eşim yurtdışında ve ben galiba hamileyim :S

tercumeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
105
52
43
Merhabalar, arkadaşlar adet tarihim 6 gün gecikti, test yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı. . Şimdi de kan verdim, bir iki saate çıkar sonuç. . Tam adet olmam gereken gün eşim işi dolayısıyla amerikaya gitti... ve benim adetim 2 günü geçmez normalde, testte de silik çıktı, muhtemelen sonuç pozitif lakin zavallım en çok istediği sey benim bunu öğrendiğim anda yanımda olması, hislerimi paylasmasiydi... ( Nitekim ben de çok hissizim, yoklugunda annem var, o kaliyor yanimda ama ben eşimi istiyorum ( suan hiçbişey hissedemiyorum, tüm duygularım eşimin gelmesini bekliyor sanki... şimdi benim kafama takılan şey şu ki, onun zaten en çok istediği şey olan bu haberi aldığımda yanımda olmak nasib olmadı. .. şimdi ben bu haberi geldiğinde nasıl versem de bu durumu duygusal ve hoş bir sürprize dönüştürsem..??? Eşim pazar günü geliyor bu arada inş

Bence eve geldiğinde odanizi süsle ve gazi yaz" babama ben geldiğimde sen yoktur" gibisinden sözler yaz bence harika olur ve emin ol çok duygusal anlar yasarsiniz bi sunuda söyleyeyim beklediği ve çok istediği bir haberse sen sadece versendende bu haberi çok çok duygulanacaktir burada hayirli olsun tez zamanda kucagina alirsin insdarisi basimiza:)

geldiğinde söylesen keşke kan testini bekletseydin o gelince yapsaydın neyse be hayırlı olsun bebeğin olcak sonuçta haberi yanyana almış almamış önemli diil ki çocuk sağlıklı olsun dimi ama

Evet tabii ki ama öğrenince tam da gidecek zamanı buldum diye hayiflanacak biliyorum bu arada kan test sonucumu almaya gittim Rabbim sabrimi siniyor galiba, hormon makinemiz yeni geldi o yüzden yarın anca çıkar dediler ((

Ben de gelirken yeni bi test daha aldım, o da silik yalnız dün aksama göre bi tık daha koyu çıktı

Yaaaa, birileri daha bişeyler söylesin (( fikir istiyorum

merhaba,

öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz.

bence bu kadar dert edinmeyin, öncelikle bu güzel haberin tadını çıkarın:)

sonra da eşiniz geldiğinde bir yaş pasta alın ondan habersiz, bir biberon (ya da patik falan), yemekten sonra çıkarın bu ikisini, "bu haberi beraber alalım istiyoduk ama bebişimiz sana süpriz yapmak istedi" diyin:) sonra zaten o mutlulukla vah tüh nerdeydim demek aklına bile gelmez:))

bu kadar üzülmeyin bu çok güzel bir haber, emin olun eşiniz de haberi güzelliği karşısında uzatmaz üzüntüsünü:)

Allah kucağınıza almak nasip etsin:))

rica ederim ne demek,

umarım gönlünüze göre olur herşey:))

Hala bekliyorum bu arada kan testimin sonucu çıktı, aldım kağıdı Dr a uçtum, pozitif olduğunu söyledi hcg henüz kesenin görüleceği kadar yüksek değil muhtemelen görünmez dedi alttan muayene etti, ama keseye benzer bişey görünüyor dedi.. ptesi görünecek kadar olur, ptesi kontrole gel dedi.. Eşim de yarın geliyor inş... daha haberi yok, heyecanla bekliyorum durum bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…