Teşekkür ederim :)
Sadece bu konuyla alakalı değil genel olarak eşinizin ailesine karşı bir soğukluk ve önyargı var sizde, ilkönce bu önyargıyı biraz kırmaniz lazım, eğer gerçekten kötü niyetli, bilinçli zarar vermeye çalışan insanlar değilse esinizin ailesiyle soguk olmanın size ve evliliğinize olumlu anlamda katacağı hicbirsey yok.
Çok samimi olmaya gerek yok ama bu insanlarla ömürlük bir bağınız var ve yapıcı olmayı tercih etmelisiniz bana kalırsa, siz kendinizden, istediklerinizden eminseniz kimse sizi ezemez ama kendimi ezdirmiycem diye gardınızı almaya da gerek yok.
Eşinizde sizin gibi aile ilişkilerinde acemi, zamanla oda daha doğru davranmayı öğrenecektir, benim eşimle olan ilişkimden edindiğim tecrübe net olun ama sert olmayın, diliniz tartışma dili olmasın, akşam geldiğinde güzel bir sekilde söylersiniz hasta olduğunuzdan dolayı gidemediginizi yoksa gitmek isterdim niye istemeyeyim dersiniz ki bence eşinizden erken gitmenizde hiçbir sorun yok, ablanizla kiyas etmesi yanlıs muhtemelen sizin ablasina bilinçli olarak erken gitmediginizi düşündü o yüzden öyle bir kıyas yaptı böyle düşünmesine de daha önce görümcenizle ilgili yaşadığınız sorunlar sebep olmuştur.