama cok guldum yaaa.aslinda komik bi durummus dugundekiler tuhaf karsilamiyo mu

Şu hayatta en tahammülümün olmadığı birşey varsa, o da sarhoş insan, hele sarhoş bir koca benim için iğrenç..
Rahatsızsanız almayın, ben olsam anlayışlı davranmazdım.
Siz eve aynı şekil gelirseniz ne yaparmış acaba...

Back
X