- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Bluepink18
Esiniz doldurusa mi geliyor yaniEşim de onların lafına gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiniz doldurusa mi geliyor yaniEşim de onların lafına gidiyor
Ayy yemek yaptım laf soktular beğenmiyorlar. İçimden gelmez oldu artık. Hangi bi yerden başlıcam her yer toz pis kıyafet dolu. Hemen gidelim demedim ki yoldaydık zaten akşam gidelim dedimPis diyecegine aliver eline bezi supurgeyi bi temizleyiver bi yemek yapiver de gelin görsünler muhtemelen sen hemen gidelim dedigin için eşin yarın gidelim demeye ne işimiz var bugun demeye çalışıyor hata sende
Yok kayınvalidede kalmıyoruz. Uzak yerler de değil.yarın da akşama kadar kayınvalidedeyiz. Ancak akşam annemlere gelebilecektik. Temizliği eşim yapmaz. Oraya gittiğimde ya tarla işi yapar evdeyse telefonla oynar. İş yapmaz kibugün kv nizin evinde kalcaksanız köyden annenize gidip geri dönmeniz çok mantıksız üstelik bugün bayram falan da değil
ve gün bitti sayılır
eşiniz yapıyormuş zatwn temizliği falan e bugün de kv nizde duruverin
yarın kendi annenize zaten gidecekmisiniz.
sürekli eşinizle ne kadar mutsuz olduğunuza dair, boşanmayı düşündüğünüz temalı konu açıyorsunuz ama söylenenleri dinlemiyorsunuz.Bir yandan da çocuk yapma peşindesiniz.Şimde ne diyelim ki size?
Kızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum
Annesini sevmeyebilirsiniz ama eşimizin ne ilgisi var konuyla onun ailesinde ne kadar duruyorsanız sizin ailenizde de o kadar kalırsınız olur
O zaman eşit davrandıklarını düşünmüyorumÖyle değil işte. Bugün 2 gibi geldik köye gidecekmişiz yatana kadar ertesi gün bayram zaten akşama kadar ordayız sadece bayramın ilk gün akşamı gidecekmişiz. Öyle ne kadar kalırsanız mantığı yok zaten onu bile beklemiyodum bikaç saat ailemi göreyim demiştim. Onların eski kafa gelini köye aldık hep köyde durcak annesine eşiyle 1-2 saat gidebilir kafasındalar
Gelin ne demek? Hizmetçi mi demek? Eli ayağı tutan insanların işini yapmak zorunda olan kişi mi demek?!!Pis diyecegine aliver eline bezi supurgeyi bi temizleyiver bi yemek yapiver de gelin görsünler muhtemelen sen hemen gidelim dedigin için eşin yarın gidelim demeye ne işimiz var bugun demeye çalışıyor hata sende
Bunu buraya anlatacak kadar ne yaşadınız gayet normal bi sorun buradakilerle napsınKızlar eşimle memlekete geldik. Ailelerimiz aynı şehirde. Ailesi köyde yaşıyor. Annesi pis pek ev işi yapmıyor tarla işi yapıyor genelde. Sabahtan beri köye gidecem köyde iş yapacam diye tutturdu. Ne iş yapcan dedim. Avluyu temizlicem. Evi temizlicem dedi. Arefe günü geldik dedim ki akşam da bizimkileri gidelim bi görelim. Yarın akşam gideriz dedi. Ne işimiz var bugün de yarın da gitcez dedi. Yani bütün gün ailesinde durcalmışız. Yarın da öyle. Ben de iyice soğudum
Normal mi? Siz her gün yaşıyorsunuz galibaBunu buraya anlatacak kadar ne yaşadınız gayet normal bi sorun buradakilerle napsın
O zaman eşit davrandıklarını düşünmüyorum
Eşinizle konuşun ve sizde ne kadar kalıyorsak bizde de o kadar kalalım deyin
güzel kardeşim herkes bir değil işte. Bende öyle dedim. 7 yıl eline iş deydirmedim. Demediği etmediği kalmadı. Sürekli boşa bunu dedi. Oğlu bile çekti kendini o kadar annesine düşkünken. He saygısızlık etmeyiz, eşim her ihtiyaçlarını da görür ama mesafeliyiz.Ya ben çok mu geri kafaliyim bugünlerde gelinlerin bu bananemcilik huylarina acayip sinirlenir oldum. Evlenince ana bir ata bir diye yetistirildik biz. Eşimin annesi benim annem benim annem de eşimin annesi. O pis dediğin ev senin de evin. Sağlikliysak bir gün önce gidip toz alıp temizlik yapıyorsak neyimiz eksilir. Hadi yapmak gelmiyor icinden eşinin yapmasına bile tahammül yok pes diyorum gerçekten. Yok ya...ben hiç gelin olmamisim gelinliği yanlış anlamışım bunca yıl....
Sogumaniza gelince eşinizi de bu soguklukla üşütürsünüz yakın zamanda. Onun da sizden minik minik soguyacağini aklınıza bir getirin.
YaaaaKabul etmiyor. Benim evim köymüş. Annemin evi ayrı başka bi evmiş