Eşim

Merhaba güzel hanımlar. Benim sorunum eşim.
2yıllık evliyiz ama sanki uzun yıllar evli kalmış gibiyiz. Hareketleri bana batıyor.herkesin evliliği böylemi çok merak ediyorum.
Örnek verecek olursam sürekli hastadır. Birgün sırtı ağrır birgün başı ağrır birgün dişi ağrır birgün ayağı birgün kolu birgün bacağı birgün göğsündeki kılı ağrır her zaman arayacak biryeri vardır. Kendini hep halsiz hisseder yada corona oldum kesin diye depresyona girer.
Fazlasıyla hastalık hastası bir adam.
Evlenmeden öncede arada derdi halsizim şöyleyim böyleyim ama bu kadar olduğunu hiç düşünmemiştim.
Dün gece mesela horlamasından 9aylık bebeğim uyanıyor du sürekli aldım salona gittim orda uyuduk. Ama tüm gece sinir oldum ona.
Sürekli elinde telefon uzanır yardım illa söyleyince eder. Kendi kendine yapmaz hiç bişeyi söylemeden.
Bu hareketleri bana çok batıyor sizdede böyle oluyormu yoksa ben artık bu adama duygu olarak farklımı bakıyorum merak ediyorum?
Eşiniz bi check up a girsin .

Ay benim babamda öyle. Annem çıldırıyor artık. Kadın hiç hasta olamıyor resmen. Idare ediyorlar işte. Ya erkeklerin geneli bence bu modda olabilir. Elde telefon tv maç spor kanalları.. bu moda alıyorlar bence kendilerini . Sizin duygularınız geçmiş bide bence azalmış baya. Yoksa batmazdı bukadar maleseff

Acik konusayim

Acik konusayim 5 yillik evliyim hasta oldugum zamanlar oldu hatta hasta olmama gerek yok yorgun oldugum zamanlarda da kendi gelip yemegi hazrlar hatta bana da hazrlar sen uzan der, hastayken bana bir cay yapmadin desem esime bana sizin dediginz gibi agzin mi yok soylesene diye kaba bir cevap verecek oyle mi ? Buyuk konusmayim ama hayatta en katlanamadigm seylerden biri kabaliktir, esim en basindan beri bazi isleri ustlenmistir ve hic soylemem, insaniz soylendigim zamanlar mutlaka olmustur ama hic sizin dediginz gibi cevap almadim, yani hic sizin dediginiz gibi bazi seyler icin kendimi harap etmedim o yapmadiysa ben de yapmadim ve sonundaa yapti ama cok sukur simdi herkesin evde kendi sorumluluklari var ve herkes istedigi zaman yapiyor, bu cocuk konusinda da ayni
aferin mi diyelim ne diyelim bilemedim. bosasın mı yani konu sahibi napalım yanı kocanız öyleyse

aferin mi diyelim ne diyelim bilemedim. bosasın mı yani konu sahibi napalım yanı kocanız öyleyse
Ben konu sahibinr bosansin demedim, mesajda gordugunuz uzere esi yapmiyorsa onda yamasin bakin bakalim bir sure sonra yapiyor mu yapmiyor mu ? Ayrica ben onlari sizin genellenemniz uzerine soyledim, ben iyi tamam erkekler boyle deyip kadinlarin bunu kabullenmesine karsiyim sonra sa esim yardim etmiyor deniyor konu sahibi henuz 2 yillik evli yani birseyleri hala degistirebilir

Ya bazen bizde aynı evde kalmak icin birbirimize vakit ayırırız, evli değilim bu arada 1 haftada dayanamıyorum, evin icinde bir deliyle yaşıyorum evliligin fragmanını görüyorum. Sinirden ayrıldık daha tık yok erkekler kac yasına gelirse gelsin olgunlasmıyorlar bunu gördüm, görüyorum.

Boyle bırıne denk gelmedim ama batardı evet.
Hastalık hastasıysa Doktor gıtsın sifa arasın ıyılesmeye baksın.
Omrumu olmayan hastalıklarını dinleyip enerjimi ona emdırerek gecıremem

Bu tarz insanlar çocuklugunda ilgi ve sevgi görmemiştir o yüzden ilgi çekmek için böyle yaparlar...
Psikolojik destek almazsa hayat boyu devam ediyor...Tanıyorum böyle birini yıllardır değişmedi...İlgi gösterince de daha da abartıyor en iyis hastalık muhabbetlerine yorumsuz kalın, en iyi çözüm bu

Back
X