Eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor çok üzgünüm

İs isten gecmeden once nerdeydi akliniz?
Okadar borca bir gecede girilmiyor sonucta..
Adamin gidesi varmis bence.
Hizli para pesinde.. Sorumsuzluk bana gore boyle birsey.
Bir adam ve baba onca borca girmeden once kirk kere dusunur..
İnsallah baska cozum bulursunuz. Onunuze baska kapi acilir da ayri gayri dusmessiniz.

o, o kadar kolay değil işte. bu platformda vardı gitmeye hazırlanan. çarşaf giyecekti kadın. düşünsene hiç örtü bilmeyen birinin çarşafla gezmesini. bak ben kapalıyım. ama oraya uyum sağlayamam. orda 2 kadının yan yana uzun uzun konuşması bile yasak. kadınların dışarıda yemek yemesi yasak. yasak olamayan yerde de peçenin üstünden zar zor yiyorlar. bunlar daha en basiti.

Aynen katiliyorum.. muhtemelen bilmeyen kalmamistir, yurtdisi olsun da neresi olursa olsun diyen ben orada yapamam ki kapaliyim ama yapamam.. tek basima bir avm ye gidemeyeceksem butun gun evde ne yapayim? Muhabbet kusu muyum ben derdim..

Yorumları okuyunca benim bile eşini işe göndermek gelmedi içimden. Canım 30 bin az bir borç burda icra ile uğraşmaktansa oraya gidip borcu kapatsın. Borç bittikten sonra da gel demeye başlarsın. Hem yapacak adam dizinin dibinde yapar neler okuyoruz bdv de. İşe diye çıkar işini halleder gelir. İçini ferah tut.

Yorumları okuyunca benim bile eşini işe göndermek gelmedi içimden. Canım 30 bin az bir borç burda icra ile uğraşmaktansa oraya gidip borcu kapatsın. Borç bittikten sonra da gel demeye başlarsın. Hem yapacak adam dizinin dibinde yapar neler okuyoruz bdv de. İşe diye çıkar işini halleder gelir. İçini ferah tut.
Aynen keşke hiç konu falan aç açmasaydım içim şişti

Back
X