• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim....

sinir harbiyle söylenmiş şeyler.bu sebepten boşanırsanız sonra pişman olmanız muhtemeldir.
yeni evlisin belki de.biz de yeni evliyken eften püften şeylere kavga ederdik.şimdi 7,5 yıl oldu susmayı da uzatmamayı da öğrendik.
ne yap biliyor musun?seviyorsun eşini değil mi?sevmeseydin evlenmezdin zaten.
eşin eve gelince hoşgeldin de tek kelime etme.yarım saate kalmaz özür diler diye tahmin ediyorum.yok öyle bir girişimi olmazsa kalk ayağa de.neden, ne var derse kaldır ayağa.o saf saf bakarken sarılıver.hayat çok kısa be canım.sen sarıl sonra da de ki söylediklerin çok ağırıma gitti.senden bu sözleri duymayı hak etmedim ama yine de seni çok seviyorum.bak etrafında nasıl pervane olacak...
gelişmeleri bildir olur mu

ben zaten hayatın cok kısa oldugunun farkında oldugum ıcın ve buyuk bı kayıp yaşadıgım ıcın ya akşam goremezsem dıye hep kendıme soyledıgım ıcın yumusak davrandım dedıklerıne bısey demedım hep ılk adımı ben attım ama su an oyle degıl ben bu lafını yutamam cok lafını yuttum ama bu lafını asla

zaten kesinlikle yapacağım şey işten ayrılmak olacak
öfkelenince küfür eden adamı hiç sevmem.
sen öfkelenince ona küfredersen empati yapar mı, alttan alır mı?
niye kadınlar "erkek işte yeaa, sinirlenince küfrediyor, ağır konuşuyor" diyerek küfürbaz, saygısız erkekleri aklar, anlayamıyorum.
bu sokak kavgası değil, ağız dalaşı yaptığı serseri değil karşısındaki;
karısı, namusu, çocuğunun anası muhatap olduğu kişi, öfkeden deliye dönse de ağzından çıkana sahip olacak.
yok öyle bir dünya.
konu sahibi, hemen barışmayın. ama o lafı ettiğine de pişman edin, dünyayı dar edin derim.
boşanmak en son çare.
o da eğer hala sizin o... olduğunuzu düşünüyorsa.

öfkelenince küfür eden adamı hiç sevmem.
sen öfkelenince ona küfredersen empati yapar mı, alttan alır mı?
niye kadınlar "erkek işte yeaa, sinirlenince küfrediyor, ağır konuşuyor" diyerek küfürbaz, saygısız erkekleri aklar, anlayamıyorum.
bu sokak kavgası değil, ağız dalaşı yaptığı serseri değil karşısındaki;
karısı, namusu, çocuğunun anası muhatap olduğu kişi, öfkeden deliye dönse de ağzından çıkana sahip olacak.
yok öyle bir dünya.
konu sahibi, hemen barışmayın. ama o lafı ettiğine de pişman edin, dünyayı dar edin derim.
boşanmak en son çare.
o da eğer hala sizin o... olduğunuzu düşünüyorsa.

ayrılalım o.. yaparsın nedir ya asıl anlayamıyorum ben erkek olsam ayrıldıgım esının erdemli,onurlu,namusuyla çalışan oğluma annelik yapan birisi olmasını isterim. madem öyle ben evlenmeden öncede böyleydim gidip kapalı biriyle evlenseymiş onun istediği bildiğin tesettürlü giyiniyim ama başımıda kapatmıyım onu da istemiyor. ne olursa olsun bende sinirleniyorum,öfkeleniyorum küfür etmiyorum ayrıca kırsamda hemen özür diliyorum saman alevi gibidir gönlünü alıyorum yanımda değilse arıyorum msj atıyorum kendimi anlatıyorum neye kızdığımı anlatıyorum ruh halimi anlatıyorum. bişeyi konuşarak çözmeye çalışmak çokmu zor.

ayrıca ben anlamadım inan bu laf bi tek bana mı ağır geldi anlıyorum gaz vermek istememiş olabilirler ama bazı insanların dediği laf çok ağrına gider insanın. yabancı gelse dese hiç umrumda olmaz güler geçerim cidden sinirlenmem bile...

Nedir durum? Sesi çıkmıyor değil mi?
Ne ileri ne geri durumu.

