eşim yılbaşının içine etti

7 yıllık evliyz
1 yaşında oğlum var
akşam sofraya oturuken mama sandelyesini önüne oturdun dedim (çocuk tv ye bakmak için uzanıyor rahat edemiyor)
bu lafıma bi bagırdı haksız ve yersizdi
evet ufak bi konu ama bagırmdana da cevap verebilirdi
sofradan aç kalktım mutfagı toplayınca dışarı çıktım hırısm geçsin diye çocugun yanında tartışmak istemiyorum sabah yazışdık ama sakinlemedim

Bu durumda yılbaşını mahveden sizsiniz.

Ufak tefek şeyleri büyütmeyin. Bence güzel bir sofra hazırlayın eşiniz hatasını anlayıp özür dilesin.

Muhtemelen düzgün bir uyku çekemediğiniz için gerginsiniz. İleride bakınca ne kadar manasız şeylerden tartıştığınızı göreceksiniz.

Son düzenleme:
Alınmakta haklısınız fakat böyle ufak bir meseleyi uzatmanın hele hele ertesi güne taşımanın hiç bir manası yok.

uff tamam anlik ofkelenmekte haklisiniz da ertesigune tasinacak bir sorun goremedim.

dün akşan tartıştık
konu yok bana sert bi çıkışda bulundu herzaman oldugu gibi
bende çok bozuldum ve küsdüm sabahda netten yazışdık ama içim almıyor halen kırgınım
özür dilemesi boş
akşama hazırlık falan yapmıyorum dedim
böyle günlerin içine etmede üstüne yoktur
içimdeki neşeyi sevinci bitirmek için ugraşıyor bende artık onun istediği gibi monoton biri olmya kara verdim

Canım erkekler hep böyle maalesef... Geçen benimkinin kuzeni geldi, normalde çok düşüncelidir eşim hiç bir yanlışı olmadı bu zamana kadar. Ben sabah kahvaltısı için gece 4 de uyandım poğaça falan hazırladım kuzeni var diye iki saatlik uykuyla. Çok yorulmuştum, sen sofrayı kur da üstümü değiştireyim kuzenin kalkmadan dedim hazırladı sofrayı. Yanlış yerleştirmiş bende geldim düzeltirken şakayla takıldım aman hiç bişi bilmiyosun falan dedim. Bi bağırdı "bunları yaptığıma şükret!" diye şaştım kaldım düşün misafirin yanında. meğerse canı bişeye sıkılmış ondanmış ... çok önemli bi şey değilse bence sen yine hazırlığını yap güzel başlayın yeni yılınıza. Mutlu yıllar :)

Baya da varmış. Yeni evliyseniz birbirinizin huyunu biliyorsunuzdur. Bence moralinizi bozmayın. Eşim de nişanlıyken olsun evlenince olsun doğum günüdür sevgililer günüdür burnumdan getirdi. Huyunu öğrendim artık. Hoş o da artık beni öğrendi. Bence siz hazırlığınızı yapın. Eşinize de mesaj atın. 2015 e mutlu mutlu gireceğiz, hiç sana küstüğümü sanma, ne yaparsan yap küsmüyorum, sen benim kocamsın ve benimle yılbaşına mutlu girmeye mecbursun ;) falan diyin bakalım ne diyecek. Bence gerçekten üzülmeyin de yahu, 7 yıllık kocanız.

Sanırım sen dışarda kutlamak istedin oda para cepte kalsın diye evde yapalım dedi bence büyütmeyin daha çok yılbaşı olacak adam belki yorgun
dün akşan tartıştık
konu yok bana sert bi çıkışda bulundu herzaman oldugu gibi
bende çok bozuldum ve küsdüm sabahda netten yazışdık ama içim almıyor halen kırgınım
özür dilemesi boş
akşama hazırlık falan yapmıyorum dedim
böyle günlerin içine etmede üstüne yoktur
içimdeki neşeyi sevinci bitirmek için ugraşıyor bende artık onun istediği gibi monoton biri olmya kara verdim

Yilbasini bu küslügu bitirmek icin sebep olarak gorun ve bu geceyi,her zaman yilbasini gecirdiginiz gibi gecirin.aksi takdirdr kotu gecmesine siz sebep olursaniz bu meseleyi uzatip,su anda hakli bile olsaniz haksiz duruma duseceksiniz sirf tartismayi buyuttunuz diye.
Esinizi uyarmisinizdir heralde,ters tepki verdigi icin..rahatsiz oldugunuzu anlamistir oda muhakkak ki bu sabah sizle konusmaya calismis...ee daha ne,uzatmayin derim ben..

