Eşim yine burnundan kıl aldırmıyor!

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
550
262
103
Kızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimi sonradan beni aradı annemi hastaneye hasta ziyeretine götürücek kimse yok dedi ben goturucem dedi kaynanam saglikli ama hep gel suraya gotur gel buraya gotur bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep :KK43:

Son düzenleme:
Annesi aniden rahatsızlanmamışsa önceden durumu arayıp sormanızı istemiş, ancak yemek için arayınca öğrenmenize kırılmış olabilir. Sancınız olduğu halde bakmayarak da intikam alıyordur.

Olayı daha geniş çaplı değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum...

Regl dönemi olduğu için hassassin tabi ama haksız da değilsin evdeki kadın essek mi bi alo denmiyor ben anlamıyorum bi de sancim var diosn TV izliyor falan trip at sonuna kadar ;)

Annesi aniden rahatsızlanmamışsa önceden durumu arayıp sormanızı istemiş, ancak yemek için arayınca öğrenmenize kırılmış olabilir. Sancınız olduğu halde bakmayarak da intikam alıyordur.

Olayı daha geniş çaplı değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum...
Canım annesi rahatsiz degil yegeni hastanede ziyerete götürüyor annesini annesi hep böyle gel bura götür gel sura götür buraya gidelim sunu alalım çocuk gibi :(

Regl dönemi olduğu için hassassin tabi ama haksız da değilsin evdeki kadın essek mi bi alo denmiyor ben anlamıyorum bi de sancim var diosn TV izliyor falan trip at sonuna kadar :KK66:
Tribede dayanamıyorum allah kahretsin! Evde baska ugrasim yok aksama kadar kendinin yolunu gözlüyorum oda böyle yapica zoruma gidiyor
:(

ee haber vermiş işte annesini götüreceğini..
tek başına yemek yiyemiyormusunuz?
adam eve gelecek yemek yiyecek sonra bir daha gidecek.. akıl işi mi sizce?
Ama ben aramasam söylemeyecekti bile. Ayrica aciliyeti olsa yine tamam 1 saat sonra gitse hatta gitmese bile olurdu

Senin annen rahatsizlansa esin seni arasa haber verseydn dese? Derdin ki allah askna kapat annemin rahatsizligi yemekten daha onemli vs... Bence gereksiz bi psikolojiye sokmssn kendni

Senin annen rahatsizlansa esin seni arasa haber verseydn dese? Derdin ki allah askna kapat annemin rahatsizligi yemekten daha onemli vs... Bence gereksiz bi psikolojiye sokmssn kendni
Canım yanlış telafuz ettim galiba annesi hasta değil hasta olsa tabikide beklemem ama hasta ziyeretine gideceklermiş

Ne var bunda? Üstelik aramış haber vermiş gezmeye gitmemiş. Yapmayın böyle.Değmeyecek şeyler için yüzgöz olup

eşinizin gözünde ağırlığınızı kaybediyorsuz.Sonra ciddi bir sorun olduğunda adamlar umursamıyor.Karnınız ağırıyorsa

sebebi belli üstelik doğal. Bir tavır aldığınızda altı dolu olmalı. Şimdi birşey desen gittiysem hastahaneye gittim keyfimden mi

diyecek.Haklı mı haklı? Hastayım benimke ilgilenmiyorsun desen her ay olan şey ben ne yapabilirim şimdi diyecek?

Haklı mı haklı? Ağırlığıızı koruyun ki siz kızdığınızda bilsin hakikaten sorun var.

Kızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimin yeğeni hastanede sonradan beni aradı annemi hastaneye götürecek kimse yok dedi ben goturucem dedi bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep :KK43:
peki bir insanın sağlığı ( bu bir anne) sizin beraber yemek yemenizden daha mı önemli

Canım yanlış telafuz ettim galiba annesi hasta değil hasta olsa tabikide beklemem ama hasta ziyeretine gideceklermiş
Ozaman soyle dusun anasi bastirmstir gidelim diye o da o sinirle sana cikismistir bosver fazla usteleme umursamio pozisyonu al ve keyfine bak bukadar takarsan herseyi olan sana olur kmsede yaprak oynamaz...canina yazik

Kızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimin yeğeni hastanede sonradan beni aradı annemi hastaneye götürecek kimse yok dedi ben goturucem dedi bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep :KK43:
önemsiz diyecektim sinirden yanlış yazmışım

Ama ben aramasam söylemeyecekti bile. Ayrica aciliyeti olsa yine tamam 1 saat sonra gitse hatta gitmese bile olurdu

hımm orayı yanlış anlamışım..
kendisi arayıp haber vermedi mi?
o zaman haklısınız.. ama trip yapmayın güzel bir dille bir daha haber verirse boşuna beklemek zorunda kalmayacağınızı söyleyin..

hımm orayı yanlış anlamışım..
kendisi arayıp haber vermedi mi?
o zaman haklısınız.. ama trip yapmayın güzel bir dille bir daha haber verirse boşuna beklemek zorunda kalmayacağınızı söyleyin..
Hayır canım ben aradım da söyledi:(

Annesi hasta degil ki anlatamamdim ben

Ben anladım canım.Nedense herkes orayı atlamış,kayınvaliden hasta zannediyorlar.

Kayınvaliden çok mu yaşlı veya zor mu yürüyor ? Hastane ziyaretine yalnız gidemez miymiş ?
Eğer öyleyse anlayış gösterilir ama oğlu götürmeden bir yere gitmeyen kayınvalidelerdense,Allah sana sabır versin.

Eşin dönünce senin regl olduğunu ve surat astığını görünce,tartışmamak için uzak durmuş.
Başka da yapabileceği bir şey yokmuş,sen barut fıçısı gibiydin herhalde :)

Back
X