• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim yumruk attı...

yumruğun ardından ne kadar karşılık verebilirki tekme attı cırmıkladı ee bu erkeği daha da sinirlendirmeyecek mi yumruk atabilecek karakterdeki bir insanı sinirlendirir ve daha da ileri gitmez mi... susup otursun demedim ilk mesajımda belli zaten... ordan o ortamdan o adamdan uzaklaşması gerek ister iki aylık olsun ister 20 yıllık hiç farketmez. karının dudağını patlatıyorsan herşeyi göze almış olmalıdır o erkek. kadın güçlü olmalıdır ama ama erkek gibi yumruğu değil yüreği kuvvetli olmalı. ailesinin arkasında olduğunu göstermeli. tek başına olmadığını göstermeli. 2 ay öncesine kadar koca mı vardı hayatında da şimdi erkek kendini bi .ok zannediyo. önceden yoktu şimdide olmaz benim varlığımdan benim dudğımdan daha kıymetli değilsin demeyi bilmeli kadın

daha 2 aylık evlilikte bunu yapabiliyorsa gerçekten düşünün derim ben size..

Allah yardımcını olsun.

Ben olsam aileme gitmezdim.Direkt olarak bu halimle onun ailesine giderdim.. Aile büyüklerinden kim varsa çağırıp sakince derdimi anlatırdım.

Çözüm olmazsa ; mutlaka rapor alırdım ve 6 aylık bir tedbir davası açardım.

Kızın kendi ailesine gitmesi mantıklı olmuyor bence.Olaylar büyüyor.HELEKİ konu sahibi gibi evliliğini bitirmek istemeyen insanlar için.

daha 2 aylık evlilikte niye bu öfke canım inan üzüldüm.eğer eşin yaptığından pişman değilse senden özür dilemiyorsa hiç durma o evde canım yaptığından utanmıyorsa pişman değilse emin ol arkası gelir eğer gerçekten pişmansa 2. bir şans verebilirsin ama kolay affetme burnunu iyice sürt

Böyle bir saçmalık olurmu yaa 2 aylık evlilkte böyle birşey yapıyorsa bence çok iyi düşün durumunu derim !!!

bu dnli öfke bu denli yumruk atacak kadar kin neden bence eşinizin acilen tedavi görmesi lazım.. bence susup oturmayın siz ddaha ne yaşşadınızki cicim ayınızda olup öpüşüp koklaşmanız gereken zamanda bunları yaşamış olmak..korkup içinize sinmeyin ailenize gidemiyorsanız ailesine gidin ve tedavi için ikna edin..Allah yarrdımcınız olsun bir daha bu tarz durumlarla karşılaşmadan mutlu huzurlu sevgi dolu bir yuvaya sahip olmanız dualarımla

kulüpte o kadar olay okuyoruz ve bir çoğundan
huylu huyundan vazgeçmez yorumu çıkıyor
bu konuda da aynı durum söz konusu
henüz 2 aylık bi evlilik ne demek yumruk
atmak el kaldırmak ve üstelik hiçbir suç
yokken geçtim çoook çokk büyük bir hata
olsada kimsin sen de el kaldırıyorsun!!!
cicim aylarını tekme tokatla geçirmek büyük
hayal kırıklığı üzüntü olsa gerek
allah yardımcın olsun allah korusun böyle bi durum
başıma gelse....
çoluk çocuğunda yok ailende belli arkanda
duracak bide ilerleyen zamanlarda iş güç bulursun
ohh mis gibi hayat ne bu koca koca yemin
ediyorum bu sitede dolaşa dolaşa evlilikten
soğudum bu ne yha uzun süren flörtler nişanlılık
dönemi çook büyük aşklar hep bi şekilde son buluyo
bi çoğu resmiyette bitmesede kafada biteli uzun za
man oluyorr
ne yapmalı bu erkeklere bilemedim ki :19::19:

arkadaşlar yorumlarınızı yeni kuma fırsatı buldum..çünkü konuyu açtıgım akşam apar topar evi terkedip babamın evine gittim..orda da cvp yazamadm dolayısıyla...iki gece orda kaldım..eşim ağladı .özürler diledi ben istemiyorum dedim...istiyorsan eve kendin gel..ben gelip alamam ordan falan dedi..bende gelip adam gibi konuşmadıgın sürece dönmüyorum o eve dedim..geldi babamla annemle konustu bi şans daha verdim..şu anda çok pişman ve üzgün...ama benim içimden hiçbişey gelmiyor ona karşı...hislerim alınmış gibi..gittiği yere kadar dayanacm..inşallah tekrarı olmaz bu olayın..herkese tşk ederim..

