Eşim..

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba. Eşimin biz nisanliyken ama o sıralar ayriydik başka bi kızla birlikte olduğunu yeni öğrendim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız tepkiniz ne olurdu.?

Nişanlıyken ayrı mıydınız? :KK53:
İkinizin arasına bir kere yabancı kadını alan ikinci kere niye almasın?

Sinir olurdum ama benden ayrıydı diye de yatıştırırdım kendimi,
Aklıma geldikçe laf söylememek için de zor tutardım sanırım,
Boşanmazdım yani.

Ne saçma akıllar verdiniz ya !!!! Bunu yapan bir cok kız ve erkek var görüşüyotken YADA nişanlıyken yanlış mı yanlış ama evlenmiş ve bilmıyotmus hemen gene yapar gene eder su an kızın aklına fitne soktunuz ve mutsuz ettiniz . Belki yapmaz adam yapmıcak birdaha . Sanki sizlerin eşleri aldatma potansıyeli yokk. Ne aşıklar gördüm ne birbirine sadıklar sonradan neler yaşadılar. Konu sahibi iyi yapmamış ama ayrılmiştınız büyütme içinde inş olmaz bidaha. Bunu yaşayan tonla insan var Emin’im su saçma yorumları yapnlarda yaşadı

Kız soru sordu ne biçim cevap bu ??
Size ne ?
Konu sahibi ister cevap verir neden böyle soyledigimi sorar ( gerekli cevabi veririm )

Isterse girmezden gellir hosuna gitmeyen. Bir yorum olarak.

Yani yorumumu size neden aciklayayim.
Yazdiysam vardir bi sebebi geyigine yorum yapmak adetim degildir.

Keske ogrenmeseydiniz :( yani ne sabirsiz adammiş.. Bunu kendisi mi agzindan kacirdi bir yerden mi duydunuz bu da onemli

Ya bak şimdi, insan nişanlısından ayrılınca ne olur ? Normalde her iki tarafında üzgün mutsuz olması , aklının nişanlısında olması ve kafayı "nasıl barışırız" diye yorması gerekir değil mi?
Direk soluğu başkasının yanında alıyorsa o adamdan hayır bekleyemiyorum ben. Evlendikten sonra öğrenmen senin icin kötü olmuş. Buda benim düşüncem hakkında hayırlısı olsun.

bende evlendıkten sonra eşimin daha önce nişanlandıgını ögrenmiştim ,
hiçte sallanmadım takma kafana yaaa

Back
X