• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim...

Siz onun için fedakarlıkta bulunuyorsunuzdur eminim, mesela eminim ev işlerinin çoğu sizdedir,sizden daha stabil ruh hali olduğu için size uyum sağlamıyordur çoğu zaman eminim. Eee? Hani müştereklik, hani yol arkadaşlığı?? E o da sizin için birşeylerden geçiversin. Onun doğum gününü kutlamayın madem sevmiyor zorla değil ama siz seviyorsunuz kutlasın hatrınız için. Bunlar köprüyü geçince hep böyle oluyor sanırım

Kızlar böyle şeylere çok takılmayın. Bu tip şeyşere çok önem veriyor görünen erkekler illaki karısına aşık olmuyor inanın. Tecrübe ile sabittir :) Bir tanıdığım var. Adam çok zengin. Karısı ona yemek bile yapmaz. Adam hiç şikayet etmez. Karısına hafta sonu kahvaltı hazırlar. Her doğum gününde pahalı hediyeler alır. Karısı çocuk gibi şımarır. Ama adam onu aldatıyor. Başka kadına aşık. Bu da yetmiyor gibi farklı bir isimle facebook hesabı var. O tür kadınlara üye.... Açıkçası o nicki bende tesadüfen anladım. Üstelik eşşek kadar adam. Yani onları tanıyan karısına ne kadar düşkün der. Ama nasıl bir düşkünlük bende anlamıyorum. Ben tam tersi çok romantik olmayan kocaların daha sadık olduğunu düşünüyorum. Öküz ama sadık :)

Siz onun için fedakarlıkta bulunuyorsunuzdur eminim, mesela eminim ev işlerinin çoğu sizdedir,sizden daha stabil ruh hali olduğu için size uyum sağlamıyordur çoğu zaman eminim. Eee? Hani müştereklik, hani yol arkadaşlığı?? E o da sizin için birşeylerden geçiversin. Onun doğum gününü kutlamayın madem sevmiyor zorla değil ama siz seviyorsunuz kutlasın hatrınız için. Bunlar köprüyü geçince hep böyle oluyor sanırım

Mesela diyor ki yarin yemekli kutlamami pastali kutlamama istersin . İkisi çok masrafli olur . :kızgın: ne diyim ....:işsiz::işsiz:

Kızlar böyle şeylere çok takılmayın. Bu tip şeyşere çok önem veriyor görünen erkekler illaki karısına aşık olmuyor inanın. Tecrübe ile sabittir :) Bir tanıdığım var. Adam çok zengin. Karısı ona yemek bile yapmaz. Adam hiç şikayet etmez. Karısına hafta sonu kahvaltı hazırlar. Her doğum gününde pahalı hediyeler alır. Karısı çocuk gibi şımarır. Ama adam onu aldatıyor. Başka kadına aşık. Bu da yetmiyor gibi farklı bir isimle facebook hesabı var. O tür kadınlara üye.... Açıkçası o nicki bende tesadüfen anladım. Üstelik eşşek kadar adam. Yani onları tanıyan karısına ne kadar düşkün der. Ama nasıl bir düşkünlük bende anlamıyorum. Ben tam tersi çok romantik olmayan kocaların daha sadık olduğunu düşünüyorum. Öküz ama sadık :)

Sadikliginda suphem yok . Düz adam benimki lokantaya vereceğimiz parayla bi haftalik pazar alisverisi yapariz diyor mesela :) Bildiğimiz yontulmamis odun. :) Ne yapalim alisacagim

Mesela diyor ki yarin yemekli kutlamami pastali kutlamama istersin . İkisi çok masrafli olur . :kızgın: ne diyim ....:işsiz::işsiz:
Valla senede bir kere hususi beni hatırlayıp harcama yapıyorsun en iyisi en pahalısı olsun, ne kadar kıymetliyim deyin... Sizden emek gerektiren bi yemek ister bi ütü ister yapıştırın lafı ne masraflısın yeaa diye

Dört yıldır evliyiz daha evlilik yıldönümü kutlamak kısmet olmadı habire unutuyoruz kocam da ben de. Keyfimiz yerindeyse arada bir Doğum günlerimizi kutlarız. Özel gün diye illa keyfi yerinde kutlama havasında olmuyor insan. Eşiniz de bizim gibiyse hiç dert etmeyin bence.

Tüm dünyanin kutladigi özel günlere yilbasi, sevgililer günü gibi günlere hic önem vermiyorum. Dakat dogum günleri ve evlilik yil dönümlerimizde ilgi ve alaka bekliyorum ve ayni hassasiyeti bende gösteriyorum esime. Fakat bunu pahali hediyelerle kutlamalarla özellestirmiyorum. Biz bit pasta alip basbasa cocuklarimizla patamizi üfleriz ve bu bizim icin paha bicilemez bir güzelliktir.

Fakat eskiden cikarken falan her özel günü delice fikirlerle kutladigimiz cok oldu. Herhalde yasla alakali bir durum. Ne yalan söyliyim esim dogum günpmü kutlasa hediye almadan süeprizlee hahirlamada hicccccccc zoruma gitmez. Yeterki bakislariyla gözlerimin icine en derine baksin ve icimi titretsin bu dünyalara bedel benim icin

Back
X