karmakarısık umarım iyisindir.Arada girdikçe yaz bize olur mu merak ediyorum seni.Eşinle çok fazla takışmamaya çalış zira pek tekin bi tip değil ne yapacağı belli olmaz.Kendini ancak böyle koruyabilirsin bence.Bir de ailene söylemelisin artık.Ailen bu günlerinde yanında olmıcak da ne zaman olucak?Ailenin haberi olsun mutlaka seni kollasınlar bir elin nesi var iki elin sesi var.Hem eşin de o kadar gelemez bence üstüne ailen yakınında olursa.
Daha iyiyim canım. Gelismeleri yazayim dedim
Gece boyu kustum maalesef hicbiseyde yememistim bilmiyorum belki ondan. Teyzem l telde konusurkende kustum bikere teyzem kafana darbe aldigin icin kafanda bisey olmus olabilir bu onun bi semptonu olabilir dedi korktum iyice. Neyse
Gece saat 3 e dogru odanin telefonu caldi Brn Allah Allah kim bu diye actim lobiden aramislar esiniz asagiya inmenizi bekliyor dedi (galiba teyzemi aramis teyzem soylemis otelde kaldigimi) mesaj atmis asagi in bekliyorum diye. Gelmicem dedim ya dedim gel hastameye goturcem dedi. Daha fazla ortaligi karistirir diye bide kendi sagligim icinde korktum . Indim. Hastaneye gittik. Rezil oldum oradakilerede. Dusunsenize darp raporu almaya geliyorum once sonrada esimle tedavi olmaya.. utana utana gittim burada baska hastanede yok.. doktor geldi neyin var dedi midem bulaniyo dedim kendiside arkadan diyoki kafasida azicik sallandi diyor
Burada ozel hastane filan yok yani.. neyse kafa rontgenim cekildi tahliller yapildi. Cok sukur temuz cikti. Onun suratini gormemek icin sedyede donerken serum takili kolum acidi

bide gitmis bana süt falan almis icirmeye calisiyor sen hicbisey yememissin ondan kustun zaten filan diyor cins.
İstemiyorum senden gelecek iyilik dedim tamam sütü icte yine beni isteme diyor
Neyse serum takiliyken uyumusum sonra eve geldik (oteldr daha fazla kalamazdim zaten esyalarimda evde sabahin 5 i olmus saat)
Uyudum. Tek hatirladigim bana dedigi. Bak bu konuyu kapatalim. Sen bana kufur etmeseydin benim agzimdan onlar cikmazdi. Hala beni sucluyor yani. Dedimki yuh yazikkar olsun sana hala kendini savunuyorsun dedim tamam kabul ediyorum bende sinirliyim dedi. Ölür musum öldürür musun yaaa...
Ben sana vurmadim srni itekledim diyor vurmak dovmek istese cok daha fazlasi olurmus sadece iteklemis
Bugun yime teyzemle gorusecegiz. Su an sabaha karsi uyuddugum icin hal kotuyum. Bide bana mesaj atmis kahvaltini yap ilacini ic seni seviyorum yazmis. Mal midir nedir ya. Ben seni sevmiyorum yeter artik bitsin bu is yazdim cevap yok
Buarada en çok uzuldugumde darp raporu aldigimi komsulardan duyanlar olmus tum lojmana rezil olduk. Insanlar konusup duracak simdi.
Bide su var. Is konusunu ben cok abartmisim nr varmis bunda insanlar 3 saatlik vasitayla ise gidiyolarmis biraz tamahkar olacakmisim abarttigiimi dusundugu icin ustunde durmamismismis.
..