• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim yumruk attı...

Çok üzücü bi durum ya hele hele 2 aylık bi evlilikte ne kadar yıkıcı olmuştur....Ben sevgilim bana bi kere şöyle elinin tersini gösterdi diye ayrılığı kafama koyduydum ki evliyken ayrılmak ne zordur....:(
Bence karakola da git ailenden birilerine de göster durumunu bilen bi büyük olsun.....Baban görmesin onu korkutmak için görürse mahveder dersin ama annenen mutlaka göster..:( İnşallah bi yol bulursun...

sessiz kalma kardeşim,muhakkak ailene haber ver bir büyüğün ya da bir akrabanla karakola git ve eşinden şikayetçi ol.yapmazsan inan devamı gelecekdir.

ay allah aşkına karakola gitse ne değişecek sanki noluyo ne yapacaklar ...hiç bişey koskoca hiç...
Hergün tevede görüyoruz eşinden dayak yiyip karokola gidip yardım isteyenlerin sonunu..
Inş arkadaşın konusu oralara gelmez..
Peki hiç aramadımı ...

evi terketmeyi düşünmüyorsan polise gitme sakın.
sonuçta karakola gittikten sonra yine eve döneceksin, bu sefer eşin iyice zıvanadan çıkarsa ne olacak?

bir de "rapor al kendini güçlü göster" diye bir şey yok.
evi terkedemediğin kesinleştiği an güçsüzlüğünü ispatlıyorsun.

seviyorum diye birşey de yok. sevmediğini, artık böyle bi olaydan sonra sevgi falan kalmayacağını sen de biliyorsun, biz de biliyoruz.
evli kadınlar genelde boşanma-düzen yıkma gibi şeyleri göze alamadıkları için kendilerini "ama seviyorum" diye telkin ederler, içlerinin yanmasına rağmen. seninki de şu anda bu.

Bence de devam ettirmek zor ama işte evi terketme gücü nasıl toplanır ki...Daha önceden var mıydı böyle hareketleri belli etmiş miydi canım? Yoksa hiç beklemiyorken mi oldu olay?

bence yapacağın her ne ise, bir sonraki adımın ne olacağını da düşünmelisin.
kalkıp ailenin yanına gitsen ne olacak: boşanma davası mı açacaksın. o gelip özür mü dileyecek. evine geri mi döneceksin. hangi şartlarda döneceksin.
darp raporu alsan ne olacak. elinde belge karşındakine yaklaşma yakarım tehditi mi savuracaksın. kendini tehdit eden bir kadın durumuna düşüreceksin eşini de korkan bir erkek. nasıl bir ilişki olacak aranızdaki. çekmecede darp raporu kullanılmaya hazır beklerken.
açıkçası ben evlilikte şiddet alkol ve kumara kesinlikle karşıyım. hiçbir şekilde düzeleceğine de pek inanmıyorum bu tip sorunların. ya da çok uzun ve zahmetli sıkıntlı zamanlar ve emekler vermek zorunda kalıyor eşler.
ama 2 aylık evliyiz dediğin için ve daha önce hiç böyle değildi dediğin için bir şans vermeni tavsiye ederim.
gereken tepkiyi göstererk elbette. özür dileyene kadar da tepkini sürdür bence.
bir kere daha bile tekrar ederse de hemen ailenin evine dönmelisin diye düşünüyorum.
bu arada arkadaşlarının sizde kalması hoş değil.

bendede buna bener bir durum olmuştu ama 2 aylıkken değil tabi. yumrukta değil ama dayak gibiydi. çok özürdiledi kapandıayaklarıma filan. bir daha böyle bişi yaparsan bir dk. durmam dedim ve bende karşılık veririm bak dedim. ve birsene sonra bana bi tokat attı. sonra bende daldım ona:52: cırmakladım bi güzel (eski kick boksçuyum). sonra eşyalarını topladım onun koydum kapıya ama bebiş yeni doğmuştu tekrar kabul ettim. şimdi iyiyiZ şükür. kavga bile etmiyoruz doğru düzgün.

bilmiyor gibi davranmazlar...gittigmde yüzümü gördükleri an babamı,kardeşimi zaptedemem...kötü şeyler olsun istemiyorum...belki evi terkederim ama vurdugunu söylermiyim bilemiyorum...sırf olay çıkmasın diye.

neden polisi çağırıp onu kapının önüne koymuyorsun affedeceğin malum artık da bari pişman et ne işe yarayacaksa çünkü biliyoruz ki devamı gelecek geçmiş olsun

yüzün iyileşince git ailenin yanına bir bahane falan söylersin ailene.

gitmeden önce de kocana söyle bunu. gerçi bu .... konuşmaktan anlamaz büyük ihtimalle ancak haber ver ki rahatsız etmesin.

affedersen daha beterini görürsün bence. daha bu kadar erkenden başlıyorsa ileride daha da beter olur.

