Bu sefer de o yapsın hazırlık, bence.[/QUOTE
zaten beyfendi hep benden bekler kendi hiç bir süpriz yapmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer de o yapsın hazırlık, bence.[/QUOTE
zaten beyfendi hep benden bekler kendi hiç bir süpriz yapmaz
7 yıllık evliyz
1 yaşında oğlum var
akşam sofraya oturuken mama sandelyesini önüne oturdun dedim (çocuk tv ye bakmak için uzanıyor rahat edemiyor)
bu lafıma bi bagırdı haksız ve yersizdi
evet ufak bi konu ama bagırmdana da cevap verebilirdi
sofradan aç kalktım mutfagı toplayınca dışarı çıktım hırısm geçsin diye çocugun yanında tartışmak istemiyorum sabah yazışdık ama sakinlemedim
7 yıllıkKaç yıllık evlisiniz?
dün akşan tartıştık
konu yok bana sert bi çıkışda bulundu herzaman oldugu gibi
bende çok bozuldum ve küsdüm sabahda netten yazışdık ama içim almıyor halen kırgınım
özür dilemesi boş
akşama hazırlık falan yapmıyorum dedim
böyle günlerin içine etmede üstüne yoktur
içimdeki neşeyi sevinci bitirmek için ugraşıyor bende artık onun istediği gibi monoton biri olmya kara verdim
7 yıllık
dün akşan tartıştık
konu yok bana sert bi çıkışda bulundu herzaman oldugu gibi
bende çok bozuldum ve küsdüm sabahda netten yazışdık ama içim almıyor halen kırgınım
özür dilemesi boş
akşama hazırlık falan yapmıyorum dedim
böyle günlerin içine etmede üstüne yoktur
içimdeki neşeyi sevinci bitirmek için ugraşıyor bende artık onun istediği gibi monoton biri olmya kara verdim
Esiniz hata yapmis ve ozur dilemis boyle guzel bigunu bi inat ugruna mahfetmeyin bence mutlu yilar:)7 yıllık evliyz
1 yaşında oğlum var
akşam sofraya oturuken mama sandelyesini önüne oturdun dedim (çocuk tv ye bakmak için uzanıyor rahat edemiyor)
bu lafıma bi bagırdı haksız ve yersizdi
evet ufak bi konu ama bagırmdana da cevap verebilirdi
sofradan aç kalktım mutfagı toplayınca dışarı çıktım hırısm geçsin diye çocugun yanında tartışmak istemiyorum sabah yazışdık ama sakinlemedim
Aman canım benim eşimde doğum günümde beni hüngür hüngür ağlatmıştı.
Ben eve geldiğimde hazır ol direk çıkalım gezelim dedi, bende öyle boş boş gezicez avm ye fln gideriz diye düşünüyorum
Tam hazırlanırken arkadaşlarım vs aradı doğum günümü kutlamak için hazırlanamadım, diyorum ki nolcak alt tarafı gezmeye gideceğiz.
Beni hazır görmeyince bağırmalar afralar tafralar ama nasıl ağlıyorum anlam veremiyorum ne olduğuna.
Meğer bir yerden pasta sipariş etmişler arkadaşlarla, mekan rezervasyon yapmıyormuş boş masa kalmaz diye stresten beni ağlattı. Bende Bir daha bu kadar stres yapacaksan istemiyorum sürpriz falan dedim.
Ha geçen yılbaşında da ne güzel hazırlık yapmıştım sofra olsun ev olsun eşimle baş başa oluruz diye kırmızı kırmızı
Kaynanam son 2 saat kala ben geliyorum diye emrivaki yapınca sinirden tamamlamadım bile yemekleri attım buzdolabına kaldırdım bütün hazırlıkları dışardan yemek söylettim yedim. Hala sinirlerim zıplar hatırlayınca
Ben eve geldiğimde hazır ol direk çıkalım gezelim dedi, bende öyle boş boş gezicez avm ye fln gideriz diye düşünüyorum
Tam hazırlanırken arkadaşlarım vs aradı doğum günümü kutlamak için hazırlanamadım, diyorum ki nolcak alt tarafı gezmeye gideceğiz.
Beni hazır görmeyince bağırmalar afralar tafralar ama nasıl ağlıyorum anlam veremiyorum ne olduğuna.
Meğer bir yerden pasta sipariş etmişler arkadaşlarla, mekan rezervasyon yapmıyormuş boş masa kalmaz diye stresten beni ağlattı. Bende Bir daha bu kadar stres yapacaksan istemiyorum sürpriz falan dedim.
Ha geçen yılbaşında da ne güzel hazırlık yapmıştım sofra olsun ev olsun eşimle baş başa oluruz diye kırmızı kırmızı
Kaynanam son 2 saat kala ben geliyorum diye emrivaki yapınca sinirden tamamlamadım bile yemekleri attım buzdolabına kaldırdım bütün hazırlıkları dışardan yemek söylettim yedim. Hala sinirlerim zıplar hatırlayınca
Odun erkek tabiri uyar sanırım , yetiştirme tarzımı karekter mi ? Kız kardeşi yok mu bunun ,hepsi erkek mi?
Ayy senin başına gelende az uz değilmiş... Madem burnundan getirecek yapmasın süpriz falan bi zahmet