• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yine iddia oynuyor sanırım ne yapmalıyım

ÇOK üzüldüm benimde bi akraba m bu iletim içinde devlet memuru evlendi ertesi günü oynamaya gitti 15 yıl geçmiş aynı her seferinde yemişler ediyor mus aile borcu ödüyor toplanıp tekrar bütün bankalara borç tefecilere borç kaç kez icra suan çalışıyor ama ekmek parasini abiler gönderiyor onlarda da kalmadı artık yani diyeceğim allah uzak etsin bu bağımlılık yapıyor demekki 2 çocuğu var adamın ama yok geçmez oder yine döner bence psikolojik bi sorun bu psikiyatri ye gitmeli allah yardımcınız olsun

Evet arkadaşlar tekrar oynamış irirafta bulundu zaten 120 binn 40binini kayınpeder ödedi benm ziynetlerim bizim ödeyeceğimiz miktar 62 bindi şimdi yine oldu 88 bin yani kasımda tekrar başlamış ve bu yana 24 bin oynamış kaybettiğinn hırsna hırs yaptığı içinde kaybetmişmil
ne yapmayı düşünüyorsunuz

Evet arkadaşlar tekrar oynamış irirafta bulundu zaten 120 binn 40binini kayınpeder ödedi benm ziynetlerim bizim ödeyeceğimiz miktar 62 bindi şimdi yine oldu 88 bin yani kasımda tekrar başlamış ve bu yana 24 bin oynamış kaybettiğinn hırsna hırs yaptığı içinde kaybetmişmil

Bu saçmalığa ayda 24 bin yedirmek mümkünse bir ev parasını kaybedenlere şaşırmamak lazımmış :(
Çok üzüldüm cidden.

Yuh be yuh borca borç eklemiş, 120 bin kaybetmiş daha da akıllanmamış, iflahta olmaz malesef. Şüphelenip bastırmasanız borç dağları aşacaktı demek.
Hep bir bahane vardır zaten oynamak için. Banka ödemelerinizi kontrol edin muhtemelen kredi de yatmamıştır.
Yazık ki düzelmez , sizi tükettiğiyle kalır
Yol yakınken kurtarın kendinizi

Yuh be yuh borca borç eklemiş, 120 bin kaybetmiş daha da akıllanmamış, iflahta olmaz malesef. Şüphelenip bastırmasanız borç dağları aşacaktı demek.
Hep bir bahane vardır zaten oynamak için. Banka ödemelerinizi kontrol edin muhtemelen kredi de yatmamıştır.
Yazık ki düzelmez , sizi tükettiğiyle kalır
Yol yakınken kurtarın kendinizi
Hepsine baktım ödendi görünüyor demekki çakmasam dedipiniz gibi

Bu saçmalığa ayda 24 bin yedirmek mümkünse bir ev parasını kaybedenlere şaşırmamak lazımmış :KK43:
Çok üzüldüm cidden.
Onun için sanki bir ben cok kötü haldeyim lütfen beni bırakma benden desteğini çekme çekersen iyi olmaz sizden ayrılmak istemiyorum herşeyimi bil senden saklamıcam bir daha hiç birşey sözler yeminler yine boşluğa düştüm o kadar borcu boşu boşuna ödemek mahvediyor beni yerine koymak için hırslandım diyor bu nasıl bişeydir aklımı kaybetmek üzereyim

ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bilmiyorum ne yapacağımı üstelik bahsettiği bir yöntem var onu denicem senn gözlernn önünde söz diyor ondan kazandığımızı borca yatırcaz diyor şimdiye kadar hep hırstan kaybettim diyor aklımı kaybedicem

Beni cok sevdğini kaybetmek istemediğini cok üzüldüğünü ben gidersem yıkılacagnı iyi olmıcagını söylüypr kızlar bir taraftan bebeğim off ne yapmalıyım nasl bir yol izlemliyim bilemiyorum gitsem dönüşü olmıcak eşim eminimki farklı şeyler yapar

Beni cok sevdğini kaybetmek istemediğini cok üzüldüğünü ben gidersem yıkılacagnı iyi olmıcagını söylüypr kızlar bir taraftan bebeğim off ne yapmalıyım nasl bir yol izlemliyim bilemiyorum gitsem dönüşü olmıcak eşim eminimki farklı şeyler yapar
Offf aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı.Annenleri haberdar etmelisin.Sana destek olcak bir yakının ,arkadaşın var mı.Maddi olduğu kadar manevi olarak da insan yıpranır.E be kardeşim birinda kaybettin ikinci de kaybettin üçüncü de ısrar etmenin gereği ne.Kumardan kim zengin olmuş da sen olasın.​

Dimi ama ilkinden annemin haberi var süphelendiğimdende tekrar yaptıysa ona sakın birşey söyleme tartışma o işe gittiğinde bana haber et biz gelir alırız dedi tamam destek verirler cocuğumada banada bakarlar ama boşanmak kolay sonrası nasıl sancılı günler bekliyo beni borcumuz vardı ama eşim beni cok mutlu etti mutluyduk yani tartıştığmzda olurdu ama bizim için herşeyn en iyisini yapmaya çalışırdı hele kızımla olan iletişimi keşke bu olmamış olsaydı şimdi hiç kimseye söyleme bi tek sen bilceksin ikimiz altından kalkcaz diyo bi taraftan güvenimi cok zedeledi öteki tarftan senin gözünün önünde oynıcam Cok kaçmıcam borcun parasını cıkarcam diyo kfana sık kurtul diyor şeytan ama melek kızıma kıyamıyorum çocuğumu alıp kaçsam herkesden herşeyden hiç bir desteğim güvencen kalmadı parasız pulsuz ne yaparım bizi cok mutlu bilen cevrem ailem herkese ne derim

