sabah evden çıkarken aslında açık olmayan bi bluz giydim. Eşim çok açık giyinmişsin bu ne diyip kulağıma vurdu şakayla karışık. Benimde 1 haftadır kulağım ağrıyordu neden vuruyorsun kulağıma diye kızdım. hem açık giyinmiş hem cevap veriyor diye o da sinirlendi. Normalde hep böyle yapar bende gülerim vs geçer ama bağırınca o da kızdı. Sonra bende o zaman nereye vurduğuna dikkat et tozunu kaçırıyorsun herşeyin dedim. O bu söylediğimi o zaman sabah çıkarken kıyafetımı kontrol etseydin anlamış. Arabada tartışmaya devam ederken söyledi. Ne alaka üstümü kontrol ediceksin neden böyle bişey diyim dedim. Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi. Sözünü yutturucağım sana bunu unutma dedim daha da konuşmadım o da hırladı durdu. Karşılıklı boşanma protokolü hazırladım cidden bunda da kararlıyım. Ben mi abartıyorum bilemedim ama yanlış anlamasına falan bişey demezdim ama o.. yapmaya devam edersin lafı çok zoruma gitti. Sanki genelevden biriyle evlenmiş lafa bak. İnsan onuru için yaşar bi insan karısıyla nasıl böyle konuşur güyya namusu ya…. Ben bu öfkeyle,terbiyesizlikle çocuğumu büyütmek istemiyorum ben çok çektim aile kavgalarından,saygısızlıklardan oğlum bunları yaşasın istemiyorum. Ayrı olsak en azından belli zamanlar görüşür vs vs ama arasında ki dialog iyi olur sevgisini yitirmez. Bi kavgayla,bi lafla gemileri yakmak mı gerekir bilemiyorum ama bu yaşananları annem çok yaşadı dolayısıyla bizde yaşadık keşke boşansaymış biz ufağız diye beklemeseymiş derim. Bu konuda farklı bir görüşe ihtiyacım var yanlış olan bişey varsa uyarılmak istiyorum. Eleştiri yapmak istiyorum. Görüşünü bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.