- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, sorun eşimin yemek zevki daha doğrusu bana göre zevksizliği. Çalışan bayanım fakat iki elim kanda da olsa mutlaka tencere yemeği yaparım ki sağlıklı beslenelim. Dışarda yemek yemek mide ve bağırsak sorunlarına yol açtığından ve hem sağlıksız hem de aşırı pahalı olduğundan evde kendim hijyenik, sağlıklı yağlar kullandığım mis gibi yemekleri yemek istiyorum ve fakattt sorun burda. Eşim mesela geçen hafta evde zeytinyağlı biber dolması,zeytinyağlı fasulye, bezelye, vs bir sürü yemek varken illa dışarda yemek yedik ve 2 öğüne 100 tl para verdik. İnatla ve ısrarla evde yemek istemiyor. Yaptığım yemeklerin tadı gayet güzel, tadını mı beğenmiyorsun diyorum o da yok. Israrla dışarda yeme isteği beni bezdirdi artık. Saatlerce dolaşıp akşam 8 de hadi yemek yiyelim diyor ve eve çok uzak oluyoruz,mecbur açlıktan ben de yiyorum ve evdeki yemekler kalıp dökülüyor. Eşim aslan bucu ve gösterişi lükse para harcamayı çok sever sanırım sebep bu başka sebep bulamıyorum. Eşi böyle olan var mı çıldırmak üzereyim artık. Çünkü eşimin bu huyu yüzünden ibs hastalığına yakalandım dışarda yemek yiyip durmaktan.