Siz de katilin esinize.Belki sizin sansiniz daha iyidir.Belli mi olur?Kibris a da gidin orda daha buyuk paralar donuyor.
Hay Allam ya.Bu durum dayak yeyip yeyip bir yere kipirdayamayan kadinlarin halinden farksiz.Sizde ucuruma dogru gidiyorsunuz.Adama yaptirim yok bisey yok.Bir de sizi de ikna etmis oynamaya.Bir guzel kandirmis.Bunun sonu yok Sonu yok.Iki kere yazdim ki daha iyi anlayin diye.Ne yazik ki anlayacak durumdan ciktiniz siz.Sizin beyninizi de ele gecirmis.Kimseye soyleme diyor neden peki?Cunku akil alirsin diye odu kopuyor.Kendi de farkinda ama durum bu.Muge Anli ya bir kadin katilmisti kocasini ariyordu.Adam tombalaci cikti.Evini terketmis gitmis.Onu bulup mutlaka izle.Sen anne cocuk baba uclusu bozulmasin diye ugrasiyorsun ya sen simdi bu surecte izle bakalim o nasil bozacak bu ucluyu.Ve umrunda olacak mi acaba?

Onun için sanki bir ben cok kötü haldeyim lütfen beni bırakma benden desteğini çekme çekersen iyi olmaz sizden ayrılmak istemiyorum herşeyimi bil senden saklamıcam bir daha hiç birşey sözler yeminler yine boşluğa düştüm o kadar borcu boşu boşuna ödemek mahvediyor beni yerine koymak için hırslandım diyor bu nasıl bişeydir aklımı kaybetmek üzereyim
birsürü çemkirecektim yine boşanıcam deyip yumurta kapıya gelince kıvıranlardansınız diye ama şu mesajları okudum
bakın kaç kişi yazdı böyle insanlar değişmez
ancak satacak onuru da kalmadığında bırakmak zorunda kalır
hani bu devirde olmaz heralde öle şeyler ama eski türk filmlerini hatırlayın
söylediği her şey pişman olduğu sizden saklamayacağı yalan pişman olan adam hala son bir yol var yapıcam der mi
adam daha dün sizi suçlu çıkardı hatırlatırım üste çıktı bağırdı bi de
kendinize ve çocuğunuza bunu reva görmeyin
gerçekten boşanın gerçekten

birincide olmuş bi hata diyelim ama hala bi ayda 24 bin
bi de hala yöntem uygulucam kazancam derdinde
senin için çok üzüldüm ama buna da tamam dersen sen de hak etmiş olursun arkadaşım
çocuğunun rızkını maçlara yatırıyo adam

iflas etse dersin tamam öderiz
sağlık yüzünden borç olsa dersin aman sen iyi ol öderiz
düğün borcu vs olsa amenna
ama bu ne yaa?
5 liralık 10 liralık oyna be adam her gün 10 tl oynasa zaten ayda 300 eder
bi kupona binlerce lira yatıracak kadar kusura bakma ama enayi bi adam var karşında

yarın da diyecek ki sen biliyordun benim oynadığımı
2.ye yakaladın kabul ettin
karışma diyecek
aldatılıp aldatılıp yalamaya dönen ilişkilere benzeyecek sizinki de

ya bi de dalga geçer gibi senin gözünün önünde oynuycam demiş
sen ne dedin bu beraber oynayalım teklifine

iyice batarsanız nolucak biliyo musun
ailelerin gözünde sen de suçlu duruma düşeceksin
seda ile birlikte oynadık der artık

anlayın şu olayı kumardan asla ka-za-nıl-maz
ben yıllarca öğrenci halimle oynadım o zaman en az 1 tl yatılırdı
önce zevkine başlıyor
kazandım kazanamadım derken ah bi maç tutmadı diyip bi daha oynuyosun
hırs yapıyosun oynadıkça
tüh ya son golden yattı diyosun
arada kazanıyosun tabi o arada kazandığını da hemen daha çok kazanma hırsıyla tekrar oynuyosun
ve en son hep kasa kazanıyor
tüm kumarlarda olduğu gibi

şimdi hiç kimseye söyleme bi tek sen bilceksin ikimiz altındankalkcaz diyo bi taraftan güvenimi cok zedeledi öteki tarftan senin gözünün önünde oynıcam Cok kaçmıcam borcun parasını cıkarcam diyo

El insaf be arkadaşım anla ki hiiiiiç akıllanmamış, adam hala oynayıp kazanıcam diyor sizi de ortak ediyor
Kumara kaybediyim diye giren yok zaten
Üzgünüm ama eşiniz kontrolü tamamen kaybetmiş sizide batağa sürüklüyor, beni bırakırsan kötü olurum kendime bişey yaparım laflarıda ajitasyondan başka birşey değil
Allah sonunuzu hayretsin ne diyim

Back
X