Eşim?

Pis dediğin kadının oğlunun karısı olmuşsun seni gelin edebilcek bi oğul yetiştirmiş demek ki o pislikle. Tobe tobe bayram byram utanmiyosunuz da ya.. - eksi👎
Hiç sorma öyle olmuş haberim yokmuş. Oğlu zaten hep şehir dışındaymış aynı tarz hayatı yoktu tanıştığımızda. Sonrasında aşırı köylü bi insana dönüştü. Tarzım değil tek kaptan herkesin yemek yemesi falan da. Ama onlar samimiyetten olduğunu iddia ediyorlar. Utanılcak bişey demedim durumu izah ettim. Sizin bu tepkiler nedir? Evet sürekli pis kokuyor böceki ve çok gitmek istemiyorum

Hiç sorma öyle olmuş haberim yokmuş. Oğlu zaten hep şehir dışındaymış aynı tarz hayatı yoktu tanıştığımızda. Sonrasında aşırı köylü bi insana dönüştü. Tarzım değil tek kaptan herkesin yemek yemesi falan da. Ama onlar samimiyetten olduğunu iddia ediyorlar. Utanılcak bişey demedim durumu izah ettim. Sizin bu tepkiler nedir? Evet sürekli pis kokuyor böceki ve çok gitmek istemiyorum

Bilemiyorum ben söylemiyorum çünkü. Daha azz gidin ne diyim

Bizde öyle birşey mümkün değil canım asla kabul etmez. Her gelmemizde sürekli köyde kalmamız bekleniyor ve isteniyor. Eşim daha çok babasının beklentilerini karşılamaktan yana. Bu nedenle de hep tartışıyoruz
Bence çok yanlış.
Sanırım eşiniz sizin rahatsız olmanıza üzülmüyor.
Biz gergin ortam sevmediğimiz için işleri bu şekilde yoluna koyuyoruz.
Ayrıca isteklere saygı duymazsak evlilik azap olur.

Bence çok yanlış.
Sanırım eşiniz sizin rahatsız olmanıza üzülmüyor.
Biz gergin ortam sevmediğimiz için işleri bu şekilde yoluna koyuyoruz.
Ayrıca isteklere saygı duymazsak evlilik azap olur.
Bence de. Üzülmüyor ona göre doğrusu zaten hep köye gitmem köye gitmezsem bende sıkıntı var gibi görüyor. Şuan boşanma noktasına getirdi hatta bu olay bizi

Eşinizle başka problemleriniz yoksa ben çok sorun göremedim açıkçası. Adam goturmeyim demiyor illede o saatte gitmeye biraz inatlasmissiniz gibi geldi bana. Böyle sizi bırakıp kendi kalmayınca ailenize ayıp olmuyor mu ne diyosunuz ailenize? Benimkiler hemen hissedergerginligi. Birde pis mevzusuna gelince anneniz tarlada çalışıp eve bakamasa uzulursunuz. Kadın tarla işi yapiyo eve gelince de yemek yapıyodur. Tarla işi tarlada kalmiyo malesef. Evde deyapmasi yerleştirmesi devam ediyo. Hergun yapmiycaksiniz. İki yemek yapın yattiginiz oturduğunuz yeri temizleyin gününüzü geçirin gidin nolmus. Eş hatırına

Bence de. Üzülmüyor ona göre doğrusu zaten hep köye gitmem köye gitmezsem bende sıkıntı var gibi görüyor. Şuan boşanma noktasına getirdi hatta bu olay bizi
Keşke baştan alıştırmasaydınız.
Olan olmuş.
Bence istemediğinz şeyi yapmaya zorlayamaz kocan bile olsa.
Sen onu eşisin mahküm yada kölesi değil.

Zaman farkıyla aynı konuyu açmıştın
Eşinle başta konuşup orta yolu bulun derim

Back
X