Eşinizin arkadaş grubu Rus mu? Eski erkek arkadaşım anlatmıştı onlarda her düğünlerde küpe girene kadar içen insanlar olurmuş, bir köşede kavga falan eder,sonra sarılır,gecenin sonunda da bir köşede uyurlarmis.
Bence eşinizin kendini ne rezil bir konuma soktuğunu anlaması lazım bırakmasi için. İnsanlar alkol sınırını böyle böyle farkediyorlar. Mesela üstüne Kusarsa temizlemeyin, yatakta değil de yerde yatarsa,bırakın yatsın. Dağinikliklari kaldırmayın. Kalktığında kendini tinerci gibi yerde kusmuk içinde bulursa , etrafına Zarar verdiğini farkederse belki kendinden utanır
Benim de içkide limitim bellidir. O yüzden o limite gelince kalkarım masadan. Bir gün arkadaşım tam ben kalkacakken birşeyler daha söylemiş,onlardı,şunlardı, bir kadeh dahaydi, azıcık fazla kaçırdım. Otobüse bindim.... Bir süre sonra yanımdaki adam koluma dokundu, bir baktım mendil uzatıyor. Meğersem midem bulaninca CANTAMA KUSMUŞUM! Haberim bile yok. Çantadan zar zor kimliğimi kartımı alıp çöpe atmak zorunda kalmıştım. Ve kendimden gerçekten utanmıştım, ben bu hallere düşecek kadın mıydım diye.
O olay bana ders oldu mesela, asla limitimi aşmadim yıllardır, aşmam da.
Bence eşinizin de kendinden iğrenmesi lazım