Eşim yüzünden boşanıyorum

Ohhhhhh Ohhhhhhh

Ya arkadaşım 16 yaşında ewlenirken yazdığına görede bu kadar dengesiz bir kocan varken de 2 çoçuk yaparken bu siteye mi sordun da şimdi boşanmak için buradakilerden yardım istiyorsun bence ne halin varsa gör madem kocanda dengesiz o çoçukları alıp annesine götürüp atar bakılsın diye sende karşıdan bakarsın nafakayıda koklatmaz sana geçmiş olsunnnnnnn

bu neyi ohlamak pohlamak arkadaşım...sen her adımında buraya sorarakmı adım atıosun..sorunca mı hatalar maruz görülüor bu sitede..bu hakkı kendinde nasıl bulurda böyle bir yorumda bulunursun??insan neyi kınarsa başına gelir unutma...umarım kıvrak zekanı kendi hayatında kullanırsın...bizde sana geçnmiş olsun dileklerimizi iletirz

Dava aç ve nafakanı al...
Evlilik süresince edinmiş mallar ortaktır...
çocukların da alır nafaka..

Sen de ailen arkanda nasılsa..
Annen baksın bir işe gir çalış...
Unut bu günlerini de...

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Ohhhhhh Ohhhhhhh

Ya arkadaşım 16 yaşında ewlenirken yazdığına görede bu kadar dengesiz bir kocan varken de 2 çoçuk yaparken bu siteye mi sordun da şimdi boşanmak için buradakilerden yardım istiyorsun bence ne halin varsa gör madem kocanda dengesiz o çoçukları alıp annesine götürüp atar bakılsın diye sende karşıdan bakarsın nafakayıda koklatmaz sana geçmiş olsunnnnnnn

al işte bi dengesizde sensin.madem ilgini çekmiyor.okuma .zorla okutanmı var.Allah nbeterini sizlere yaşatırsa hiç şaşırmam.çok akıllı ve tedbirli geçinenelerin sonuda hiç belli olmaz ya kendinde yada evlatlarında görürsün ve kendi kendine geçmiş olsun dileklerinde bulunursun.

Ohhhhhh Ohhhhhhh

İnsanlar hata yapamaz mı?Hata yaptı erken evlendi 2 de çocuk yapdı...ee şimdi ne hali varsa görsün öyle mi?
Siz nasıl bu kadar vurdumduymaz ve hoşgörüsünüz..
Bizler birbirimize yardımcı olmak dert paylaşmak akıl almak için bu sitedeyiz..
Siz neden burdasınız??

Konu sahibi kardeşim nafaka çocuklarının hakkıdır.Sakın pes etme yılma,kanunlar var,baba ödiycek nafakasını ..
Allah kolaylık versin umarım en kısa zamanda sorunlarının üstesinden gelirsin..

öncelikle resmi nikah yaşının 18 olduğunu göz önünde bulundurarak 6 değil de 4 yıllık evli olduğunu belirtmek isterim...

evet feleğin tokadını erken yemişsin...biraz senin biraz eşinin hataları ile diyelim...

benim için konu yalnızca o iki masum melek...içim sadece onlara acıdı...

çünkü senin eşini seçme hakkın vardı hayatta...

eşinin iyi bir adam iyi bir baba olma hakkı da vardı...

ama o meleklerin anne babalarını seçme hakkı yoktu...bu hakkı siz verdiniz ve şimdi siz alıyorsunuz ellerinden...

allah bahtlarını açık etsin...gözlerine yaş kondurmasın inşallah...tek temennim budur...geçmiş olsun...

Allahım herkese düşünsün ve karar versin diye bir beyin vermiş ve bunu kullanın demiş

Psikoloji dede etki tepki diye birşey vardır insan umutsuzluğa düştüğünde kendisine ah ah vahh vahh diye insanlar arar ama sonradan anlarki o içlerinden birisinin söylediği ters bir laftır onu hayata bağlayan.

Benim amacım bumuydu orası belki tartışılabilir.

Sizin gibiler yüzünden demişsiniz bu konu hakkında seni muhatap alıp cevap bile vermiyorum.Madem özgür bir platformdayız madem olayını anlatmış yormuş yapılsın istemiş bende şahsi fikrimi beyan ettim. Hem insan önce kendini ölçüp biçmeli sonra başkasının avukatlığına soyunmalı İİ GÜNLERRRRR.

