• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim....

blof olarak kalmıycak işte akşam imzalatıcam gerçekten hatasını anlayana kadar nereye kadar giderse gitsin. Erkekler ne yazık kı uygulamadan anlayamıyorlar ne yaptıklarını.
hakkınızda hayırlısı olsun.
bence doğrusunu yapıyorsun.

hakkınızda hayırlısı olsun.
bence doğrusunu yapıyorsun.

nişanlıklık evresinde ki kavgada da cidden bitirmiştim kafamda her şeyi kararlılığımı görünce pişman oldu ancak öyle anladı ve 2 yıldır da hiç kavgamız olmadı. Saygısızlık yapmadığı sürece tartışmalarda hep alttan alan ben oluyorum olsun diyorum hep ama saygısızlığı,hakareti kaldıramam ve haketmiyorum.

sabah evden çıkarken aslında açık olmayan bi bluz giydim. Eşim çok açık giyinmişsin bu ne diyip kulağıma vurdu şakayla karışık. Benimde 1 haftadır kulağım ağrıyordu neden vuruyorsun kulağıma diye kızdım. hem açık giyinmiş hem cevap veriyor diye o da sinirlendi. Normalde hep böyle yapar bende gülerim vs geçer ama bağırınca o da kızdı. Sonra bende o zaman nereye vurduğuna dikkat et tozunu kaçırıyorsun herşeyin dedim. O bu söylediğimi o zaman sabah çıkarken kıyafetımı kontrol etseydin anlamış. Arabada tartışmaya devam ederken söyledi. Ne alaka üstümü kontrol ediceksin neden böyle bişey diyim dedim. Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi. Sözünü yutturucağım sana bunu unutma dedim daha da konuşmadım o da hırladı durdu. Karşılıklı boşanma protokolü hazırladım cidden bunda da kararlıyım. Ben mi abartıyorum bilemedim ama yanlış anlamasına falan bişey demezdim ama o.. yapmaya devam edersin lafı çok zoruma gitti. Sanki genelevden biriyle evlenmiş lafa bak. İnsan onuru için yaşar bi insan karısıyla nasıl böyle konuşur güyya namusu ya…. Ben bu öfkeyle,terbiyesizlikle çocuğumu büyütmek istemiyorum ben çok çektim aile kavgalarından,saygısızlıklardan oğlum bunları yaşasın istemiyorum. Ayrı olsak en azından belli zamanlar görüşür vs vs ama arasında ki dialog iyi olur sevgisini yitirmez. Bi kavgayla,bi lafla gemileri yakmak mı gerekir bilemiyorum ama bu yaşananları annem çok yaşadı dolayısıyla bizde yaşadık keşke boşansaymış biz ufağız diye beklemeseymiş derim. Bu konuda farklı bir görüşe ihtiyacım var yanlış olan bişey varsa uyarılmak istiyorum. Eleştiri yapmak istiyorum. Görüşünü bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bence ikiniz de fazla fevri davranmışsınız. Hakaret işitmek hoş değil ben de yerinizde olsam çok üzülürdüm aslında ama.. Boşanmak biraz uzun boylu bi karar değil mi?

nişanlıklık evresinde ki kavgada da cidden bitirmiştim kafamda her şeyi kararlılığımı görünce pişman oldu ancak öyle anladı ve 2 yıldır da hiç kavgamız olmadı. Saygısızlık yapmadığı sürece tartışmalarda hep alttan alan ben oluyorum olsun diyorum hep ama saygısızlığı,hakareti kaldıramam ve haketmiyorum.
kesinlikle.
eşime 11 yıllık evlilikte sinir krizi geçirttiği bir dönemde salak demiştim, onun da vicdan azabını çektim uzun zaman.
ama eşinin söylediği lafın ve savunmasının elle tutulur yanı yok maalesef.

bence boşanmak ani bi karar gibi. tamam laf agır olmuş ama boşanma sebebi deilki bu. senn yerinde olsam konuşmazdım susardım tepkimi kavga ederek degilde onunla ilgilenmeyerek konuşmayarak gösterirdim. çocugunla ilgilen ona ve kendine zaman ayır. gelir sennle konusur özür diler hatasını anlar yaptıgına pişman olur.

kesinlikle.
eşime 11 yıllık evlilikte sinir krizi geçirttiği bir dönemde salak demiştim, onun da vicdan azabını çektim uzun zaman.
ama eşinin söylediği lafın ve savunmasının elle tutulur yanı yok maalesef.

ben olsam çoktan özür dilemiştim konuşmuştum

Şu aralar evlilikler boşanma sebepleri çok basitmis gibi geliyor bana. Gak dedin guk dedin bosanalim.hak özgürlük maddiyat derken kadinlar ozgurlesicem ,ezdirmicem kendimi diye biraz abartmaya basladi gibi geliyor bana.her evlilikte bir sürü şey yaşanabilir. Birbirimizi her saniye abartili saygi gosterileriyle,sozluk kelimeleriyle, en şik kiyafetlerle karsilamiyoruz.yeri gelir sinirleniriz agzimizdan çok kötü bir kelime de çıkabilir pişman olur Özür dileriz. Yada çok büyük kavga da edilebilir ve yine tatlıya bağlanabilir. Evliliğin özünde sevgi varsa ve tabi ki karşındaki insan normalde sana değer veriyor sayiyorsa kavgada ağzından sinirle çıkan tek bir kelime boşanma sebebi olamaz. Özünde iyi bir adam iyi bir evlilikse, kötü günler geçirirken insanlar o ruh haliyle yaptıklarından ve soylediklerinden hemen yargılanmamali,bosanip sen bana bunu dedin diyemezsin ;diye basitlestirilmemeli evlilikler.eskiden insanlar 50 günlük evliyken bosanmiyordu bukadar. Şimdi bakiyorum da 1 sene sürse mucize. Evlilik birlikte yaşayabilmeyi becermektir. Bunun içinde her yaptığını her söylediğini her saniyesini didiklerseniz kim o evde yaşamak ister.bosanirlar tabii. Genel yorumum bu konu sahibine değil yani sadece.evliliklerin uzun süreli olması için iki tarafta herseyi her kelimeyi her hareketi çok buyutmemeli.senelerce birlikte yaşamak için bazı şeyleri çok abartmamaliyiz .anne baba kardeşle kavga edilmiyor mu?ama hemen sen benim gururumu cignedin gidiyorum mu diyoruz ailemize. Esinizi aile gibi görün rekabet ettiginiz dusmaninizin açığını yakalamış gibi hemen protokoller hazırlamayın abartmayin.bu arada esiniz sizi tabiiki o..gibi görmüyordur. Sizi delirtmek için yapmıştır. Bekleyin bir iki gün Özür dilesin hatasını anlasın. Yapmazsa ozaman düşünün. Ama siz fırsat vermeden protokol hazirlamissiniz .hata üstüne hata yapıp bitiriceksiniz.bi fırsat verin birbirinize.nefes almadan adliyeye koşmak nedir. Aileniz Hatalarını düşünüp evlliginizi öyle yonlendirmeyin.

Şu aralar evlilikler boşanma sebepleri çok basitmis gibi geliyor bana. Gak dedin guk dedin bosanalim.hak özgürlük maddiyat derken kadinlar ozgurlesicem ,ezdirmicem kendimi diye biraz abartmaya basladi gibi geliyor bana.her evlilikte bir sürü şey yaşanabilir. Birbirimizi her saniye abartili saygi gosterileriyle,sozluk kelimeleriyle, en şik kiyafetlerle karsilamiyoruz.yeri gelir sinirleniriz agzimizdan çok kötü bir kelime de çıkabilir pişman olur Özür dileriz. Yada çok büyük kavga da edilebilir ve yine tatlıya bağlanabilir. Evliliğin özünde sevgi varsa ve tabi ki karşındaki insan normalde sana değer veriyor sayiyorsa kavgada ağzından sinirle çıkan tek bir kelime boşanma sebebi olamaz. Özünde iyi bir adam iyi bir evlilikse, kötü günler geçirirken insanlar o ruh haliyle yaptıklarından ve soylediklerinden hemen yargılanmamali,bosanip sen bana bunu dedin diyemezsin ;diye basitlestirilmemeli evlilikler.eskiden insanlar 50 günlük evliyken bosanmiyordu bukadar. Şimdi bakiyorum da 1 sene sürse mucize. Evlilik birlikte yaşayabilmeyi becermektir. Bunun içinde her yaptığını her söylediğini her saniyesini didiklerseniz kim o evde yaşamak ister.bosanirlar tabii. Genel yorumum bu konu sahibine değil yani sadece.evliliklerin uzun süreli olması için iki tarafta herseyi her kelimeyi her hareketi çok buyutmemeli.senelerce birlikte yaşamak için bazı şeyleri çok abartmamaliyiz .anne baba kardeşle kavga edilmiyor mu?ama hemen sen benim gururumu cignedin gidiyorum mu diyoruz ailemize. Esinizi aile gibi görün rekabet ettiginiz dusmaninizin açığını yakalamış gibi hemen protokoller hazırlamayın abartmayin.bu arada esiniz sizi tabiiki o..gibi görmüyordur. Sizi delirtmek için yapmıştır. Bekleyin bir iki gün Özür dilesin hatasını anlasın. Yapmazsa ozaman düşünün. Ama siz fırsat vermeden protokol hazirlamissiniz .hata üstüne hata yapıp bitiriceksiniz.bi fırsat verin birbirinize.nefes almadan adliyeye koşmak nedir. Aileniz Hatalarını düşünüp evlliginizi öyle yonlendirmeyin.

