- 23 Mart 2015
- 121
- 179
- 103
- 38
- Konu Sahibi EsiNe AsiK
hayatım üzüldüğün şeye bak.. ben seni böyle seviyorum, takılma sen tipine diyebilirsiniz..azcık insin o ego...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok doğru soylemissin arkadaşım akıllı başlı insan sakada olsa boyle bisey demez bendede var böyle bi es ama hic takmiyorum kendime fazlaca güveniyorum çünkü bence bu tarz kelime yapan eslerin kendilerine karşı bi güvensizlikleri var biz niye demiyoruz halbuki agzimi acarsam vay haline bi iki saydirip sustum şimdilik.Hayır yani bende bunu anlamıyorum, bi koca eşine fütursuzca bunları söylüyor, bizimkiler kilolu musun?
İnsan kilolu olunca bunları hak mı ediyor yani?
Milletçe bi bayılıyoruz ki kadında kusur aramaya.
Konu sahibi arkadaşım ne olursa olsun seven hiçbir eş böyle laflar etmez, sen istersen dünyanın en güzel kadını ol.
Öncelikle kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.dün gece yanina gittigimde uyandi ve agladigimi gordu sebebini söyledigimde ise annemin babamin üstüne yemin ederim saka niyetli söyledim bile isteye kirarmiyim seni dedi bi daha söz böyle seyler söyleyip kirmicam seni dedi sizce tavrim ne olmali bundan sonra??
sakada olsa soylenmemesi gerekir normal bi saka olsa zaten bu kadar tepki vermeyiz madem bidaha yapmayacagim demis uzatma derim ben.Öncelikle kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.dün gece yanina gittigimde uyandi ve agladigimi gordu sebebini söyledigimde ise annemin babamin üstüne yemin ederim saka niyetli söyledim bile isteye kirarmiyim seni dedi bi daha söz böyle seyler söyleyip kirmicam seni dedi sizce tavrim ne olmali bundan sonra??
O nedemk oyle yaa. Allah allahhhMerhaba kizlar canim cok sıkılıyor esimle aramda sorunlar olusmaya basliyor( hatta cokta ileri gidip az once bana gel gel aynaya bi benim tipime bak bi seninkine dedi cok mutsuzum