- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi EsiNe AsiK
Acil nickini değiştir esin hak etmiyor seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini yakışıklı sizi çirkin gördüğünü güya söylemeye çalışmış ilk defa mı yaptı bunu yoksa devamlı mı böyleydi bayağı olmuş evleneli de kilo probleminiz mi var?10 sene oldu evleneli
54 kiloyum ben kilolu degilim yani boyuma gore cok iyi diyo herkes hatta biraz al diyenlerde var hep soyluyo bu tarz seyler ama ciddiye almiyordum ben bebek istiyorum bi suredir kendisi istemiyo bundan dolayi demekki diyorum
Bu uyariyi dikkate alicam kizlar cok sagolun azda olsa rahatladim uyanmadan gidiyim yanina Allah razi olsunEşine değil kendine aşık ol; gör bak nasıl ağzının payını alıyor. Erkeklerin çoğu şımartılmaya gelmiyor, kendilerini beyaz atlı prens sanıyorlar hemen. Onunla ilgilenmeyip kendine vakit ayır, alışveriş, bakım, gezi vb. Sonra kıymete binersin hemen.
Lafi agzimdan aldiniz...Hayır yani bende bunu anlamıyorum, bi koca eşine fütursuzca bunları söylüyor, bizimkiler kilolu musun?
İnsan kilolu olunca bunları hak mı ediyor yani?
Milletçe bi bayılıyoruz ki kadında kusur aramaya.
Konu sahibi arkadaşım ne olursa olsun seven hiçbir eş böyle laflar etmez, sen istersen dünyanın en güzel kadını ol.
eee sizin kilo problemi falan da yok beni de eşimin ailesi kilolarımdan dolayı beğenmiyor eşime yakıştırmıyorlar ondan aklıma kilo durumu geldi bu tavrı ne kadardır var egolarını patlatmış birisi ona gaz vermiş olabilirBegenmek derken esim oldugu icin begeniyorum kendisi 87 kilo bense 54. Gorucu usulu evlendik ama sevdik birbirimizi sonradan yada ben sevmisim
Allah kimseyi hödük yapmasinMerhaba kizlar canim cok sıkılıyor esimle aramda sorunlar olusmaya basliyor( hatta cokta ileri gidip az once bana gel gel aynaya bi benim tipime bak bi seninkine dedi cok mutsuzum
gerçi kadının ekonomik özgürlüğü de olmayınca çekip gitmek de kolay olmuyor erkek bir düşman olunca parasından koklatmıyor tanıdıklarda çok gördüm öyle olaylarEeee ne farkeder yani, ha eşin defolmuş, ha sen defetmişsin, eşin gidince iki çocuk yok mu oluyor yani.
Eşinin sana dediklerini sineye çek otur o vakit ne diyelim , seni terkedeceği günü bekle , bakalım o gün ne değişecek?
Ne alaka?gerçi kadının ekonomik özgürlüğü de olmayınca çekip gitmek de kolay olmuyor erkek bir düşman olunca parasından koklatmıyor tanıdıklarda çok gördüm öyle olaylar
erkek eşittir para değil olay ayrılınca adam elbette bakmak zorunda çocuklarına nafaka ya da kendi de çalışır başka kimse erkeğe muhtaç olmak istemez hele ki böyle durumlarda fakat her kadın da çok dişli ya da minnet etmeyeyim diyemiyor benim uzaktan bir akraba kadın ankara hukuk mezunuydu eşi de doktordu ama adam kadını yıllar içinde nasıl bir hale getirdiyse tek başına dışarda dolaşmaktan bile çekinir bir hali vardı adam onu aldattı ve boşandılar yaş ilerlemişti kadın zaten diplomasını da alsa da bir şey yapamadı pek 5-6 sene geçti kadın anca anca kendine güvenir hale geldi herkesin hikayesi bir değil ve herkes de aynı düşünmek aynı kafada olmak zorunda da değil burada herkes fikrini söyler adamlar boşanınca eski güzel günleri kadının verdiği emekleri bir anda unutup eski eşine el muamelesi bile yapmaya değer görmeyenler var saygılı adam bulmak da zor adam olmak zaten zor...Ne alaka?
Hayatınızı bir erkek parası olmadan idame ettiremiyormu sunuz ,bana bahane bunlar hanımefendi ne derseniz deyin benim aklım almıyor, erkek parasından koklatmıyor nedir ya, erkek eşittir para yani.
Neyse kafalarımız farklı çalışıyor , size iyi geceler.
He kardeşim he , demin de dedim zaten, bu mevzularda kafamız farklı çalışıyor,ve anlattığınız acayip hikayeler benim düşüncelerimi değiştirmiyor.erkek eşittir para değil olay ayrılınca adam elbette bakmak zorunda çocuklarına nafaka ya da kendi de çalışır başka kimse erkeğe muhtaç olmak istemez hele ki böyle durumlarda fakat her kadın da çok dişli ya da minnet etmeyeyim diyemiyor benim uzaktan bir akraba kadın ankara hukuk mezunuydu eşi de doktordu ama adam kadını yıllar içinde nasıl bir hale getirdiyse tek başına dışarda dolaşmaktan bile çekinir bir hali vardı adam onu aldattı ve boşandılar yaş ilerlemişti kadın zaten diplomasını da alsa da bir şey yapamadı pek 5-6 sene geçti kadın anca anca kendine güvenir hale geldi herkesin hikayesi bir değil ve herkes de aynı düşünmek aynı kafada olmak zorunda da değil burada herkes fikrini söyler adamlar boşanınca eski güzel günleri kadının verdiği emekleri bir anda unutup eski eşine el muamelesi bile yapmaya değer görmeyenler var saygılı adam bulmak da zor adam olmak zaten zor...