Kızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimi sonradan beni aradı annemi hastaneye hasta ziyeretine götürücek kimse yok dedi ben goturucem dedi kaynanam saglikli ama hep gel suraya gotur gel buraya gotur bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep 

Son düzenleme: