yooo onada tavır yap neden sana bişi denmio.üzülme diye derse ozaman siz nie oğlunuza söylüyorsunuz de.
mrb arkadaşlar size bi konumdan bahsedeceğim ....
annem kalp krizi geçirmiş iki gün önce ve ben bunu daha suan öğrendim annem anlattı telaşa vermemizi istememmiş şuan ii imiş ....
üzüldüm tedirgin oldum nihayetinde gurbetteyiz öle herşeyden haberimiz olmuyor ... eşime gittim anlattım böle böle die hiç haberi yokmuş gibi dinledi suan nasılmış falan filan ...
sonra kaynanamın bizden önce haberi olmuş onu öğrendim .. aynı ilde oturuyorlar annemle ... ve eşim annesi ile gün içinde sürekli konuşur ....aklıma geldi birden annen söylemedimi annemin rahatsızlığını dedim .. eşimde söyledi dedi .... ee neden bana bilmiyomuş gibi yapıyorsun dedim oda tedirgin olmaman için söylemedim dedi .. bu dedim kalp krizi önemli bi rahatsızlık nasıl söylemezsn duyduğun an dedim .... işte korkarsın falandı filandı dedi....
aradan biraz zaman gecti öğrendin madem aradın mı ki annemi dedim .. yooo aramadım dedi ... işte orda ben patladım çünkü kocam her kavgamızda kaynanam basur olur .. sen benm anneme bi gecmiş olsun bile demezsin der...kayınpederim prostat olur sen benm babama nasılsın demezsin der ..kaynanam beni arar sen benm annemn tlf lasrını nie açmıyosun der.. kayınpederimin annesi ölür ta o kadar yoldan 2 bebekle cenazeye giderim yok nie ilk tlf aramadın der...yani kendisine beklediği hassasiyet kalp krizi gibi önemli bi rahatsızlıkta bana söylemediği gibi önemseyipte bi tlf etmiyor... yazık annem orda kalp krizi gecirmiş kimi kimsesi yok babamdanda yeni ayrıldı .. el alelem kalmış 2 gün hastanede .. koca koca iki evladı varken .. çok üzüldüm eşimede çok kızdım nasıl davranacagımı bilemiyorum benm yerimde siz olsanız ne yapardınız ...
eşin hadi sen panik yapma die söylemedi sana diyelim..gerçi annen kalp krizi geçirmiş söylemesi gerekirdi ne olursa olsun..Kendisi niye arayıp durumunu öğrenmemiş..Bu kadar duyarsızlık olamaza
annem kalp krizi geçirmiş iki gün önce ve ben bunu daha suan öğrendim annem anlattı telaşa vermemizi istememmiş şuan ii imiş ....
üzüldüm tedirgin oldum nihayetinde gurbetteyiz öle herşeyden haberimiz olmuyor ... eşime gittim anlattım böle ...
canım öncelikle anneciğine geçmiş olsun..Allahım onu evlatlarına bağışlasın..
iştee böyle arkadaşım Allah dermansız dert vermesin ama işte böyle badireler oldukça
insanların gerçek yüzünü görüyorsun..buna koknumuza soktuğumuz kocalarımızda dahil..
yakın zaman önce benimde babam bir kaza geçirdi ve günlerce iyi haberini alamadık..ölmek istiyordum artık..
bu acı bana fazla gelmişti...benimde özelliklede babamın çok sevdiği damadı(eşim)
sadece işçıkışlarında yanımdaydı..işyerine haber bile vermemiş başımıza gelen bu faciayı.
babam ameliyattan çıkmış,ben olmuşum leyla zaten,eşim geldi akşam hastaneye..
eve uyumaya gideceğiz..tutturmuş yok şurdan kuzenimide alalım evine bırakacağım söz verdim ..
kocacım dedim şuanda kimseye servisçilik oynayacak halim yok..bütün gün iştesin zaten hadi evimize gidelim dedim..
onlar benim ailem dedi ve onları asla yarı yolda bırakmazmış..beni eve bırakıp,çekti gitti kuzenine servis yapmaya..
okdar acılıyımki...babam ameliyattan çıkmış..doktorlar bişey söylemiyor..acımmm burnıumdan,kulağımdan fışkırıyor..
bize morfin yapın diyorum..babam uyanınca bizide uyandırın diyorum...adam beni evde yanlız bırakabiliyor..
arkadaşım şuanda eşimle ayrılık aşamasındayım..çok şükürki bu adamdan bir çocuğumda olmadı..
birçok şeyine katlandım hatta severek fedakarlıklarda bulundum ama benim en acı günümde yanımda
olamaması ve onun asıl ailesinin kuzeni değil benim olduğu gerçeğine ayamamış olması sebebiyle ipleri kopardım..
senin çocuklarında varmış..elbette kolay kolay rest çekemiyorsundur ama bişekilde ona bunun senin için çok yıkıcı bir terübe olduğunu anlat...benim en kötü yanımda olmas gereken sendin de..
yeri gelir annem için doktor bulman gerekirdi de..böyle haberim var,eşim üzülür,bişey yapmıyımlar falan çok ayıplıyorum...
üzüldüm tedirgin oldum nihayetinde gurbetteyiz öle herşeyden haberimiz olmuyor ... eşime gittim anlattım böle böle die hiç haberi yokmuş gibi dinledi suan nasılmış falan filan ...
sonra kaynanamın bizden önce haberi olmuş onu öğrendim .. aynı ilde oturuyorlar annemle ... ve eşim annesi ile gün içinde sürekli konuşur ....aklıma geldi birden annen söylemedimi annemin rahatsızlığını dedim .. eşimde söyledi dedi .... ee neden bana bilmiyomuş gibi yapıyorsun dedim oda tedirgin olmaman için söylemedim dedi .. bu dedim kalp krizi önemli bi rahatsızlık nasıl söylemezsn duyduğun an dedim .... işte korkarsın falandı filandı dedi....
aradan biraz zaman gecti öğrendin madem aradın mı ki annemi dedim .. yooo aramadım dedi ... işte orda ben patladım çünkü kocam her kavgamızda kaynanam basur olur .. sen benm anneme bi gecmiş olsun bile demezsin der...kayınpederim prostat olur sen benm babama nasılsın demezsin der ..kaynanam beni arar sen benm annemn tlf lasrını nie açmıyosun der.. kayınpederimin annesi ölür ta o kadar yoldan 2 bebekle cenazeye giderim yok nie ilk tlf aramadın der...yani kendisine beklediği hassasiyet kalp krizi gibi önemli bi rahatsızlıkta bana söylemediği gibi önemseyipte bi tlf etmiyor... yazık annem orda kalp krizi gecirmiş kimi kimsesi yok babamdanda yeni ayrıldı .. el alelem kalmış 2 gün hastanede .. koca koca iki evladı varken .. çok üzüldüm eşimede çok kızdım nasıl davranacagımı bilemiyorum benm yerimde siz olsanız ne yapardınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?