7 yıllık evliyz
1 yaşında oğlum var
akşam sofraya oturuken mama sandelyesini önüne oturdun dedim (çocuk tv ye bakmak için uzanıyor rahat edemiyor)
bu lafıma bi bagırdı haksız ve yersizdi
evet ufak bi konu ama bagırmdana da cevap verebilirdi
sofradan aç kalktım mutfagı toplayınca dışarı çıktım hırısm geçsin diye çocugun yanında tartışmak istemiyorum sabah yazışdık ama sakinlemedim
Esiniz hata yapmis ve ozur dilemis boyle guzel bigunu bi inat ugruna mahfetmeyin bence mutlu yilar:)

Odun erkek tabiri uyar sanırım , yetiştirme tarzımı karekter mi ? Kız kardeşi yok mu bunun ,hepsi erkek mi?
Aman canım benim eşimde doğum günümde beni hüngür hüngür ağlatmıştı.
Ben eve geldiğimde hazır ol direk çıkalım gezelim dedi, bende öyle boş boş gezicez avm ye fln gideriz diye düşünüyorum
Tam hazırlanırken arkadaşlarım vs aradı doğum günümü kutlamak için hazırlanamadım, diyorum ki nolcak alt tarafı gezmeye gideceğiz.
Beni hazır görmeyince bağırmalar afralar tafralar ama nasıl ağlıyorum anlam veremiyorum ne olduğuna.
Meğer bir yerden pasta sipariş etmişler arkadaşlarla, mekan rezervasyon yapmıyormuş boş masa kalmaz diye stresten beni ağlattı. Bende Bir daha bu kadar stres yapacaksan istemiyorum sürpriz falan dedim.

Ha geçen yılbaşında da ne güzel hazırlık yapmıştım sofra olsun ev olsun eşimle baş başa oluruz diye kırmızı kırmızı
Kaynanam son 2 saat kala ben geliyorum diye emrivaki yapınca sinirden tamamlamadım bile yemekleri attım buzdolabına kaldırdım bütün hazırlıkları dışardan yemek söylettim yedim. Hala sinirlerim zıplar hatırlayınca

Odun erkek tabiri uyar sanırım , yetiştirme tarzımı karekter mi ? Kız kardeşi yok mu bunun ,hepsi erkek mi?
Ben eve geldiğimde hazır ol direk çıkalım gezelim dedi, bende öyle boş boş gezicez avm ye fln gideriz diye düşünüyorum
Tam hazırlanırken arkadaşlarım vs aradı doğum günümü kutlamak için hazırlanamadım, diyorum ki nolcak alt tarafı gezmeye gideceğiz.
Beni hazır görmeyince bağırmalar afralar tafralar ama nasıl ağlıyorum anlam veremiyorum ne olduğuna.
Meğer bir yerden pasta sipariş etmişler arkadaşlarla, mekan rezervasyon yapmıyormuş boş masa kalmaz diye stresten beni ağlattı. Bende Bir daha bu kadar stres yapacaksan istemiyorum sürpriz falan dedim.

Ha geçen yılbaşında da ne güzel hazırlık yapmıştım sofra olsun ev olsun eşimle baş başa oluruz diye kırmızı kırmızı
Kaynanam son 2 saat kala ben geliyorum diye emrivaki yapınca sinirden tamamlamadım bile yemekleri attım buzdolabına kaldırdım bütün hazırlıkları dışardan yemek söylettim yedim. Hala sinirlerim zıplar hatırlayınca

Ayy senin başına gelende az uz değilmiş... Madem burnundan getirecek yapmasın süpriz falan bi zahmet

Tamam dün siz hakliymissiniz ama bugün esiniz hakli... Adam sabah özürde dilemis daha niye uzatiyorsunuz... Yilbasini zehir eden suanda sizsiniz... Mutlu Yillar...:ssz:

Birde erkek kısmı çocuğuda ona olan ilgiyide kıskanmış oluyor , belki azarlama ondandır hep erkek kısmı pışpışlamayı sever ben mesela köpeğimi eşim olduğu vakit sevemem , tüğleri ağzıma girermiş oysaki kıskanıyor bunu bal gibi biliyorum

Aslında bu kadar odun değil normal zamanda, ama o gün stres yaptı sanırım canıma okudu.. Kardeşi yok malesef:)

Ayy senin başına gelende az uz değilmiş... Madem burnundan getirecek yapmasın süpriz falan bi zahmet

Bende dedim bu kadar stres yapacaksan bir daha sürpriz yapma, o da farketti sonra özür diledi ama ne fayda

Back
X