• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim :(

hayatım üzüldüğün şeye bak.. ben seni böyle seviyorum, takılma sen tipine diyebilirsiniz..azcık insin o ego...

Bakamam, yanımda böyle tipsizin olmasi haksızlığına ayna bile dayanamaz çatlar deseydin..

Boyle kendinizi uzmek yerine , yeri geldiginde lafi soyleyip , oturtacaksin.

Ben senin suratini hergun goruyorum, aynada tekrar gormeye gerek yok; ruhuna bakip adam sanmistim, bak orada fena yanilmisim diyecektin.

Ya bırak cnm ne uzuluyosun takma ben sari mavi gözlü ve cevremden fazlaca iltifat alan biriyim esimin akrabalarida dahil iltifat alirim benim öküz kocamda biliyo suan hamileyim ve zor geciyo kendime bakamadim yemek yiyemiyorum coktum resmen ve bu aksam bana dondu dediki tipe bak pardon dedim sen kendi tipine bak deyip saydirdim not kel ve gobekli ama gideri var arti dedim ben hep boyle kalmayacagim illaki dogum yapinca kendime gelicem ozaman bu lafları yedircem offf bende fena dolmusum bee.

Hayır yani bende bunu anlamıyorum, bi koca eşine fütursuzca bunları söylüyor, bizimkiler kilolu musun?
İnsan kilolu olunca bunları hak mı ediyor yani?
Milletçe bi bayılıyoruz ki kadında kusur aramaya.
Konu sahibi arkadaşım ne olursa olsun seven hiçbir eş böyle laflar etmez, sen istersen dünyanın en güzel kadını ol.
cok doğru soylemissin arkadaşım akıllı başlı insan sakada olsa boyle bisey demez bendede var böyle bi es ama hic takmiyorum kendime fazlaca güveniyorum çünkü bence bu tarz kelime yapan eslerin kendilerine karşı bi güvensizlikleri var biz niye demiyoruz halbuki agzimi acarsam vay haline bi iki saydirip sustum şimdilik.

Hay ben onun tipine .... !
Terbiyesize bak sen
Hala evli kalacak misin bununla?

Öncelikle kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.dün gece yanina gittigimde uyandi ve agladigimi gordu sebebini söyledigimde ise annemin babamin üstüne yemin ederim saka niyetli söyledim bile isteye kirarmiyim seni dedi bi daha söz böyle seyler söyleyip kirmicam seni dedi sizce tavrim ne olmali bundan sonra??

Öncelikle kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.dün gece yanina gittigimde uyandi ve agladigimi gordu sebebini söyledigimde ise annemin babamin üstüne yemin ederim saka niyetli söyledim bile isteye kirarmiyim seni dedi bi daha söz böyle seyler söyleyip kirmicam seni dedi sizce tavrim ne olmali bundan sonra??

Tam da öyle olmuş.

Şakasına söylenen bir 'tipsiz' lafına ben alınmam, hatta ben de derim.

Sizin alıngan anınıza denk gelmiş olmasın?

Büyütülecek bir şey yok bence.

sakada olsa soylenmemesi gerekir normal bi saka olsa zaten bu kadar tepki vermeyiz madem bidaha yapmayacagim demis uzatma derim ben.

Yuh yaa bu nasıl bir cümledir. Bas kıçına tekmeyi gerisi gelir yoksa.

o size tipsiz desin.
siz eşine aşık diye profil adı alın.
az daa k.çını kaldırın.
hayat böyle işte.
iy şımarmış.
bi havasını alın.

Tepene çıkarmışsın hayli şımarmış , unutmasın sendin onu güzel gören onu özel eden edep dışı hareketleri ile gönlündeki ona ayırdığın güzel yerden atıp dünyanın en çirkin adamı olmasıda yakındır

Back
X