• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim.....

Bendeihtimallerden konusuyorum. Bilmiyorum belki bendn sikilmistir ve diger kizdan etkilenmistir dedim. Sonucta sabahtan aksama kadar is yerinde goruyor. Birkere olan birsey degil bu halleri. Bazen yatak odasina gidiyor dinlenmek istiyorum diye uzaniyor. Bazen yanlizlik istiyor kendine . Yoksa dusunmek icin vakvitmi ayiriyordu diye usundum yani bugun duydugum diger gunlerinin toplaminin yorumunu kafamda bir yerlere oturttu.
Yahu yarın felç olabilirim,Annem ölebilir,eşim trafik kazası geçirebilir,en sevdiğim arkadaşım intihar edebilir,Kardeşimin kanser olduğunu öğrenebilirim AMA bunlar hep ihtimal!!!!ŞİMDİ hangisi için üzülmeliyim her biri için ayrı ayrı emare bulabilirim inan...............

O bende hep oluyorki esim bi sey anlatirken birden kahkaha atiyorum esim noldu diyo aklima o gun geldi diyorum oda guluyo bu konuylano konu ne alaka diye :D he su dinlememe olayina gelince bunlar hep byle :D

Yahu yarın felç olabilirim,Annem ölebilir,eşim trafik kazası geçirebilir,en sevdiğim arkadaşım intihar edebilir,Kardeşimin kanser olduğunu öğrenebilirim AMA bunlar hep ihtimal!!!!ŞİMDİ hangisi için üzülmeliyim her biri için ayrı ayrı emare bulabilirim inan...............
Cok haklısınız..

Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.
keşke zihin okuyucular cıksada rahat etsek adam daha niyeti bozmadan caart diye azını yırtsak

Kendi kendinize bir şey kurmayın etkilendi diyelim ne olacak ne yapacaksınız
Aldatacağını sanmıyorum yüksek mühendis sana mı bakacak sanki diye düşünün

Kendi kendinize bir şey kurmayın etkilendi diyelim ne olacak ne yapacaksınız
Aldatacağını sanmıyorum yüksek mühendis sana mı bakacak sanki diye düşünün
Tamam oyle dusunecegim. Galiba diger arkadaslarin dedigi gibi cok evham yapiyorum

Ya valla diziler sokuyo böyle şeyleri insanların kafasına. Kadın konuşurken adamın gözleri dalar, kadının sesi fonda bi gürültüye dönüşürken adam işyerine yeni gelen mühendis kızı düşünüyordur. Karısının sesiyle reele döner; niye sırıttın kendi kendine der kadım, hiç der adam ve mühendis kızı rahatça düşünmek için biraz uzanıcam deyip odadan çıkar. Yok böyle bi şey arkadaşım adamın gözü dalmıştır veya kafası bi şeye takılmıştır. Bi de evlisin diye adamın zihnindeki herşeyi bilmek durumunda değilsin. Aldatacak olsa zaten bi şekilde gözüne görünür içini ferah tut

Ya valla diziler sokuyo böyle şeyleri insanların kafasına. Kadın konuşurken adamın gözleri dalar, kadının sesi fonda bi gürültüye dönüşürken adam işyerine yeni gelen mühendis kızı düşünüyordur. Karısının sesiyle reele döner; niye sırıttın kendi kendine der kadım, hiç der adam ve mühendis kızı rahatça düşünmek için biraz uzanıcam deyip odadan çıkar. Yok böyle bi şey arkadaşım adamın gözü dalmıştır veya kafası bi şeye takılmıştır. Bi de evlisin diye adamın zihnindeki herşeyi bilmek durumunda değilsin. Aldatacak olsa zaten bi şekilde gözüne görünür içini ferah tut
Evet ah su duyup gorduklerimiz cok etkileniyrum ben. Zaten belli eder degilmi oyle bir sey olsa. Haklisiniz

Merhabalar. Bugun icmde olusan sikintiyi anlatmak istiyorum. Esim isten geldi oglen yemegine ymrk yerken, esime birsey anlatıyordum sanki farkli birsey dusunuyor gibi hafif bir gulumseme belirdi yuzunde. Dedim aşkım ne düşünüyorsun dedi birsey degil. Israr ettim demedi. Sonra gulerek simdide dusunclerimdenmi kiskaniyorsun dedi. Bende ne alakasi var dedim. Sonra dedim is yerinde kac kisi calisiyorsun? Dedi bir oglan birde sefim ve birde yeni kiz geldi dedi. Neyse birsey demedim. Sonra ben susunca oda havali birsey, Benden ustun muhendis dedi. Sonra cayimi aldim salona gectim birsey konusmadik. Sonra is saati geldi bana sarilip opup gitti. Ama nedense ben icimde kötü bir his oldu . Ben sormasam hic bahsetmemisti yeni biri geldigini. Esim kiskanc oldugumu dusunuyor. Ama asiri bir kiskanc degilim. Yerine gore. Ama bazen boyle birseyler dusundugune denk geliyorum. Ama nedense icimde suphe olustu. Sizce bir etkilenme falan varmidir. Yoksa ben mi abartiyorum.
bi psikologla görüştünüz mü ? aynı sorun bendede vardı herşeyden şüphe duyar herşeyi kafamda kurardım eskiye nazaran daha iyiyim
bir şey daha kocanızla başka bir kadın hakkında iyi yada kötü hiçbirşey konuşmayın