Son düzenleme:
ailene git demiycem.................ailene koşşşşşşşş yumruk ne demek yaaaa kafasına sağlam bişey geçirip ewi terk etseydin bakalım bidaha böle bişeye kalkışabilcekmi ben 6 aylık ewliyim eşimle çok fena bi tartışmamız oldu üstüme yürümeye kalktı vayy senmisin bana el kaldırmayı düşünen diye binayı yıktım başına çektim aileme gittim sabahda geldi kuzu kuzu aldı beni özür diledi el kaldırmıycaktımki ourmu hiç öle şey dedi deneseydin ne olcağını görürdün dedim şimdi tartışınca o tabak kırar bende o öyle olmaz derim masayı kırarım bizimkide böle maalesef ama bana elini kaldıramaz gerçekten sonuçlarını ödetirim taviz verme bence birkere boyun eğersen bu böle gider...

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar..ben 2 aylık evliyim...eşimle bi takım problemlerimiz oldu bugüne kadar...ama hep alttan alıp sustum..dün gece hiç yoktan çıldırdı ve yumruk attı bana..dudagım patladı ve şiş şu anda...akşam eve gelmesini istemiyorum...Babamın evine de gitmedim..napacagımı şaşırdım...gitsem mi kalsam mı bilemedim....arkadaşm falan da yok kimseyle böyle bişeyi payalaşck kadar yakın...yardım edin nolur...çok kötüyüm..geceden beri ağlıyorum.migrenim tuttu..intiharı bile düşünüyorum..sevenlerimi üzmek istemediğim için yapamıyorum..nolur yardım edin..nolurrr

peki sen ne yaptın??
böyle sakin sakin durabildin mi??
onun kafasını patlatmadın mı??

zeytinyağını kızdır uyurken dök kafasından aşağı :47::47::47: ailesine şikeyet ederse de,bana kızartma yapıyordu yüzüne yağ sıçramış,görünmez kaza dersin :47::47::47:

evi terketmeyi düşünmüyorsan polise gitme sakın.
sonuçta karakola gittikten sonra yine eve döneceksin, bu sefer eşin iyice zıvanadan çıkarsa ne olacak?

bir de "rapor al kendini güçlü göster" diye bir şey yok.
evi terkedemediğin kesinleştiği an güçsüzlüğünü ispatlıyorsun.

seviyorum diye birşey de yok. sevmediğini, artık böyle bi olaydan sonra sevgi falan kalmayacağını sen de biliyorsun, biz de biliyoruz.
evli kadınlar genelde boşanma-düzen yıkma gibi şeyleri göze alamadıkları için kendilerini "ama seviyorum" diye telkin ederler, içlerinin yanmasına rağmen. seninki de şu anda bu.

Çok doğru bir yorum.:40:

Sessiz kalma kardeşim,muhakkak ailene haber ver bir büyüğün ya da bir akrabanla karakola git ve eşinden şikayetçi ol.Yapmazsan inan devamı gelecekdir.

aynen katılıyorum, arkadaşım aklın varsa susma. pişman gibi gözükse de devamı gelir bunun emin ol. yaşıyorum ve burdan biliyorum. dik dur, kendi değerini yerle bir ettirme.

kayınvalidenle aran nasıl onlara söyle bence.ve onlarda kal. yüzün iyileşince de annenlerin yanına git. sessiz kalma kesinlikle.

canım benım raorunu al ne olur ne olmaz elınde bulunsun ıster sıkayet t ıster etme sonrasında...ama al o raporu sonra pısman olma gecmıs olsun..

ohaaaa yumruk hemde 2 aylık evliyken!

düşünecek bir yanı kalmaması lazım aslında. şuan sana yumruk atacak kadar insanlıktan çıkıyorsa 1-2 sene sonra neler yapabileceğini düşünmek istemiyorum. geçmiş olsun diyeceğim ama o evde durmaya devam ettiğin sürece geçmeyecek. hele ki ailen öğrenmediği sürece. arkanda kimsenin olmadığını yumrukları atıp atıp hiç bir şey olmuyorsa erkek için ne ala memlekettir. sende artık dersin içinden kimse duymasın diye kadına şiddete son diye...

çok kızdım vallahi billahi hala ailene söylemekta kararsız olmandan gayet normal bişey yapmış gibi yumruğun üstünde bile fazlaca durmamandan :S

peki sen ne yaptın??
böyle sakin sakin durabildin mi??
onun kafasını patlatmadın mı??

kadın kadına yumruk atmıyor ki. karşındaki bir erkek öyle bi geçiriyorki sana dudağın patlıyor ve sen 2 aylık evlisin henüz şaşırırsın kalırsın kaskatı kesilirsin korkarsın yapacaklarından ...

kadın kadına yumruk atmıyor ki. karşındaki bir erkek öyle bi geçiriyorki sana dudağın patlıyor ve sen 2 aylık evlisin henüz şaşırırsın kalırsın kaskatı kesilirsin korkarsın yapacaklarından ...

hiçbişey yapamıyorsa elini yüzünü cırmıklasın yırtsın oda insan içine çıkamıycak hale gelsin adam daha fazla ne yapabilirki 2 aylık ewliler sesini çıkarmassa bu alışkanlık haline gelmiycekmi???tepkisini koysun ortaya daha ileri giderse zaten yumruk yedim ne yapayım diye soran arkadaşımız ozaman sormaz belki yapmak istediklerini ve çekindiklerini yapar ailem çekip alır diyo ama burdaki 8 10 yıllık bayanlardan hep şunu okuudm keşke zamanında dur deseydim bu olaya keşke aileme söleseydim diyorlar....

Back
X