İşiniz, mesleğiniz, aile tarafından desteğiniz ya da çalışma azminiz var mı bilmiyorum. Ama ben olsam bana dayak atan, tokat atan, beni hiçe sayan bir adamla yaşayacağıma evlere temizliğe gider, tek başıma hayata tutunmaya çalışır, ne yapar ne eder ama onsuz devam ederdim. Söylemesi kolay değil inanın, ama 28 yaşında ve bekarım. Bir erkeğe tabii olmak ve onun esiri olmak bana göre değil. Başıma gelmiş olsa, bana el kaldıran erkeğe bir gün değil bir dakika bile eşlik yapmazdım. Bu erkekler kadınları ne sanıyor. Biz onların emir eri miyiz. Onların oyuncağı mıyız. Ne hakla el kaldırıyor. O kim. kocamız olması bizim her hakkımızın onda olması anlamına mı geliyor. Öyle koca olmaz olsun.

bana kalırsa affedicekmişsin gibi görünüyor ama git darp raporu al
salak pısırık sanmasın seni. elinde kozlarının oldugunu bılsın. bi daha olursa eger gene rapor alıcagını ve boşanma davası acıcagını soylersın. elindeki raporlarla da ondan güzelce tazmınatınıda alıcagını bilsin. maddi manevi deli bi tazminat alırsın sanırım. bunları bilsin
daha 2 aylık karısına yumruk atıyor deli midir nedir!!!
ayyy cok sinirlendim:47:

ailenin evine ve oradan gene kendi

evine döndün anlaşılan..artık bu saaten sonra neler yapılabilir

onları konuşmak lazım o zaman.. zira burdaki pekçok öneriyi yok saymışsın..

hayatta hiç saygı duymadığım insan

profili ,bir üslubu olmayan,çirkin ve basit karakterdeki

insanlardır.Hiç de pabuç bırakmam öyle insanlara

sen de bu saaten sonra eşinin şiddet göstermesine karşı

bir daha bu olayın tekrarı yaşanırsa ona bir şans daha

vermeyeceğini üstüne basa basa vurgula ve

sana saygı duymasını kendi karalılığınla sağla..
aciz olma,sende sınırlarını çiz...

ikinci şansı isteyen oysa bunun

fedakarlıklarını da zahmetini de o çeksin...

tekrar dayağa maruz kalırsanda adli işlemlere

başvurmanı tavsiye derim...

şiddetle saygıdan yoksun bir evlilik bir yerden

sonra tıkanır çünkü...

Bu ne ya allah aşkına

2 aylık evlisiniz daha cicim ayları

demekki eşiniz kontrolsüz derecede sinirli

öfkesini kontrol edemediği aşikar

daha dur ne zorluklarla karşılaşacaksınız

tepkisi çok yanlış olmuş

sineye çekmeyin..

Devamı gelir..

bir insan nasil karisina yumruk atarda sonra pisman olur hemde cok basit bir sebebten dolayi.
pismanmis filanmis hepsi hikaye üc gün sonra benzer birsey yasarsiniz simdi evinize dönmüssünüz ne yazikki bu diger bir dayagin gelecgi günleri beklemekdenbaska birsey degil. gecmis olsun

bu konuları gördüğümde girip okuyorum biraz bile üzülesim varsa konunun sonunda bu tamamen ucup gidiyor. geliniyor dert anlatılıyor kararlı güçlü ama içi yanmış bayan tavırları. sonra bir bakıyosunuz ki tekrar afetmiş ve evine dönüyor.. ee size bir sürü öneride bulunuldu bir çok akıl verildi nerede onlar ? boşa kimse kimsenin vaktini çalmasın madem dayak yiyip iki özüre tıpıs tıpıs yelkenleri suya indireceksin o zaman insanları bosa yorma. simdi siz daha cok yumruk yersiniz.. allah size kolaylık versin işini zor.

Kesinlikle etkilemek istemem seni sonucta senin kararin ama balik bastan kokarmis sonunuzu hic iyi görmüyorum ben olsam enine boyuna düsünür en dogru karari alirdim, heralde ben yerinde olsaydim Babamin evine dönderdim bilmiyorum. Insanin basina gelmedikten sonra bilemez tabi.

kararsız kalmışsın.evden uzaklaşmakta.....hiç vakit kaybetmeden rapor al...dön annenin evine...nee bir de o dayakcıyı affetmeyi mi düşünüyorsun.....özür de dilese bu evlillikte tekrar tekrar olacaktır buna emin ol....bir kere vuran bin kerede vurur..bunu unutma..bizler hangi çağda yaşıyoruz..bir problem varsa konuşarak ta halledilir...bu bir şiddettir...bunun azı çoğu olmaz..

İşiniz, mesleğiniz, aile tarafından desteğiniz ya da çalışma azminiz var mı bilmiyorum. Ama ben olsam bana dayak atan, tokat atan, beni hiçe sayan bir adamla yaşayacağıma evlere temizliğe gider, tek başıma hayata tutunmaya çalışır, ne yapar ne eder ama onsuz devam ederdim. Söylemesi kolay değil inanın, ama 28 yaşında ve bekarım. Bir erkeğe tabii olmak ve onun esiri olmak bana göre değil. Başıma gelmiş olsa, bana el kaldıran erkeğe bir gün değil bir dakika bile eşlik yapmazdım. Bu erkekler kadınları ne sanıyor. Biz onların emir eri miyiz. Onların oyuncağı mıyız. Ne hakla el kaldırıyor. O kim. kocamız olması bizim her hakkımızın onda olması anlamına mı geliyor. Öyle koca olmaz olsun.

Çok haklısın ; ancak , büyük lokma ye büyük konuşma arkadaşım . Hayatta yapmam dediği şeylerin hepsini , yapıweriyor insan ...

cnm hiç öyle kötü şeyler olacak diye korkma ne olacaksa olsun zaten iki aylık evliyken yumruk atan adamdan da ilerde de iyi şeyler beklenmez.walla biraz kezbanca olacak ama sahipsiz görmesin seni sana yumruk atmak neymiş göster ona .hem bir kere elini kaldırdıysa emin ol ilerde bin beterini yapar tecrübe konuşuyor:47::47::47::47::47:

Back
X