Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

canım cok mantıklı bır tutumla yaklaşmışsın olaya.. tabıı bosanmayı oyle tek kalemde düşünme ama ayy bilemedım kı inşallah tepkisi tamam canım izne ayrıl tarzında olur
Yok canım boşanmayacağım zaten para olayını hallettik ama ben bir süre eşimle konuşmayı ve aynı odada uyumayı düşünmüyorum.

Maşallahınız var okurken yetişemedim.Eşinizde sakin bir yapıya sahipmiş doğrusu herşeyi elinden almışsınız ve gık dememiş :-) başkası olsa kardeşim veririm vermem der mesela istemiyorsan git der ama sanırım maddi yönden size muhtaç bu yüzden ses çıkaramıyor.
Sakin bir yapıya sahip değil vicdanlı bir insan iyi niyetli bir insan ve bu durumunu kardeşi kullanmaya çalıştı. Bana ''ister veririm ister vermem diyemez çünkü ben onun eşi çocuklarının annesiyim. Maddi yönden bana muhtaç asla değil onun maaşı benim maaşımdan fazla. Sonuçta o da çalışıyor ben de yani ikimizin de birbirimize maddi bağımlılığı olamaz ama dediğim gibi biz evlendik ve 2 çocuk sahibi anne babayız. Başkalarına para harcayacak kadar da zengin değiliz.

forumdaki en sinir bozucu olaylardan biriydi sizinki neyse ki halletmişsiniz gözünüz aydın.

görümce o parayı neden istemiş peki o çıktı mı ortaya? yazdıysanız da ben kaçırmışım kusura bakmayın

Son düzenleme:
forumdaki en sinir bozucu olaydan biriydi sizinki neyse ki halletmişsiniz gözünüz aydın.

görümce o parayı neden istemiş peki o çıktı mı ortaya? yazdıysanız da ben kaçırmışım kusura bakmayın
Tabi canım daha öncede dediğim gibi evinin içini yaptıracakmış, kocasına da ''abim ve babamın ev hediyesi'' diyecekmiş ama güyaaaa o parayı ödeyecekmiş. Ödemeyeceğini annesi de babası da eşimde çok iyi biliyor, çünkü abisinden babasından hatta annesinin mutfağından artırıp kenara koyduğu 2-3 kuruştan ne çarpabilirim diye düşünen bir tip o.
Kısaca kocasına para ile yalakalık yapma derdinde. Aman işte bu sayede hayatımdan bu kadını silip atmış oldum. benim gözüme görünmesin yeter :51:

Tum konuyu okurken sinir krizi gecirdim. Allaha sukur erkenden farketmissiniz de olay simdiden cozulmus. Annemi gordum sizde, oda sizin gibi akilli bir kadindir. Allah k.pederinizden de sagolsun, adam gibi adammis.

Son düzenleme:
Tabi canım daha öncede dediğim gibi evinin içini yaptıracakmış, kocasına da ''abim ve babamın ev hediyesi'' diyecekmiş ama güyaaaa o parayı ödeyecekmiş. Ödemeyeceğini annesi de babası da eşimde çok iyi biliyor, çünkü abisinden babasından hatta annesinin mutfağından artırıp kenara koyduğu 2-3 kuruştan ne çarpabilirim diye düşünen bir tip o.
Kısaca kocasına para ile yalakalık yapma derdinde. Aman işte bu sayede hayatımdan bu kadını silip atmış oldum. benim gözüme görünmesin yeter :51:

peh peh akıllara bak akıllara şeytanın aklına gelmez

tekrardan çok çok geçmiş olsun bu da kocanıza güzel bir ders olur inşallah :))

Sorunu halletmişsin canm gözün aydın cok sewindim ben bunalıma girmiştim konuyu actıgın ilk gece 20 bn i nasıl ödicekler 5 sene borc ödeyip tam rahatlıcaz dedklerı anda 5 sene daha
Cok mantıklı yaklastın olaya kazanan sen ve ailen oldu güçlü kadın olmak gibisi yok
Allah yolunuzu acık etsın inş bıdaha böle bi durum yasanmasın canm :))