Kimse kimsenin avukatlığına soyunmuyor da senin yazdıklarına cevap vermemek elde değil ya
Sen okumayı seçmişsin o evlenmeyi yargılayamazsın arkadaşım
ister 16 yaşında evlenir ister 40 yaşında
Bende mutsuzum evliliğimde 25yaşında evlendim de ne oldu gene mutsuzum gene
Banada o zamana kadar niye mi bekledin diyeceksin
Evet arkadaş hata yapmış ama zaten bunu kabul etmiş
O kadar derdi varken bide senin yazdıkarına mı içerlesin yani
Ki evlenmiş yuvasını kurmuş bu onun bileceği iş
Bu sitede 16 yaşında evlenmeden bekaretini kaybeden kızlar da var
O zaman sen onları meydanda sallandır
Öyle ya herkesin aklı var fikri var

Ewet ALLAH akıl vermiş düşünsün kullansın diyede malesef kimseye ileriyi görme yaşama yeteneği vermemiş herşeyi yaşayarak görürsün tercihleri sen belirlersin ama sonuçlarını göremezsin... Evlenmek kadar boşanmkta haktır yürümüyorsa bittiği yerde yürütmenin anlamı yok çok zor yaşanılanlar ama dewam edecek bişi kalmamışsa onsuz yaşam daha uygundur

Ohhhhhh Ohhhhhhh

çok zor durumda olan bır kadına ne kadar sert cevap vermıssınız okuyunca çok üzüldüm :(((((

Boşanmayı aklınıza koyduysanız tazminat isteyin zaten siz kararınıda eminsiniz boşanma desekte boşanırsınız çünkü olanları siz yaşamışsınız ama tazminat alın sinirle sakın iş yapmayın

ohhhhhh ohhhhhhh

ya arkadaşım 16 yaşında ewlenirken yazdığına görede bu kadar dengesiz bir kocan varken de 2 çoçuk yaparken bu siteye mi sordun da şimdi boşanmak için buradakilerden yardım istiyorsun bence ne halin varsa gör madem kocanda dengesiz o çoçukları alıp annesine götürüp atar bakılsın diye sende karşıdan bakarsın nafakayıda koklatmaz sana geçmiş olsunnnnnnn

yuh diyorum başkada bişey demiyorum sana.

Ohhhhhh Ohhhhhhh
bu kadar katı yürekli bi insandan korkarım allah sizin gibileri sizin gibilerle karşılaştırsın gazabınızdanda korusun

selam arkadaşlar bana bi akıl verin muallaktayım eşimle 6 yıllık evliyiz ama çok problemlerimiz oldu 2 tanede çocuklarımız var :44:eşim çok dengesiz bir insan :44:erde ne yapacağını kestiremez üzülürmü diye düşünemez eşim 31 yaşında ben 22 yaşındayım o beni alttan alacana ben onu aldım hep 6 yıldır çok ayrılma kararı aldık şu son 2 yıldır ama yapamadık ve şuan artık son aşamadayız ayrıldık ama daha dava açmadım ama açacam ayrı yaşıyoruz şuan ben kendi evimde kalıyorum ve eşim bize bakmıyor bile çok derdim var çok ailem bakıyor bana bide tazminat davası açıyımmı yoksa hemen boşanım kurtuluyummu ne olr bana bi akıl verin

16 yaşında mı evlendin :53::53:
eşin sana bakmıyormuş bile ailen bakıyormuş şu an sana.. evliliğinde ne yaşadığını bilmiyorum ama fiziksel şiddet vardır diye tahmin ediyorum, eğer öyleyse boşan tazminatını nafakanı al, bir iş öğrenip eline mesleğini alana kadar ailende kal, sonra da kendine yeni bir hayat kur. verilebilecek en makul tavsiyeler bunlar.

bende senin durumuna benzer durumdayim canim zor da olsa bosan bosanma asamasi zor dur ama calisip akilli davranirsan kendine en azin dan daha rahat bi hayat surebilirsin yasin fazla ilerlemen kendine is bul zaman senin aleyhine sabirli olup hayatini organize et kendini ezdirme kimseye hoslandigin rahatlatacak kendine ugraslarbulmaya gayret et seni uzenler icin uzulmeye degmiyecegini zor da olsa kabullen allah yar ve yardmcin olsun ins

Ohhhhhh Ohhhhhhh

ben buraya senin gibiler okusun da dengesiz yorum yapsın diye yazmadım derdimi anlatayımda kafamı dagıtayım dedim lütfen senin fikrinde önemli degil
çok büyük konuşma allah sanada yaşatsında gör nasıl oluyormuş

bana iyi dilekler yazan bütün arkadaşlara çok teşekürler fikirleriniz için
dava açacagım nafakada alacagım cocuklarınada bakmak mecburuyetinde ben babamın evinden getirmedim yaa
hala bi gelişme yok sizi bilgilendirecegim eşim sık sık arıyor pazar günü çocukları götürdü kıyafet almış benide çagırdı in aşagı senide götürüm diyo ertesi gün aradı sen vermiceksen ben acıyorum davayı diyor dengesiz yaaa

beni hala eski ben zannediyor herşeye tamah etcem zannediyor çocukları götürmekle beni aryıp hadi gel demekle koca olacagını zannediyor yine hakaret yine şiddet herşeye geri döncez
ama ben eski ben degilim bana diyodu
git boşan ben herşeyi yapcam yeterki boşan diye
bilezik istiyordu ben gitcem yine o hakaret etcek ama hepsi bitiii

Ohhhhhh Ohhhhhhh

:53: noluyo ya?

İyi misin sen arkada?

Bence sen de açıver bi başlık; epey birikmişin var senin de.

Back
X