- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
Pisman olacagini hic sanmıyorumCanım ben normalde bu tarz konular açıldığında aslında hep olucu yorumlar yazmaya çalışıyorum.
çünkü yuva yıkılması kadar acı bişey yok benim için. hep olumsuz yorum yapanlara da kızarım normalde
ancak sizin durumunuz biraz farklı, yani sen gerçekten bişey dememişsin. yani ne var ya ne daha neler söylüyor millet kocalarına da adam bu kadar tepki vermiyor. ben birebir şahidim. bu kadarı gerçekten çok fazla ve eşin kusura bakma ama ayının önde gideni.
ya akıllansın dönsün, yok akıllanmıyorsa bu şekilde hiç birşey demeden yaşanır mı bir ömür boyu bilemiyorum.
sen onu dedin de kendisi çok efendi küfür etmeyen biri olsa, yüzde yüz seni suçlayacağım. ama eşin iyice kendini padişah görüyor.
ayrı kalmanız daha iyi olmuş. emin ol bu gece pişman olacak. kafana vurduğu için, canını yaktığı için. gideceğin bir arkadaşın olsa en azından onda kalırdın bir hafta falan.
hakkınızda hayırlısı olsun.
Simdi teyzemi arayacagim cok akilli gungormus kariyerli bi kadindir. 23 yillik evli. O bana bi yol gosterir. Bi büyügumun aklina fikrine ihtiyacim var.