- 28 Aralık 2017
- 264
- 318
- 103
- 45
- Konu Sahibi Aleynanur41
sevgiliyken o parayı harcamada sorun yokta evlenince mi eve sokmak istemediniz?
yani takıldım oraya kusura bakmayın.
Cok güzel yazmissin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekelden kazandığı parayı niye istemediniz? Sonuçta bu adamı tanıdığınızda adam bu işi yapıyordu haram şu bu diye düşünüyorsanız kimseye zorla satılmıyor onlar kaldı ki sevgiliyken çok yemiş içmişsinizdir evlenirken niye değiştir dediniz maddi sorun varsa genelde erkekler konuşmak yerine içine atar atar patlar eski işine dönsün bence yok olmaz diyorsanız agresif olduğu zaman karışmayın kendi kendine halletsinmerhaba kk güzel insanları
Benimde bir derdim var, normal de çok takmadığım bir konuydu ama bu ara kafama bayağı taktım nasıl davranıcağımı bilemedim, o yüzden size danışayım dedim
Eşimle 4 aydır evliyiz, küçük bir dükkanımız var poğaça,börek dükkanı
Eskiden eşim tekel bayisi vardı ayıptır söylemesi deli gibi para kazanıyordu sevgili olduğumuz zamanlarda beni götürmediği yer kalmıyordu onunla gezmeye çok alıştım ve aşırı derecede keyifli oluyordu hoşuma gidiyordu bende gezmeyi çok seven insanım eve bağlı kalamıyorum
Tekeli kapattı tekrar bi tekel bayi açıcaktı başka yerde ben izin vermedim tekel olsun istemedim daha doğrusu o parayı haneye sokmak istemedim o yüzden poğaça börek dükkanı açalım dedim her neyse
Dükkanı açtık, bu dükkanın geliri bize yetmemeye başladı eşim de bu sefer yüzü asılmaya başladı yetişemedi ödemelere sıkıştık baya bi
Yüzüme bile gülmüyor, yani hadi dışarı çıkalım diyorum param yok diyor olsun diyorum hani 1 2 turlasak sokakta bile yeter (biraz açılsın kendine gelsin istiyorum) otur oturduğun yerde (evde) diyor tersliyor sadece çıktığımız yer bi kayınvalidem birde annemlere gidiyoruz hiç eskisi gibi değil düşünürken bile beni istemiyor yanında güldürmeye çalışıyorum ne bileyim kaç sefer konuştum bak yapma böyle işte sen negatif olursan banada yansıtıyorsun bu şu filan konuşuyoruz seninle alakası yok diyor kapatıyor konuyu napıcam bilmiyorum nasıl davranıcam.