esim :(

ahh canım.. söylıyım sımdıden de rahatla.. gitmiyorum eve.. tmm rahtladın mı
merak etmeyın en kısa zamanda boyle elestırp kendınızı tatmın edeceğınız yenı kısıler çıkar burda rahat olun :)

rahatladım mı? bilmem ki.. emin değilim gidip gitmeyeceğinden.. gitmezsen de adama faturası nasıl çıkacak acaba merak ediyorum. atmadığı bir tokat için yüzük attığına göre, seni almaya gelmezse vay haline adamın.

ne yapsam dıye kıvranmıyorum sıze laf anlatmaya çalışıyorum.. gerçı neden ugrasyrum o da ayrı bır konu ama..ben napıcama karar verdım.. siz rahat olun.. hadi bıraz daha elştirin ve tatmin olun hadıı

soruldu ne yapacağımı bilmiyorum dedin,neyse kendi hayatın,kendi sorunun:34:

dilerim ALLAH tan burda kendı akıllarınca yapıcı yorum yapanlar benm yasadıgımın kat kat fazlasını yasasın.. tarafsız yorum yapanlara lafım yok..

bu nasıl bir bedduadır. insanlar sizi tanımıyor kii taraf tutsun. sadece size biraz fazla alınganlık yaptığınızı söylüyorlar.

refleks olarak el kaldırmış dersek tüm tokatları refleks olarak açıklayabiliriz, kalkan el bigün inedebilir, garantisi var mı, yok
bu durumda yüzük parmağından çıkacaksa ya sessizce işe giderken aynanın önüne koyar dahada gelmezsin o eve, ya da bu işi kati bi şekilde çözmek için kocanla esaslı bi konuşma yaparsın, yüzük çıktıysa tekrar takılmamalı, çiftlerden biri evden gittiyse geri gelmemeli, bunlar en son yapılacak şeyler, sonrada eyvallah der yoluna gidersin
yaşadığın gel gitler muhtemelen hamilelik etkisiyle, eşin alttan almaya başlamış bile, sen de uzatma, oturup konuşun, olaylar nasıl o noktaya geldi, karşılıklı olarak nelere gönül koydunuz adam akıllı masaya yatırın
bunda bişey yok Allah can sağlığı versin sağlıkla kucağına al bebeğini

Bence kapatma konunu eşin doğru yapmamış evet ama sen hamile olduğun için biraz daha sert tepki vermissin inş düzelir bu kadar katı olma 6 yıllık evliyim 4 yasindada yavrum var eşinin tekrar böle birşeye cesaret edeceğini sanmam

sabahtan berı burda kendımı ruh halımı anlatmaya çalışıyorum.. katı değilim.. su an onu goremem..aynı yerde duramam.. yapamam.. onu defalarca uyardım.. şakasına bıle gelemem dıye.. cok şeyını anlayışla karsıladım ama bunu karşılayamam.. konuyu kapatmıyım napıyım.. o kadar yıkıcı dalga gecerek dedektıf gıbı yorumlar yazıldı kı.. sabah kı halımden daha berbat bır haldeyım.. haketmedıgım bır tavırla karşılaştım.. ve ınanın bız de boşnamk falan boyle kolay şeyler değildir.. ben sadece uzak kalmak ıstyrm bır sure.. zaten rahatsızım düşük riskim var ve dünden beri gozumden yaş esık olmadı uyuyamadım. bır de burda acımasızca dusunceszce yaplan yorumlar.. bı ınsan gelse ıntıhar eşiğindeyim diye konu açsa oyle yorumlar yazarlar ki.. kişiden once onlar öldürür onu.. neden bu kadar acımasız olur ınsan bılmm.. ben de bazıkonular okuyorum çok sinirleniyorum ama yazmıyorum. benm sinirlenıp söyledıgım şey okişi için daha kötü bir şeye sebep olabilir.. ama burda biğr kaç kişi.. demedıgı lafı bırakmadı yani.. konuyu kapattırmayıp ne yapayım