Tum konuyu okurken sinir krizi gecirdim. Allaha sukur erkenden farketmissiniz de olay simdiden cozulmus. Annemi gordum sizde, oda sizin gibi akilli bir kadindir. Allah k.pederinizden de sagolsun, adam gibi adammis.
Annenize benzettiğiniz için teşekkür ediyorum. Ben içimde her şeyi biran da kırar dökerim ama işin gerçeğini öğrenene kadar da adım adım hareket ederim. Alacağım tepkiler karşısında nasıl tepki vereceğimi bile düşünürüm. Çocukluğumdan beri bana yapılan haksızlıklarda ya susardım ya da ani tepkiler verirdim baktım susunca da haklıyken haksız duruma düşüyorum, bağırınca da haksız duruma düşüyorum. Büyüdükçe anladım ki iyi insan olmak, haklıyken bile insanların kalbini kırmamak için susmak hiçbir işe yaramıyor üstelik adın enayi oluyor. Abimin eşi ben üniversiteyi kazandığımda ''HAYIR demeyi öğren şöyle yap böyle yap, karşındaki insanın karakterine göre davran, insanları üzermiyim kırarmıyım diye düşünme derken beni çok güzel işledi.
Evleneceğimde babam da öyle '' kızım sen iyi bir insansın kimsenin seni üzmesine izin verme her zaman arkanda annen ve benim olduğumu unutma ama kötü insanlarla karşılaştığında arkanda birilerinin olmasını bekleme gerekirse hayatından sil at önemli olan sensin bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin, tepkilerini kontrol et, insana insan gibi yaklaş, insan olmayana insan gibi yaklaşmana gerek yok sil at hayatından bundan hiç korkma, korkarsan tepene çıkarlar vb. şeyler söylemişti.

Allahıma şükürler olsun kimseye muhtaç değilim, çocuklarım sağlıklı, o yüzden kimseye eyvallahım yok. Allahtan başka da hiçbir şeyden korkum yok. Eşimin kız kardeşi ile aramda da bir kan bağı yok yani hayatımın önemli konumlarında bir yeri yok. O kocası ile mutlu olacak diye niye ben mutsuz olayım niye benim çocuklarımın rızkı onun yatak odası için harcansın.

Sorunu halletmişsin canm gözün aydın cok sewindim ben bunalıma girmiştim konuyu actıgın ilk gece 20 bn i nasıl ödicekler 5 sene borc ödeyip tam rahatlıcaz dedklerı anda 5 sene daha
Cok mantıklı yaklastın olaya kazanan sen ve ailen oldu güçlü kadın olmak gibisi yok
Allah yolunuzu acık etsın inş bıdaha böle bi durum yasanmasın canm :))
Çok şükür k.pederimin de sayesinde kolay oldu. İnan eşim annesine babasına versin umrumda olmaz sonuçta annesi babası büyütmüşler okutmuşlar emek harcamışlar. Kolay değil dünyaya bir çocuk getirip onu bakıp büyütmek en azından emek verdikleri sevdikleri çocukları büyüyüp iş güç sahibi olduklarında bir zahmet maddi anlamda da yardımcı olsunlar anne babalarına bu hayır demem Allahtan korkarım ben de anneyim bir çocuk nasıl büyütülüyor bunu çok iyi öğrendim. Doğuda küçük bir yerde çok zor şartlar altında çocuklarımı büyüttüm ben. Memur olduğumuz için yeri geldi evlerimiz taşlandı yeri geldi evlerimize Molotof atıldı, okula gidip gelirken taşların biber gazlarının arasında kaldım çocuklarımla birlikte ama hiçbirşey den korkmadım, benim toplamda 6 yılım doğuda geçti oranın insanlarını çok iyi tanıdım, bana anne baba kardeş gibi sahip çıkanları da gördüm, evinin kapısını sonuna kadar açanları da gördüm ama işte herkesin bildiği insanlarında yoğun olarak yaşadığı bir yer olduğu için güvenlik açısından zor zamanlarım oldu. Çocuklarım hastalandı o çatışmalarda biber gazının ortasında hastanelere koşturdum, gece yarısı hastaneye çocuklarımı götürdüm ama taksi bulup eve dönemediğim için sabah kadar hastanenin acilinde 2 çocukla çok sabahladım. Bütün zor zamanları atlatmışken bir de histerik koca hastası görümceyle uğraşamazdım, eşim bu konuda benimle zıtlaşmış olsaydı eğer hiç düşünmeden çıkarırdım hayatımdan. Çünkü evliliğimde eşimin benimle zıtlaşmasını gerektirecek hiçbir davranışım olmadı hayatımdan ödün veren çocuklarımız için en çok emek harcayan ben oldum.

