- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
- Konu Sahibi Mihrimah00
-
Herkese selam . Biraz iç dökme birazda fikir almak için actim bu konuyu .
7 yillik evliyim . Esimide çok seviyorum oda beni seviyordur inşaallah :) . Gel gelelim bazi sikintilar var misal; yarin benim doğum günüm ama esim için hic önemli değil . Tabi ben biraz bu konularda cenemi tutamiyorum . Ne alican bana ne yapican vs diye konuşuyorum . Oda sirf ben istiyorum diye yemeğe gidelim diyor . Ama ona kalsa evde olmayi siradan birgün gibi geçirmeyi tercih eder. Laf olsun diye kutlar sadece. Bu butun özel günlerde böyle kendi içinde geçerli ona da hediye vs almami istemez ne gerek var der. Ama bende tam tersi böyle günlere bilhassa doğum gününe çok önem veriyorum hatirlanmak istiyorum. Kendiliğinden birşey yapsin istiyorum ama yok yok ... Yani ben birşey istesem yapar eder ama icinden gelmiyor . Hatta acik acik ta söylüyor bunu . Bilmiyorum benmi çok ince düşünüyorum . Omu düşüncesiz anlamadim..
düşüncesizlikten olduğunu sanmıyorum.. bende kadın olarak hatırlamam böyle şeyleri bırak 7 seneyi ilk senemizi birkaç gün önceden ve 1 gün sonradan hatırlamıştım.. hatta üzüldüm bişey yapamadım diye..
eşimde benim gibi oda hatırlamaz hiçbirşeyi..
Yapısı bu demekki ... Normal zamanlarda hediye alıyor sizi mutlu ediyorsa biraz serbest bırakın. Her sene özel günler gelmeden sürekli hatırlatma yaparsanız olmaz. Bırakın kendisi hatırlamaya çalışsın...
Benim koca da boyle
2 senelik evliyim ve alistim artik sen nasil hala alisamadin ?
Erkeklerin çoğu böyle odun maalesef.ver ellerine tv nin kumandasını,yemeğini suyunu koy önüne,onlara yetiyor işte. Yemege çıkmakta neymiş..boşver git arkadaşlarınla kutla daha çok eğlenirsin.
O daha da yıpratır insanı... Size iyi davranıyor sizi seviyor her işinize yardımcı oluyor sizi üzmemek için elinden geleni yapıyorsa , bırakın tek kusuru bu olsun...Hep diyorum kendime sus kendi hatirlasin ama cenemi tutamiyorum . Birde hatırlamayacagini bildiğim için sanirim soyleyim belki yapar diyorum. :/
Mihrimah00 oncelikle nice mutlu seneler olsun :)
Eşiniz evlenmeden önce de böyle düşünüyordu ise boşuna kuruntu yapmayın :)
Mesela benim için de bu tarz günler pek önemli değildir. Evlenene kadar doğum günleri bahanesiyle birşeyler yapardık ama artık evlilik yıldönümümüzü önemsiyoruz.. Hele sevgililer günü vs çok anlamsız gelir.
Konuyu okurken gayri ihtiyari beş gün sonraki doğum günümde napcaz diye eşime sormuş bulundum
Şaka maka ben takılmam böyle şeylere. Evlilik yıldönümü hariç tabi
Madem eskiden de öyleymiş çok takılmayın bence.. Önemli olan içinde bulunduğunuz ânı mutlu huzurlu geçirmekTesekkur ediyorum:). Evet hep böyleydi. Diğer gunlere bende takilmiyorum yani aslinda onlarida hatirlasin isterim ama onlari kabullendim en adindan dogum gunume önem versin diyorum ama yok :) .
Dünyevi tatminlerden uzak durup
Yasin okuma saati yapın mesela.
Kimse yanlış, şaka, dalga demesin.
Üye profili sofi hayat idam ettiriyor diye düşündüm, ona göre de yorum yaptım.
Anladım sizi,Ya haklisiniz okumalarimizi zaten yapiyoruz. Ama ne bileyim insan gönlünü hoş etsin istiyor. Zaten her zaman olan bir şey değil yilda birkez eşini mutlu etmek için cabalayabilir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?