refleks olarak el kaldırmış dersek tüm tokatları refleks olarak açıklayabiliriz, kalkan el bigün inedebilir, garantisi var mı, yok
bu durumda yüzük parmağından çıkacaksa ya sessizce işe giderken aynanın önüne koyar dahada gelmezsin o eve, ya da bu işi kati bi şekilde çözmek için kocanla esaslı bi konuşma yaparsın, yüzük çıktıysa tekrar takılmamalı, çiftlerden biri evden gittiyse geri gelmemeli, bunlar en son yapılacak şeyler, sonrada eyvallah der yoluna gidersin
yaşadığın gel gitler muhtemelen hamilelik etkisiyle, eşin alttan almaya başlamış bile, sen de uzatma, oturup konuşun, olaylar nasıl o noktaya geldi, karşılıklı olarak nelere gönül koydunuz adam akıllı masaya yatırın
bunda bişey yok Allah can sağlığı versin sağlıkla kucağına al bebeğini

bu yapıcı yorumları bekledım amaa.. nerdeee... ben oyle degılım işte.. sessizce gıdemem.. benm bağırmm kızmam bır seylerı yoluna sokmak içindir.. ben sessizce gittim mi tamamen giderim asla donmemek uzere.. ben uzak kalmak istedim çnkü gerçekten kendimi hiç iyi hissetmedim.. gece sabahı zor ettm.. uzak kalmam gerekıyordu. o yuzden gelmıcem aksam bekleme dedim.. yuzugu attım o an çok sinirlendm.. elimde yuzuk vardı onu attım.. baska bısey olsa onu atardım.. ben boyle tepki koyuyorum o da bunu bılıyor.. sessizce gıdersem tamamen bıterdı

Acikca söyleyeyim.
O elin kalkmasini hazmedemeyecek insan;
Yatakta yatttim, o yerde yatti, sonra o uyudu ben odadan ciktim, o yataga yatti, sonra sabah kabuslarimi anlatti, sonra ise giderken bittidir dedim sonra isyerimiz yakin bekledim gelmedi isyerine, sonra cikista yüzügü eline verdim. aksam bekleme dedim.

Bu kadar uzatmaz.
Siz acikca istiyorsunuz ki gelsin yalvarsin, ayaklarimi öpsün, köpekler gibi yalvarsin, pismanim desin.
Yoksa o elin kalkmasini affetmeyecek insan, hic sesini cikarmaz, hic kabuslar görmez, sabah sessizce cikar babasinin evine gider.
Bu budur yani.
Bundan baskasi, psiman etmek icin yapilan kapristen baska birsey degildir.
Burnunu sürtsün mantigi yani.
Erkeklerde bunu cok iyi bilir, anlar.

Kesinlikle katılıyorum,,, bi kadının neyi kaldırıp kaldıramayacağını, neyi affedip affetmeyeceğini çok iyi biliyorlar. aynı şekilde aldatma olayı da öyledir, bi erkek çok iyi bilir eşi affeder mi affetmez mi... Yapan yapacağını o an yapıyor çünkü, eşlerin kuru tehditlere karnı tok...

bu nasıl bir bedduadır. insanlar sizi tanımıyor kii taraf tutsun. sadece size biraz fazla alınganlık yaptığınızı söylüyorlar.

hiç de öyle değil.. alınganlık yaptıgımı düşünmüyorlar.. direk her seyı soyluyolar.. tek tek yorumları buraya yazmak ıstemyrm.. ugrasmıycam da..

tepki göstermeniz için size el kaldırması yetmez, hamile halinizle sizi tokatlaması, hatta tekmelemesi falan lazım!!!
altı üstü hamile karısına el kaldırmış ne var ki bunda, kocandır döver de sever de!!!
valla yorumların çoğunun altında bu mesaj var...

arkadaşım boşver sen, sana elini kaldırdığında buna bin pişman olsun ki birdaha aklından geçirmeye bile cesaret edemesin, şimdi el kaldırmasını kabullenirsen yarın tokadı, sonra da dayağı kabullenirsin, bazı şeylerin önünü başlamadan kesmek lazım...