Şu alttan al, büyütme uzatma, erkektir küfür eder diyen bayanları merak ettim. Eşleri hiç onlara o. dedi mi?

elinde çekirdek tv izliyor evde misafir var ondan da bişi demiyor olabilir bilemiyorum keyfi bilir kusura bakmasın ya hatasını anlar ya herkes yoluna ben zamanın da babamı sildim bu yüzden aynı şeyi annem de dese silerim yakınım bana diyemez ya bu lafı diyemez yani ötesi yok cidden bunun. Ailem için , eşim için o kadar uğraşıyorum kalkıp bana bunu diyemez hak ettiğimin bu olduğunu düşünüyorsa kapının yeri belli.

ayrılalım o.. yaparsın nedir ya asıl anlayamıyorum ben erkek olsam ayrıldıgım esının erdemli,onurlu,namusuyla çalışan oğluma annelik yapan birisi olmasını isterim. madem öyle ben evlenmeden öncede böyleydim gidip kapalı biriyle evlenseymiş onun istediği bildiğin tesettürlü giyiniyim ama başımıda kapatmıyım onu da istemiyor. ne olursa olsun bende sinirleniyorum,öfkeleniyorum küfür etmiyorum ayrıca kırsamda hemen özür diliyorum saman alevi gibidir gönlünü alıyorum yanımda değilse arıyorum msj atıyorum kendimi anlatıyorum neye kızdığımı anlatıyorum ruh halimi anlatıyorum. bişeyi konuşarak çözmeye çalışmak çokmu zor.

ayrıca ben anlamadım inan bu laf bi tek bana mı ağır geldi anlıyorum gaz vermek istememiş olabilirler ama bazı insanların dediği laf çok ağrına gider insanın. yabancı gelse dese hiç umrumda olmaz güler geçerim cidden sinirlenmem bile...
yani.
seni kıskanan insan çılgına dönse de o lafı kullanamaz, kullanmamalıydı.
dışardan biri söylese saçını başını yolarım, eşim söylese -Allah korusun- ona da aynen girişirim herhalde. şiddete düşman biriyim ama karakolluk bile olabilirim ben bu hakaretler için.
cidden kadınların bu lafı "olur ya, affet" mantığında hafifsemelerini ben anlayamıyorum.
herkesin hayat görüşü kendine ama ben bunu hazmedemem şahsen.

Surdaki mantik hatasina kahroluyorum ben; acik giyinmek kotu ama esine siddet uygulamak kufretmek iyi.İste bu zihniyet beni cildirtiyo

Gerçekten bosanmicaksaniz böyle bloflere gerek yok bence..açık bi dille bir daha tekrarlarsa durumların değişeceğini bildirin.

nerden nereye gelmişsiniz
en son kozu neden böyle harcıyorsunuz hemen boşanmak demişsiniz kocanız da görmüş ve arttırmış
durduk yere kavga kıyamet olmuş
üzücü gerçekten

sabah evden çıkarken aslında açık olmayan bi bluz giydim. Eşim çok açık giyinmişsin bu ne diyip kulağıma vurdu şakayla karışık. Benimde 1 haftadır kulağım ağrıyordu neden vuruyorsun kulağıma diye kızdım. hem açık giyinmiş hem cevap veriyor diye o da sinirlendi. Normalde hep böyle yapar bende gülerim vs geçer ama bağırınca o da kızdı. Sonra bende o zaman nereye vurduğuna dikkat et tozunu kaçırıyorsun herşeyin dedim. O bu söylediğimi o zaman sabah çıkarken kıyafetımı kontrol etseydin anlamış. Arabada tartışmaya devam ederken söyledi. Ne alaka üstümü kontrol ediceksin neden böyle bişey diyim dedim. Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi. Sözünü yutturucağım sana bunu unutma dedim daha da konuşmadım o da hırladı durdu. Karşılıklı boşanma protokolü hazırladım cidden bunda da kararlıyım. Ben mi abartıyorum bilemedim ama yanlış anlamasına falan bişey demezdim ama o.. yapmaya devam edersin lafı çok zoruma gitti. Sanki genelevden biriyle evlenmiş lafa bak. İnsan onuru için yaşar bi insan karısıyla nasıl böyle konuşur güyya namusu ya…. Ben bu öfkeyle,terbiyesizlikle çocuğumu büyütmek istemiyorum ben çok çektim aile kavgalarından,saygısızlıklardan oğlum bunları yaşasın istemiyorum. Ayrı olsak en azından belli zamanlar görüşür vs vs ama arasında ki dialog iyi olur sevgisini yitirmez. Bi kavgayla,bi lafla gemileri yakmak mı gerekir bilemiyorum ama bu yaşananları annem çok yaşadı dolayısıyla bizde yaşadık keşke boşansaymış biz ufağız diye beklemeseymiş derim. Bu konuda farklı bir görüşe ihtiyacım var yanlış olan bişey varsa uyarılmak istiyorum. Eleştiri yapmak istiyorum. Görüşünü bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Büyük olasılıkla sen boşanalım deyince sinir stres üzüntü ve kendini aşağılanmış hissettiği için ağzından o kelime çıktı, sana bu kelimeyi daha önce kullanıp kullanmaması burada önemli, ayrıca onun söylediği söz ne kadar onur Kırıcı ve ayıpsa senin de ortada birşey yokken boşanalım demen bir o kadar onur Kırıcı ve ayıp

