mrb arkadaşlar size bi konumdan bahsedeceğim ....
annem kalp krizi geçirmiş iki gün önce ve ben bunu daha suan öğrendim annem anlattı telaşa vermemizi istememmiş şuan ii imiş ....
üzüldüm tedirgin oldum nihayetinde gurbetteyiz öle herşeyden haberimiz olmuyor ... eşime gittim anlattım böle böle die hiç haberi yokmuş gibi dinledi suan nasılmış falan filan ...
sonra kaynanamın bizden önce haberi olmuş onu öğrendim .. aynı ilde oturuyorlar annemle ... ve eşim annesi ile gün içinde sürekli konuşur ....aklıma geldi birden annen söylemedimi annemin rahatsızlığını dedim .. eşimde söyledi dedi .... ee neden bana bilmiyomuş gibi yapıyorsun dedim oda tedirgin olmaman için söylemedim dedi .. bu dedim kalp krizi önemli bi rahatsızlık nasıl söylemezsn duyduğun an dedim .... işte korkarsın falandı filandı dedi....
aradan biraz zaman gecti öğrendin madem aradın mı ki annemi dedim .. yooo aramadım dedi ... işte orda ben patladım çünkü kocam her kavgamızda kaynanam basur olur .. sen benm anneme bi gecmiş olsun bile demezsin der...kayınpederim prostat olur sen benm babama nasılsın demezsin der ..kaynanam beni arar sen benm annemn tlf lasrını nie açmıyosun der.. kayınpederimin annesi ölür ta o kadar yoldan 2 bebekle cenazeye giderim yok nie ilk tlf aramadın der...yani kendisine beklediği hassasiyet kalp krizi gibi önemli bi rahatsızlıkta bana söylemediği gibi önemseyipte bi tlf etmiyor... yazık annem orda kalp krizi gecirmiş kimi kimsesi yok babamdanda yeni ayrıldı .. el alelem kalmış 2 gün hastanede .. koca koca iki evladı varken .. çok üzüldüm eşimede çok kızdım nasıl davranacagımı bilemiyorum benm yerimde siz olsanız ne yapardınız ...
mrb arkadaşlar size bi konumdan bahsedeceğim ....
annem kalp krizi geçirmiş iki gün önce ve ben bunu daha suan öğrendim annem anlattı telaşa vermemizi istememmiş şuan ii imiş ....
üzüldüm tedirgin oldum nihayetinde gurbetteyiz öle herşeyden haberimiz olmuyor ... eşime gittim anlattım böle böle die hiç haberi yokmuş gibi dinledi suan nasılmış falan filan ...
sonra kaynanamın bizden önce haberi olmuş onu öğrendim .. aynı ilde oturuyorlar annemle ... ve eşim annesi ile gün içinde sürekli konuşur ....aklıma geldi birden annen söylemedimi annemin rahatsızlığını dedim .. eşimde söyledi dedi .... ee neden bana bilmiyomuş gibi yapıyorsun dedim oda tedirgin olmaman için söylemedim dedi .. bu dedim kalp krizi önemli bi rahatsızlık nasıl söylemezsn duyduğun an dedim .... işte korkarsın falandı filandı dedi....
aradan biraz zaman gecti öğrendin madem aradın mı ki annemi dedim .. yooo aramadım dedi ... işte orda ben patladım çünkü kocam her kavgamızda kaynanam basur olur .. sen benm anneme bi gecmiş olsun bile demezsin der...kayınpederim prostat olur sen benm babama nasılsın demezsin der ..kaynanam beni arar sen benm annemn tlf lasrını nie açmıyosun der.. kayınpederimin annesi ölür ta o kadar yoldan 2 bebekle cenazeye giderim yok nie ilk tlf aramadın der...yani kendisine beklediği hassasiyet kalp krizi gibi önemli bi rahatsızlıkta bana söylemediği gibi önemseyipte bi tlf etmiyor... yazık annem orda kalp krizi gecirmiş kimi kimsesi yok babamdanda yeni ayrıldı .. el alelem kalmış 2 gün hastanede .. koca koca iki evladı varken .. çok üzüldüm eşimede çok kızdım nasıl davranacagımı bilemiyorum benm yerimde siz olsanız ne yapardınız ...
Yerinizde Olsam, Tırnağım Varsa Başımı Kaşırım..
aynı senin gibi kızardım. gidebiliyorsan git annenin yanına. seni kaynanandamı arayıp gecmiş olsun demedi. tuhaf valla ne diyim.
valla kayınvalidem kayınpederm haftada bi hastalar ... kaynanam basur afedersin hem hastaneye gitmedn önce arar hem çıktıktan sonra oda yetmez int. arastırır... kayınpederde en son kendine bagırsak kanseri teşhisi koymuştu ...tahlilleri temiz çıkmış doktor psikolojık hocam bi yerinde bişi yok demiş .... gercek bi hastalıkları olsa tamam diycem . annesidir babasıdır diycem ... kalkmış benm annem kalp krizi geciriyo bana söylemediği gib bide duymamış gibi yapıyo ...o da yetmezmiş gibi annen sana nie söylüyo diyo .. annemi yargılamaya calışıyor... bi arkadaş demiş ya aynı hareketi sen yapsan boşanmaya kadar götürür die .. aynen katılıyorum ...
oğlum yeni ameliyat oldu 8 saatlik yol ve hava değişimi onun için ii olmaz .. suan annem ii imiş tabi başka birinden iyice öğrenmem lazım durumunu .. ona göre gitmeyi planlıyorum
hadi kaynana ile aram pek ii deil çok muhabbetli değilizdir ama böle bi durumda demesi gerekirdi tabi ..
ama dedim kocama bir daha onu neden aramadın bunu neden aramadın söyle nie demedin die bana asla deme .... bundan sonra senn ailen sana benim ki bana ... benden annene banana yada yakınlarına slm bile bekleme cnm isterse veririm canım isterse vermem dedim
ay cinlerim tepeme çıktı kusura bakmayın nasıl bi insansın sen yaaaa.annesi.kendi annesi olsaydı bak sizin iş boşanmaya kadar giderdi allah korusun.ay gaz vermek istemiyorum ama geneldede böyle erkekler düşüncesiz.sizden istediklerini kendisi yerine getirmiyor.sanki bi onunki anne.kendime yapılmış gibi hissttim kusura bakmayın.valla elinizden gelen neyse ardınıza koymayın.bi yerde dur deyin.
sen sinirlenme cnm benim valla doğurursun bu kk dertleri yuzunden
kayınvalideniz bari gitmiş mi annenizin yanına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?