Merhaba arkadaşlar,
Bu gün eşimin kız kardeşi beni sayısız defa aradı, bilerek açmıyordum en sonunda açayım bakalım ne diyecek süper zeka dedim.
Telefonu açar açmaz bana öyle bir sayıştırmaya başladı ki anlatamam. Sanki kocası ile yatak odasına girememesinin sebebi benmişim gibi bağırıyor.
Ben de dayanamadım ağzıma geleni söyledim. O sırada eşim de geldi telefonu ona uzattım ve - al al kız kardeşin yanıp tutuşuyor 20bini verseydin şimdiye kadar 20bin kez gerdeğe gireceklermiş ama olmadı işte ne yapalım, deyip eline tutuşturdum telefonu. O da kardeşine --kızım manyak mısın nesin kapat şu çeneni kocana da böyle yapıyorsan ondan kaçırıyorsundur sen adamı dedi kapattı telefonu.
Ben de eşime -- şuan karar verdim o borcu bu hafta ne yapıp edip kapatıyorsun ne kadar faiz işlediyse onu da sevgili kız kardeşinden istiyorsun ben senin histerik kardeşin yüzünden 5 yıllık bir borçtan yeni çıkmışken yeni bir borca girip bunalıma giremem kusura bakma. Sen kızkardeşin kocasıyla yatak odasını şenlendirmek için bizi düşünmeden bana söylemeden kredi çekebiliyorsan buyur sen de kız kardeşine --ben bu 20bini faiziyle bu hafta için de kapatacağım ne kadar faiz işlemişse onu bana göndereceksin yoksa yengen kocanı arayıp ondan isteyecekmiş. dersin dedim.
--Ve sevgili kocacığım bu sorun çözülene kadar oturma odasında yatıyorsun eeee malum parasız saadet olmuyor. Biraz da kendi yatak odana girebilmek için sen türlü numaralar yap mesela git kız kardeşinden para iste yengen beni yatak odasına 20bin tl faiziyle ödenmeden sokmayacakmış dersin tamam mı canım dedim. Yuh yani hangi abi, eniştem kız kardeşimle yatak odasında fazladan çiftleşebilsin diye kredi çeker midem kaldırmıyor bi git gözüme görünme düşündükçe senden de kız kardeşinden de tiksinmeye başladım. Yuh be ar yok utanma yok dedim suratına kapattım kapıyı.
-- Ne olur 1 kez konuşalım böyle yapma bak yaptım bir hata telafi edeceğim dedi. Ben de yatak odasından ona
-- Hayııııır olmaaaaaz konuşmak 20bin tlden başlıyor hadi canım geç kalırsan faiziyle 40bin -tl bak bak süper bir fikrim var kardeşini ara acil 40bintl lazım de hadi vakit kaybetme dedim ve o para faiziyle birlikte bankaya ödenmeden seninle bir tek kelime etmeyeceğim dedim ve saat 18.00 dan beri konuşmuyorum.