Bu çok ağır bir laf canım ya. İyice gözü korksun, bir daha diyemesin.

herhalde o lafı kullanmasa bişey demezdim çoğu tartışmada bağırır,çağırır 5 dk sürer çünkü karşılık vermem sakinleşince konuşurum ama şu an içimden bişeyler koptu resmen şimdi aklıma geldi gözlerim doldu inan. o kadar uğraştım ki,uğraşıyorum da tek başına mücadele etmesin diye 6 aylık bebeğimi evde bırakıp sabahın 6 da çıkıp çalışıyorum. Bi bluz için bu lafı haketmedim hiç bişey konuşmak bile gelmiyor içimden...
Olur öyle karı kocanın arası açılır bazen ama söylediği ağırsada konu incir çekirdeğini bile doldurmaz insan bazen hiç söylenmicek sözler söyleyebiliyo sanki dilinin ucundaymışta ağzını açınca fırlayıp gitmiş gibi kendi bile şaşırıyo söylediğine deeee iş işten geçmiş oluyo bence ayrılık mayrılık düşünme günah bak 6 aylık bebeğinde varmış hem okadar emekten sonra zor olur bee.
Azcık tavır yap o günü,söylediklerini ima et hatasını anlıcaktır...

Esiniz o lafi soyleyerek cok yanlis yapmis ama bence bosanmaya goturmeden durumu sakin kafayla bir daha dusunun.

eşine insan o.. diyemez sebep ne olursa olsun.. Sana bakışı nasılsa artık.. çok çirkin.. özürle geçermi ki ? yer edindi artık her kavgada ufak bişeyde aklına gelir insanın.. eğer sürekli böyle ise uzatma derim saygı bittiyse devam etmesi çok yıpratıcı olabilir..

sabah evden çıkarken aslında açık olmayan bi bluz giydim. Eşim çok açık giyinmişsin bu ne diyip kulağıma vurdu şakayla karışık. Benimde 1 haftadır kulağım ağrıyordu neden vuruyorsun kulağıma diye kızdım. hem açık giyinmiş hem cevap veriyor diye o da sinirlendi. Normalde hep böyle yapar bende gülerim vs geçer ama bağırınca o da kızdı. Sonra bende o zaman nereye vurduğuna dikkat et tozunu kaçırıyorsun herşeyin dedim. O bu söylediğimi o zaman sabah çıkarken kıyafetımı kontrol etseydin anlamış. Arabada tartışmaya devam ederken söyledi. Ne alaka üstümü kontrol ediceksin neden böyle bişey diyim dedim. Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi. Sözünü yutturucağım sana bunu unutma dedim daha da konuşmadım o da hırladı durdu. Karşılıklı boşanma protokolü hazırladım cidden bunda da kararlıyım. Ben mi abartıyorum bilemedim ama yanlış anlamasına falan bişey demezdim ama o.. yapmaya devam edersin lafı çok zoruma gitti. Sanki genelevden biriyle evlenmiş lafa bak. İnsan onuru için yaşar bi insan karısıyla nasıl böyle konuşur güyya namusu ya…. Ben bu öfkeyle,terbiyesizlikle çocuğumu büyütmek istemiyorum ben çok çektim aile kavgalarından,saygısızlıklardan oğlum bunları yaşasın istemiyorum. Ayrı olsak en azından belli zamanlar görüşür vs vs ama arasında ki dialog iyi olur sevgisini yitirmez. Bi kavgayla,bi lafla gemileri yakmak mı gerekir bilemiyorum ama bu yaşananları annem çok yaşadı dolayısıyla bizde yaşadık keşke boşansaymış biz ufağız diye beklemeseymiş derim. Bu konuda farklı bir görüşe ihtiyacım var yanlış olan bişey varsa uyarılmak istiyorum. Eleştiri yapmak istiyorum. Görüşünü bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
kardes bende seninle aynı fikirde yim..bende eşimle ayrılma asamasindayim..sen biraz daha düşün derim acele karar verme kendisi pişman olur belki dediğinden

iki defa demesi sinirle söylenen değil aslında yanlış anlatım var o ilk önce o.. gibi giyin vs dedi bende ağır konuşuyorsun saygısızca konuşma bu şekilde ne sonuca varabiliriz sonumuz iyi olmaz dedim o da iyi işte o... yaparsn dedi.

Back
X