Ben kavga sırasında kufur etmıyorsam,hakaret etmıyorsam hatta bunu yapmayayım dıye cogu zaman sınırım gecsın dıye susuyorsam ya da oradan uzaklaşıp kendımı sakınlestırıyorsam kusura bakmayın ama ben bunu karşı taraftan da beklerım. Ben boyle bı aılede buyudum zaten ve aynı sekılde saygısıysa,kufurlerle,hakaretlerle ınsanın serefıne haysıyetıne kufur edecek sekılde olan bır evlılıgı ısteyemem surdurememde bu konuda netim. Boşanma davası açsam eşim bana o.. dedi kavga sırasında desem direk boşar ki annemle babamı bu yuzden boşadı hakım... Benim arkadaşımda,annemde,babamda bana bu sekılde hakaret edemez onlarla da iletişimimi keserim tartısmalar elbette olur kızsın,bağırsın cagırsın hıc bısey demem demıyorumda bu ayrı bı olay

bu arada bende bu gorusu savunurum yanı o benım aılem nasıl aılemden ayrılmıyorsam onunlada ayrılmam dıye ama ben babamla 1 sene konusmadım bu yuzden ve evden baska sehre gıttım aradı ozur dıledı pişman oldu o zaman affettim fark etmez yani ailemde olsa aynı asıl ailemden bırı olmasa umursamam

Boşanmak ciddi bir mesele... Ama size söylediği laf da çok ağır olmuş. İnanın empati bile yapamıyorum. Eşinizin olaydan sonra tavrı ne oldu? Eğer pişmansa, özür dilemişse falan bir süre gözlemleyin derim.

ben zaten hayatın cok kısa oldugunun farkında oldugum ıcın ve buyuk bı kayıp yaşadıgım ıcın ya akşam goremezsem dıye hep kendıme soyledıgım ıcın yumusak davrandım dedıklerıne bısey demedım hep ılk adımı ben attım ama su an oyle degıl ben bu lafını yutamam cok lafını yuttum ama bu lafını asla
hakkınızda hayırlısı olsun.ben ilk kez söylediğini düşündüm.bir kadın için ağır sözler ama bir de bebeğiniz varmış ne bileyim zor çok zor.ayrılın demek de kimsenin haddine değil.sürekli böyle ithamlar duymak da hiç insanca değil.umarım herşey yoluna girer.umarım eşiniz hatasını tekrarlamaz.

Boşanmak ciddi bir mesele... Ama size söylediği laf da çok ağır olmuş. İnanın empati bile yapamıyorum. Eşinizin olaydan sonra tavrı ne oldu? Eğer pişmansa, özür dilemişse falan bir süre gözlemleyin derim.

henuz hatasını anlayan bırı yok ozur de dılemedı bu sekılde davranırsa durum ıyı olmaz

bu arada bende bu gorusu savunurum yanı o benım aılem nasıl aılemden ayrılmıyorsam onunlada ayrılmam dıye ama ben babamla 1 sene konusmadım bu yuzden ve evden baska sehre gıttım aradı ozur dıledı pişman oldu o zaman affettim fark etmez yani ailemde olsa aynı asıl ailemden bırı olmasa umursamam
ZAten yazımda dikkat ettiyseniz birkez sinirle soylenmisse Özür dilerse affedilir dedim.bunu alışkanlık haline getiren biriyle tabiiki olmaz 1 2gün zaman verin napicak acaba

Nereden nereye gelmiş konuşma şaştım kaldım.

Eşinin ağzından çıkan cümle yenilir yutulur cinsten değil gerçekten.

Haklısın çok kızmakta.

Bilemedim boşan da diyebileceğim durum değil direk ama :S
Ciddi pişman etmek lazım ki bir daha bin düşünüp bir söylesin.

Nereden nereye gelmiş konuşma şaştım kaldım.

Eşinin ağzından çıkan cümle yenilir yutulur cinsten değil gerçekten.

Haklısın çok kızmakta.

Bilemedim boşan da diyebileceğim durum değil direk ama :S
Ciddi pişman etmek lazım ki bir daha bin düşünüp bir söylesin.

oyle ne yazık kı ofkelendıgınde ne dedıgını bılmıyor halende ozur gırısımı falan yok ımzaltcm protoklu

Back
X