rahatladım mı? bilmem ki.. emin değilim gidip gitmeyeceğinden.. gitmezsen de adama faturası nasıl çıkacak acaba merak ediyorum. atmadığı bir tokat için yüzük attığına göre, seni almaya gelmezse vay haline adamın.

senı mı aldı tasası.. çık konudan artık hadi

bazı insanlar çok anlayıssız burda konu acanın hep acıgını arıyorlar oysa kişi burda bıraz olsun sıkıntısını paylasmak ıcın gırıyor ve gırdıgıne pişman edıyorlar Arkadasım sen kımseye kulak asma bosver sende yuuzugunu cıkardıgın ıcın uzgunmussun zaten hersey yoluna gırer emınım esınde cok uzgundur bunlar çozulmuycek seyler degıl sende hamıleleık psıkolojısıyle böyle sınırlısın kendınıde bebegınıde üzme bosverr

bu yapıcı yorumları bekledım amaa.. nerdeee... ben oyle degılım işte.. sessizce gıdemem.. benm bağırmm kızmam bır seylerı yoluna sokmak içindir.. ben sessizce gittim mi tamamen giderim asla donmemek uzere.. ben uzak kalmak istedim çnkü gerçekten kendimi hiç iyi hissetmedim.. gece sabahı zor ettm.. uzak kalmam gerekıyordu. o yuzden gelmıcem aksam bekleme dedim.. yuzugu attım o an çok sinirlendm.. elimde yuzuk vardı onu attım.. baska bısey olsa onu atardım.. ben boyle tepki koyuyorum o da bunu bılıyor.. sessizce gıdersem tamamen bıterdı

eşinin anlayacağı dili en iyi sen bilirsin, hayatının küçük bi kesitini anlattın resmin tamamını tabiki bilemeyiz, sinirlenmekte haklısın, her işi annelerimiz neler çekmiş noktasına getirirsek işin içinden çıkamayız, evrim geri olmaz, biz erkekleri öyle böyle yola getiricez, ama zaten yolda olanları yoldan çıkarmadan :)
canım hayırlı doğumlar dilerim tekrar

Yorum yapanlara beddua edip, konudan çık diyene kadar kib yapmalıydınız.

Konu yorumlara kapatılmıştır ve tüm yorumlar incelenecektir...

sabahtan berı burda kendımı ruh halımı anlatmaya çalışıyorum.. katı değilim.. su an onu goremem..aynı yerde duramam.. yapamam.. onu defalarca uyardım.. şakasına bıle gelemem dıye.. cok şeyını anlayışla karsıladım ama bunu karşılayamam.. konuyu kapatmıyım napıyım.. o kadar yıkıcı dalga gecerek dedektıf gıbı yorumlar yazıldı kı.. sabah kı halımden daha berbat bır haldeyım.. haketmedıgım bır tavırla karşılaştım.. ve ınanın bız de boşnamk falan boyle kolay şeyler değildir.. ben sadece uzak kalmak ıstyrm bır sure.. zaten rahatsızım düşük riskim var ve dünden beri gozumden yaş esık olmadı uyuyamadım. bır de burda acımasızca dusunceszce yaplan yorumlar.. bı ınsan gelse ıntıhar eşiğindeyim diye konu açsa oyle yorumlar yazarlar ki.. kişiden once onlar öldürür onu.. neden bu kadar acımasız olur ınsan bılmm.. ben de bazıkonular okuyorum çok sinirleniyorum ama yazmıyorum. benm sinirlenıp söyledıgım şey okişi için daha kötü bir şeye sebep olabilir.. ama burda biğr kaç kişi.. demedıgı lafı bırakmadı yani.. konuyu kapattırmayıp ne yapayım

sana şunu söyleyim ne kadardır bu sitedediyim tarih olarak bilmiyorum ama yorumlarıma kimse senin gibi cevap vermedi.o yüzden ben yorumlarımın arkasındayım herzaman kıracak yıkacak ta yorumum asla olmamıştır vaktin olursa açıp bakarsın verdiğim cevaplara

Back
X