- 20 Mayıs 2014
- 110
- 18
- 98
- 32
- Konu Sahibi Serap belemir
-
Bir deneyim arkadaşım ben martta bütn hesaplarını sifrelerini aldım tek tek ailesnn yannda açtık baktık ve bana kapattım dediberabrt kapattık hepsini sonra o şifreleri numaraları kaybettik bende cocuğumuz oldu borçlarımız var bidaha oynaöaz diye güvendim ne yazıkki birdahada bakmamıştım geçen gün kredi.kartı nosunu ve şifresini istedim kapattrdım fln dedi çelişkili geldi bana yanıtları vermediİnternetten oynuyordur büyük ihtimalle,
bütün iddaa oynanan sitelerin üye giriş yerlerinden üye olmaya tıkla,
eşinin tc nosunu yaz.
üye oldugu bir site mutlaka çıkacaktır, o zaman da bu tc noyla kayıt vardır, başka no yazınız diye uyarı verir.
Hangi sitede üyelik çıkarsa o site üstünden hesabını açmasını ve bakmak istedigini söyle,
açmaya yanaşmazsa bil ki devam ediyor.
Şans oyunu oldugu için tc no mutlaka istiyorlar kayıt olurken.
Bir deneyim arkadaşım ben martta bütn hesaplarını sifrelerini aldım tek tek ailesnn yannda açtık baktık ve bana kapattım dediberabrt kapattık hepsini sonra o şifreleri numaraları kaybettik bende cocuğumuz oldu borçlarımız var bidaha oynaöaz diye güvendim ne yazıkki birdahada bakmamıştım geçen gün kredi.kartı nosunu ve şifresini istedim kapattrdım fln dedi çelişkili geldi bana yanıtları vermedi
Evet günlerdir bir huzursuzluk başlamıştı dünde öyle olumca içim içimi yiyor bitiriyor söylemiyor açıklamıyorda zaten okadar parayı kaptırdığımı kazanmak.için oynamış ve bana hiç birşey çaktırmamıştı kart ekstresini istediğimde kapattım sen bana güvenmiyomusun inanmıyomusun sana tek tek hesap veriyorum işte dedi bende borcu nasıl ödtsn kapttysan dedm bankaya dedi ekstre vermeleri gerekir dedim vermiyolar dediKaptırdığı parayı kurtarma hırsına kapılıp daha çok borca batabilir.
Yani ben tamam bıraktım oynamıcam sözlerine güvenmezdim.
Bir nevi kumar bu. alışkanlık.
Sen huzursuz olduysan emin ol oynamaya devam ediyordur.
120 bin lira mı allahım yazık günah o paralara. Adam madem büyümeyecektin ne diye evlendin ne diye çocuk yaptın. Çok ciddi konuşun ders almamışsa alsın gerekirse gidin ailenize birkaç gün gözünü korkutun[/QUOT aileme gidersem babam öğrenirse zaten asla affetmez onu ve bizide bir daha göndermez
Maalesef120.000 liralık iddia mı oynamış?
Bencede ama ben bunu nasıl öğreneyim seviyorum ama birdaha yaptıysa boşanmak zorunda kalıcameğer 120 bin tl borcu kapattıktan sonra tekrar oynuyorsa o adamı boşayın.boşverin çocuğum var katlanayım duurmlarını. belli ki ne senin ne çocuğunun geleceğini düşünüyor.
Evet günlerdir bir huzursuzluk başlamıştı dünde öyle olumca içim içimi yiyor bitiriyor söylemiyor açıklamıyorda zaten okadar parayı kaptırdığımı kazanmak.için oynamış ve bana hiç birşey çaktırmamıştı kart ekstresini istediğimde kapattım sen bana güvenmiyomusun inanmıyomusun sana tek tek hesap veriyorum işte dedi bende borcu nasıl ödtsn kapttysan dedm bankaya dedi ekstre vermeleri gerekir dedim vermiyolar dedi
Daha neler neler120 bin mi
yazık yaa, üstüne biraz koysan ev alırsın.
inşallah oynamıyordur
evlenmeden biliyor muydunuz bu huyunu ?Meraba arkadaşlar eşimle 20aylık evliyiz eşim devlet memuru biz evlenmeden önce iddia illetine bulaşmış evlendikten sonra düğün borcuydu falan iyice işin dozunu aşmış martta 5 buçuk hamileyken cok yüklü miktarda para kaybettiğini benm ziynetlerimide bozdurum iddiaya yatrdığını cok çaresiz olduğunu fln söyledi neyse ailesi Biraz desrek olduda geçinecek kadar paramız vardı cok şükür şimdi kızımız var 4 buçuk aylık ve hala şüpheleniyorum kaybettipimiz mebla 120binlerde flnda her ay 2 bin lira borç ödüyoruz ne olur nasıl kurtuluruz nasıl öğrenirim bn bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?