• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..

Biz kadinlar bazen anlamadigimiz islerde cok mudahaleci oluyoruz. Bence bu size ders olsun. Bir de bana garip gelen su oldu,hic mi fizibilitesini yapmadi esiniz? Benim bulundugum semtte tekel bayii en kotu ihtimal 30 bin kazaniyor. Borekcinin yuzune bakan yok cunku artik marka borekciler var. Bunu hesaplayamayan insan garip geldi
Börekçiden anlayan bir insan değildi ayda 30 bin kazanıyorsa burası 5 bin kazanıyor işte doğru haklısınız

Benimde dikkatimi çekti o kısım siz benden önce sormuşsunuz, sonuçta o zamanda o parayı birlikte harcayıp yiyip-içiyor, gezip-tozuyorlardı. Evlendikten sonra parayı eve sokmak istememek de biraz tuhaf geldi.
O sıralar gezdiğinde anlamıyorsun tabi anlamıyorsun derken dükkanı birden belediye kapattırmak istedi sonrasında araba kaza yaptı evi sattı bunlar sevgiliyken oldu para geldiği gibi gitti derler ya onun gibi düşünün

Bende sevgiliyken gezip tozarken o parayi harcayıp Evlendikten sonra eve sokmak istememis olmanıza takıldım. Sonucta o parayi gene siz birlikte harciyordunuz değil mi ? Bence karismakla büyük hata yapmışsınız bırakın adam istediği işi yapsın belki bu börek işini de sevmedi bilemezsiniz

sevgiliyken tekelden gelen para ile gezip tozmuşsunuz. evlenince haneye sokmak istemedim diyorsunuz. alakası ne?
Bende sevgiliyken gezip tozarken o parayi harcayıp Evlendikten sonra eve sokmak istememis olmanıza takıldım. Sonucta o parayi gene siz birlikte harciyordunuz değil mi ? Bence karismakla büyük hata yapmışsınız bırakın adam istediği işi yapsın belki bu börek işini de sevmedi bilemezsiniz
cevabı yukarıdadır

ben sadece pskolojik olarak sormuştum olsun yinede okudunuz yardımcı olmaya çalıştınız teşekkürler biraz rahat bırakacağım dediğiniz gibi

O sıralar gezdiğinde anlamıyorsun tabi anlamıyorsun derken dükkanı birden belediye kapattırmak istedi sonrasında araba kaza yaptı evi sattı bunlar sevgiliyken oldu para geldiği gibi gitti derler ya onun gibi düşünün
Yani paranın hayrini görmedi diyosun. O zaman börek işinden daha çok iş yapabilecek bir yer açsın çünkü Tekel den o kadar para kazanıp şimdi kazanamiyorsa psikolojik olarak sıkıntı yaşayabilir esin maddi açıdan sende bu süreçte destek olmaya çalış ama dışarı çıkalım falan demek yerine evde yapabileceginiz aktivite ayarla

Yani paranın hayrini görmedi diyosun. O zaman börek işinden daha çok iş yapabilecek bir yer açsın çünkü Tekel den o kadar para kazanıp şimdi kazanamiyorsa psikolojik olarak sıkıntı yaşayabilir esin maddi açıdan sende bu süreçte destek olmaya çalış ama dışarı çıkalım falan demek yerine evde yapabileceginiz aktivite ayarla
birde o açıdan bakıyım evet doğru

Flört ederken o parayla yiyip içip gezmişsiniz ama hiç sorun olmamış iş değiştirmesini isteyen de sizmişsiniz şimdi ayağınızı yorganına göre uzatacaksınız mecburen demek ki daha çok yoruluyor istemiyor gezmek ve para harcamak yapacak birşey yok

Eeee sevgiliyken, nişanlıyken, bu adamla evlenmeyi düşünürken o paraları gezmelerde harcarken helal-haram olayını düşündünüz mü? Yani o zaman bu para harcanırken helaldi de evlenince mi haram oldu.
İlginç bir anlayış.
Suç sizde değil. Sevdiği işi sırf eşi istiyor diye bırakan eşinizde. Ben olsam asla kabul etmem.

Herkes sevdiği işi yapmalı yani istemediği bi ortama yöneltmişsiniz alkol satmasaydıda kuruyemişçi olsaydı bukadar farklı bir dala iletmen baya sarsmış olmalı alışılagelmiş i bozmuşsun.

Belediye kapattırdı ben kapattırmadım bizim belediye biraz sofi olduğu için çok derin konular
Ruhsatı yoksa kapatır tabi belediye sofu olduğundan milletin dükkanını kapatmaz senin de belediyeden aşağı kalır yanın Yok sende börekçi istemişsin. Yetişmiyorsa gir işe çalış

Yapacak birsey yok fazla.

Maddi sıkıntilar olunca herkesin enerjisi dusuyor esinize has bir durum degil bu.

Alttan alin elinizdekileri yettirmeye calisin
Mumkunse is degistirsin
Allah yardim etsin

Önce ben istemedim, sonra belediye kapattıya dönmüş olay.
Eşiniz farklı bir alanda satış yapsın, demek ki börek işi tutmamış.
İnsanlar belirli bir gelir seviyesine ulaşıp onun altına düşünce bunalması, daralması normal.
Her durumda ayağını yorganına göre uzatmak lazım. Eskisi gibi gezemeyebilirsiniz kabullenmelisiniz bunu bence.

Rabbim herkese iş rastlığı versin zor oluyor bir maddi seviyeden aşağısına düşünce bence siz yanında olun eşinizin iş açamayacaksa imkan varsa girip bir yere çalışsın sizde çalışın yaşayın gidin

Back
X