- 15 Temmuz 2016
- 8.432
- 14.117
- 248
- Konu Sahibi Mystory-06
Cinsel hayatınızdaki sorunu hamileliğe bağlamayın, bu süreçten öncede aylarca birlikte olmamak normal değil.Hanımlar merhaba dört aylık bir kızım var.eşimle doğumdan sonra lohusalık dönemimde bir çok sorun yaşadım.yalnız sorum şu ki biz hamile kaldığımdan beri nerdeyse bir yıldır birlikte olmadık.kendisine sorduğumda bu durumun psikolojik olduğunu tartışmalı bir süreçte iyi olmadığını söylüyor.evet anlayışla karşılıyorum ama hamile olduğum zamanlarda çok iyi olduğumuz zamanlarda da herhangi birşey olmadı.sizce bu durum normal mi? Gün geçtikçe eşimden soğumaya başladım.soğudukça ben de istemez oldum artık.kısır döngüye girdi bazı şeyler.sizce bu yaşadıklarımız normal bir süreç mi? Şunu da ekleyim hamile kalmadan önce de aynı şekildeydik aylarca olmadığı olurdu.5 yıllık evliyiz.Hamileyken ortak kullandığımız bilgisayarda liseli küçük kız fotoğrafları gördüm. Telefondan otomatik bir programla bilgisayara atılmış ve eşim bunun farkında değildi.telefonuna virüs bulaştığından bahsetti.hamile olduğum için o ara bu konılardan olumsuz etkilenmemek için zamana bıraktım birdaha olmadı böyle bir şey.yalnız bu yaşananlar beni çok soğuttu.ayrılmalı mıyım bilmiyorum
Cinsel hayatları problemli insanlar neden evleniyor anlamıyorum.
Soğumakta da haklısınız.
Fotoğraf olayı bence yalan kendisi atmıştır.
Fotoğraf atan virüs var mı !!!
Ben hiç bu güne kadar görmedim, duymadım.