eşim...................

yooo onada tavır yap neden sana bişi denmio.üzülme diye derse ozaman siz nie oğlunuza söylüyorsunuz de.

yok aslında kadın doğru olanı yapmış oğluna haber vermiş benm ne tepki verecegimi bilemiyolar nihayetinde o konuda bişi diyemem .. bana ters gelen bi nokta yok o hususta ...

Dilimden kurtulamazdı. Düşüncesizliğin daniskası. Özür dileyinceye kadar tavır alırdım. Ve onun annesinden de elimi ayağımı çekerdim.

Geçmiş olsun.Annen söylenmesini istemediyse (ki istememiş) eşinin söylememesi anlaşılabilir.
Ama en azından arayıp sağlık durumunu sorabilirdi.Bu da genel düşüncesizliği sanırım.

Ben olsam söylememesine fazla takılmazdım ama ilgilenmemesine takılırdım.
Ve onun ailesine aynı tavrı gösterirdim.

benim babam hiçbir rahatsızlığını bildirmezdi.anneme tembih edermişti söyleme diye.kaç defa hastaneye yatıp çıkmış hiç haberim olmadı.benim ailemle kaynanamlar aynı şehirde yaşıyorlar.birgün kaynanam aradı,baban hastaneye yatmış diye.ben şok oldum.çünkü o gün konuşmuştum ve hastanedeyken ben iyiyim demiş.geri tekrar aradım.babam abartmışlar ben iyiyim,neden söylediler ki diye kızdı.halbuki kalp krizi geçirmiş.uzaktayız,gidecek durumumuz yoktu,bilmemizi istememiş.
bende babama çekmişim.hiçbir hastalığımı ve sıkıntımı aileme yansıtmam.uzaktalar neden benim için üzülsünler diye düşünüyorum

caldion uzakta olunca bilmemek gerçekten çok daha iyi oluyor.üzülme canım,allah annene acil şifalar versin inşallah

ben söylememelerine takılmadım,
seni üzmemek için söylemeyen adam niye anneni arayıp bir ihtiyacı varmı sormamış,ona takıldım.

sen söyledikten sonra anlamıştır eşekliğini ve aramıştır diye umuyorum.

hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı tşkr edrm arkadaşlar ....
bu zamana kadar gördüğüm her iyiliğinde kötülüğünde karsılığını verdim ..... bu düşüncesizliğinde fazlasıyla karşılığını alacaklar elbet....ama ne bilim işte çok üzüldüm

ay kıyamam ya içim cız etti :'( canım annemi allah korusun.
bence eşinizi bilmem neyi düşünmeyi bırakın.
kayınpederinizin annesi için bile gelmişsiniz kendi anneniz için gelemicek misiniz?
ilk uçakla atlayın gelin anneciğinizin yanına yazık kıyamam nası mutlu olur sizi görünce, nası ölüm korkusu sarmıştır onu evlatları nası burnunda tütmüştür yaa.

şu tarz erkeklere gerçekten sinir oluyorum
kendi anasına babasına el bebek gül bebek davranılacak, onun abisi ablası sülalesi hep pışpışlanacak sana senin ailene gelince dirsek gösterecek
ohh ne ala memleket yaaa sanki onunki ana baba seninkiler başka bi şey
bende olsam çıldırırdım gerçekten bu kadar da umursamazlık bencillik olamaz yani

Allah vicdan versin,bilip de söylememesi düşünceli bir hareket olabilir ama bilip de bir geçmiş olsun diye anneni aramaması insanlığa sığmaz...nasıl iş ya. heleki kayınvaliden basur olduğunda bile aramadın diye kızmışsa,senin kayınvalidenin poposu annenin canından daha mı önemliymiş de aramamış? çok kötü valla.

Geçmiş olsun arkadaşım...

Eşinin söylememesine takılma bence. Annen belli ki söyleme demiş uyarmış.
Ama eşinin anneni arayıp sormaması çok büyük ayıp. Bir defa değil günde 2-3 kere arayıp bilgi alması gerekirdi. Çok ayıp etmiş. Senden aynı şeyleri istiyorsa oda aynı şeyi yapmalı.

Bundan sonra sende onunkiler hastalanınca arayıp sormazsın olur biter. neden aramadın derlerse de oğlunuz annem kalp krizi geçirdiğinde kaç kere aramış sorsanıza kendine dersin...