bi psikologla görüştünüz mü ? aynı sorun bendede vardı herşeyden şüphe duyar herşeyi kafamda kurardım eskiye nazaran daha iyiyim
bir şey daha kocanızla başka bir kadın hakkında iyi yada kötü hiçbirşey konuşmayın
Hayir gorusmedim. Herseyden suphe degilde bazi seylerin birikmisliginden duyuyorum. Hani farkli harektlerini gorunce. Pek konusmuyorum ama bazen konustuklarimda oluyor bazi kadinlar hakki da . Bu ne gibi kotu sonuclr dogurabilirki?

Hayir gorusmedim. Herseyden suphe degilde bazi seylerin birikmisliginden duyuyorum. Hani farkli harektlerini gorunce. Pek konusmuyorum ama bazen konustuklarimda oluyor bazi kadinlar hakki da . Bu ne gibi kotu sonuclr dogurabilirki?
annem yengem vs derlerdi de inanmazdım başka kadın hakkında eşinle konuşmak adamda merak duygusu uyandırıyor yani eşegin aklına karpuz kabuğu düşüyor
bi uzmanla görüşün hobi edinin eşinizin üstüne düşmeyin bende sizin gibiydim ben kimseye güvenemem herşeyde bir boşluk ararım eşim beni aldatmadığı halde buna kendimi inandırıp aylarca acı çekmişliğim var bu bir tür rahatsızlık düşüncelerinizi kurgulayıp hikayeye dönüştürüyor ve buna inanıyorsunuz
mesela ben öyleyim annemlere gezmeye gitmem orda kalmamaya çalışırım çünkü ben yokken eşim eve kadın getirecek
yada annesine gidip annesinin onu doldurmasına izin verecek vs gibi düşüncelerle cebelleşiyorum iyi bir uzmana görünmem gerekiyor ama maddi gücümüz yok ilaç tedavisi de bir yere kadar artık kafamdaki sesi duymamaya çalışıyorum
bir dr a gidin

benim esim de
"is yerine yeni bi kiz geldi cok havali benden ustun muhendis " dese bende kiskanirim
ama belli etmem sakin belli etmeyin
ama esiniz sizin kiskancliklarindan bikmis ve simarmis ileri gitmeye baslamis cok havali falan
siz de artik kiskanc kadin imajini silin ustunuzden simarmasin
esinizin cok ustune dusmeyin
o anlatsin bir kere de siz dinlemeyin...

Daha once boyle bir seyini yakalamadiysaniz niye suphe duyuyorsunuz?ustelik her isyerinde bir suru bayanlar oluyor bu kacinilmaz.isyerine her geleni size anlatmakvrapor vermek zorunda degil.
Benim esimin is yerinde de bir suru bayan calisiyor hatta bir keresinde dedi ki hepsi manken gibi.e ben simdi hepsini kiskanayim mi?
Bir ara giyiminevozen gostermeye basladi acikca sordum.Deli misin sen dedi.isten eve evden ise geliyorum.ustelik bir suru srkadas grubumuz var isyerinden. Itibarimi da dusunurum diyor.nir arkadasi vardi ailece gorusuyorduk o mesela aldatti.ona kizip dururdu.
Yani icinde yoksa ve evinde gercekten mutlu biraz akli basinda bir erkek yapmaz.Kaldi ki benim esim beni asiri sevmez ama iyi anlasiriz.
yine de Allah sasirtmasin
Bence aglamanin hic mantigi yok.aglamak hic bie seyi degistirmiyor.guclu olun ,kendinize guvenin ve kendinizi gelistirin.

Kıskançliginizi bildiginden ilginizi çekmek icin yapmış. Böyle devam ederseniz de ilgisini cekmesine sebep olursunuz. Kiskansaniz da belli etmeyin bari.

Kendini gerceklestiren kehanet diye bir sey duydunuz mu? Eskilerin bir seyi 40 kere soylersen olur mantigi.

Ozellikle burayi okudukca sasirip sasirip kaliyorum. Hayat kisa ve yeterince zor. Lutfen bu sekilde bir de siz zorlastirmayin. Boyle omur gecmez. Yazik degil mi size, esinize, evliliginize?

Back
X