Çok şükür k.pederimin de sayesinde kolay oldu. İnan eşim annesine babasına versin umrumda olmaz sonuçta annesi babası büyütmüşler okutmuşlar emek harcamışlar. Kolay değil dünyaya bir çocuk getirip onu bakıp büyütmek en azından emek verdikleri sevdikleri çocukları büyüyüp iş güç sahibi olduklarında bir zahmet maddi anlamda da yardımcı olsunlar anne babalarına bu hayır demem Allahtan korkarım ben de anneyim bir çocuk nasıl büyütülüyor bunu çok iyi öğrendim. Doğuda küçük bir yerde çok zor şartlar altında çocuklarımı büyüttüm ben. Memur olduğumuz için yeri geldi evlerimiz taşlandı yeri geldi evlerimize Molotof atıldı, okula gidip gelirken taşların biber gazlarının arasında kaldım çocuklarımla birlikte ama hiçbirşey den korkmadım, benim toplamda 6 yılım doğuda geçti oranın insanlarını çok iyi tanıdım, bana anne baba kardeş gibi sahip çıkanları da gördüm, evinin kapısını sonuna kadar açanları da gördüm ama işte herkesin bildiği insanlarında yoğun olarak yaşadığı bir yer olduğu için güvenlik açısından zor zamanlarım oldu. Çocuklarım hastalandı o çatışmalarda biber gazının ortasında hastanelere koşturdum, gece yarısı hastaneye çocuklarımı götürdüm ama taksi bulup eve dönemediğim için sabah kadar hastanenin acilinde 2 çocukla çok sabahladım. Bütün zor zamanları atlatmışken bir de histerik koca hastası görümceyle uğraşamazdım, eşim bu konuda benimle zıtlaşmış olsaydı eğer hiç düşünmeden çıkarırdım hayatımdan. Çünkü evliliğimde eşimin benimle zıtlaşmasını gerektirecek hiçbir davranışım olmadı hayatımdan ödün veren çocuklarımız için en çok emek harcayan ben oldum.
Canm sen en mantıklı seyı yaptın dogru zamnda dogru hareket ettın
Şimdi su yazdıklarını okuyunca tek basına cocuklarla bu kadar zorluklarla ugrasmak bile kımı ınsan için boşanma sebebi helal olsun sana

kız kardeş gerçekten az değilmiş siz madem bunları yaşadınız insan böyle bişey istemeye utanır ne deseniz haklısınız keşke kardeşi o borcu ödesede sizde rahat olsanız ama eşinize bildiğinizi ağır bir dille söylemelisinizki aklı başına gelsin

:) hadi yaa.
Allah allah. Nasi bisiymis o oyle?
Demek ki yatak odasi takimi cok onemliymis canim. Napicak simdi yeni takimsiz ?:25:

Seni alkışlıyorum ve tebrik ediyorum,ülkenin senin gibi dik ve mert dürüst, seviyeli, erdemli ve özgür duran,
allahtan baska hiç kimseden kormayan anneye vede ögretmenine ihtiyaci var .

Tövbe tövbe. Eşiyle yatağa girmek için para veren bir kadını da ilk defa görüyorum:ssz:
Senin görümcen belasını arıyor ya hadi hayırlısı :)
Sorunun çözülmüş sevindim.:1:

Çok haklısınız ..

Benim görümcem ve eşide yıllar önce eşimden yüklü bir mebla istemişler. Cep telefonuna mesaj atıp "babamın kredi borcu var para yollasan iyi olur karına söyleme o bilmesin " demişler

Ben ençok karın bilmesin lafı için olay çıkarmıştım . Bu nasıl bir kelime? Ben eşimden habersiz tek kuruş aileme vermezken o ne hakla benden gizler ?

Eşimde o benim karım ondan saklayacak Halim yok bu mesajıda okuttum dedi onlar utandı !!

O paralarda benimde hakkım emeğim var diye yüzlerine vurmuştum ..
Uyanıklar!

Kadın histerik. Memlekete gittiğimizde mesela herkes aynı zamanlarda izne ayrılıyor ya haliyle ev kalabalık oluyor. kadınlar çocuklar bir oda da erkekler bir odada kayınvalide kayınpeder bir odada kalacak ama bu hasta karakter tutturuyor ben eşimle yatacağım diye annesi kızıyor ''kızım başka oda yok '' diye neyse bu inadıyla geçiyor annesinin yatak odasına kocası ile sonra gece yarısı gidip banyo yapıyorlar karı koca arka arkaya. Ondan sonra o sabah yüzünden gülücükler eksik olmuyor.

Fanteziye bak sen :) ben görümcemin daha eşimle evlenmeden, nasıl bir insan olduğunu anladığım için uzak duruyorum birbirimize gidip gelmiyoruz, görüşmüyoruz ohh miss sanada tavsiye ederim :)

Tamam kavgalar edildi, sozler soylendi, ama o para hala gorumcenin hesabinda dimi, nasi geri alacaz yaa, vermezlerse ne olcak
Biri aciklasin delircem yoksa

Parayi aldiniz demek. Insanlar sizin yuzunuzden ciftlesemeyecek. Hepsi de sizin yuzunuzden :37:

Back
X