O sinirle günlerce kavga ederdim her halde

Bencil..Sen esim memnun olsun huzurumuz bozulmasın diye onun ailesine akrabasına o kadar ilgi göster o senin canını anneni umursamasın..Bu erkekler cok sımarık nasıl büyütüyor bu kadınlar dünya onların etrafında dönüyor sanki..Bundan sonra onun ailesine cevresine esine senin ailene verdigi deger kadar deger verirsin olur biter kousmaktan anlamaz bunlar..

eşin hadi sen panik yapma die söylemedi sana diyelim..gerçi annen kalp krizi geçirmiş söylemesi gerekirdi ne olursa olsun..Kendisi niye arayıp durumunu öğrenmemiş..Bu kadar duyarsızlık olamaza

eşin hadi sen panik yapma die söylemedi sana diyelim..gerçi annen kalp krizi geçirmiş söylemesi gerekirdi ne olursa olsun..Kendisi niye arayıp durumunu öğrenmemiş..Bu kadar duyarsızlık olamaza

bence o bana sunduğu bahaneler sinsilesinden başka bişi deildi.... sadece önemsemedi umursamadı ....bu dünyada kimse kalıcı deil onunda başına gelecek elbet bana yaşattığı bu hissi aynı şekilde yaşatacagım bakalım nasıl bi duygu imiş anlasın

canım öncelikle anneciğine geçmiş olsun..Allahım onu evlatlarına bağışlasın..
iştee böyle arkadaşım Allah dermansız dert vermesin ama işte böyle badireler oldukça
insanların gerçek yüzünü görüyorsun..buna koknumuza soktuğumuz kocalarımızda dahil..

yakın zaman önce benimde babam bir kaza geçirdi ve günlerce iyi haberini alamadık..ölmek istiyordum artık..
bu acı bana fazla gelmişti...benimde özelliklede babamın çok sevdiği damadı(eşim)
sadece işçıkışlarında yanımdaydı..işyerine haber bile vermemiş başımıza gelen bu faciayı.

babam ameliyattan çıkmış,ben olmuşum leyla zaten,eşim geldi akşam hastaneye..

eve uyumaya gideceğiz..tutturmuş yok şurdan kuzenimide alalım evine bırakacağım söz verdim ..
kocacım dedim şuanda kimseye servisçilik oynayacak halim yok..bütün gün iştesin zaten hadi evimize gidelim dedim..
onlar benim ailem dedi ve onları asla yarı yolda bırakmazmış..beni eve bırakıp,çekti gitti kuzenine servis yapmaya..

okdar acılıyımki...babam ameliyattan çıkmış..doktorlar bişey söylemiyor..acımmm burnıumdan,kulağımdan fışkırıyor..
bize morfin yapın diyorum..babam uyanınca bizide uyandırın diyorum...adam beni evde yanlız bırakabiliyor..

arkadaşım şuanda eşimle ayrılık aşamasındayım..çok şükürki bu adamdan bir çocuğumda olmadı..
birçok şeyine katlandım hatta severek fedakarlıklarda bulundum ama benim en acı günümde yanımda
olamaması ve onun asıl ailesinin kuzeni değil benim olduğu gerçeğine ayamamış olması sebebiyle ipleri kopardım..

senin çocuklarında varmış..elbette kolay kolay rest çekemiyorsundur ama bişekilde ona bunun senin için çok yıkıcı bir terübe olduğunu anlat...benim en kötü yanımda olmas gereken sendin de..
yeri gelir annem için doktor bulman gerekirdi de..böyle haberim var,eşim üzülür,bişey yapmıyımlar falan çok ayıplıyorum...

arkadaşım öncel,kle geçmiş olsun ve eşinizlede hakkınızda hayırlısını diliyorum .......rest çektim bundan sonra ailesini hastaneye getirmek için benden izinsiz eve davet edemez .... çünkü o nasıl benm annemi bana söyleme yada arama gibi duyarsız kalıyorsa bende onun ailesi için evdeki rahatımı bozamam .. çok kızgınım hala ama ne fayda ki ...

iyi yapmışsınız tavrınızı koyun..onlarınki öz,sizinki üveymi..bazı erkekler maalesef sanırım ailelerinin etkilerinde kalarak yancı davranıyorlar

bayağı bayağı dellenirdim ben.annemi düşünmek zorunda değilse ben de onunkini düşünmek zorunda değilim ha ben düşünmek zorunda bırakılıyorsam o da düşünecek !

Ah ahhhh... Bu kocalar yok mu bu kocalar.Annene Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun ana baba gibi yar olmazmış derler.Asla kimse onların yerini dolduramaz ben senin yerinde olsam hemen hemen annemin yanına giderim eminim sende öyle yapıcaksindır.Eşinde bencil olmayı bırakırda seni anlar umarım geçmiş olsun tekrar...

Eşiniz düşüncesizlikte kendini aşmış artık.
Hatta bırakın ince fikirli olmayı düşünmeyi bile unutmuş anladığım kadarıyla.
Ben sizin yerinizde olsam annemin yanına giderdim birkaç gün.
Eşinize tavrınızı da çok haklı buldum.Herşey karşılıklı.Kendi annesi babası
kendisine nasıl değerli ise sizinki de size değerli.
Annenize çok geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…