Eşim

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
8 yıllık evliyim. Eşimi seviyorum, çok iyidir hiç bir kötü alışkanlığı yok evden işe işten eve. Ama anlaşamıyoruz.ne yapacağımı şaşırdım. Aslında iyiyiz ama sık sık tartışıyoruz.her hareketimi eleştiriyor, sinirli hemen küfür ediyor, dışarda her hareketimi takip ediyor. Ufacık şeyde küsüyor. Bi daha hep ben barışmaya çalışıyorum. Ona göre ben çok karşılık veriyormuşum ona ondan bıkmış. Ama ben de ona uyacam diye robotlaştım artık eleştiremesin diye ama ben olnaktan çıkıyorum. Terapiste gidelim diyorum kabul etmiyor. Iyiyiz ama sık sık tartışıyoruz. Konuşmuyor çözmek için ben kendimi düzelticem hep alttan alacağım. Ama kişiliğimi kaybediyorum böyle çok bunaldım ama boşanma lafını aklıma bile getirmiyorum çünkü onsuzda düşünemem seviyorum. çocuğumda var. Valla öyle içimi dökeyim dedim. Artık tahammül kalmadı ufacık şeylere hemen parlıyoruz. Nasıl davranmam lazım bir kitap önerebilir misiniz bu konularla ilgili, nasıl normal olacağız

Youtube den özgül piyade ismini aratıp ćıkan videoları izle..
Birde nevzat tarhan kadın psikolojisi isimli kitabını oneririm.

He hee diyip gecicen . Dediklerini umursamıcan . Terapiye gitmiyor. Konuşmaya yanaşmıyor . Sinirli eeeee he he diyip gecicen .

Senin değilde eşinin okuması, hatta terapi görmesi lazım,yoksa sen onun istediği kişi olmadığın sürece bu sorunlar hiç bitmeyecek!! senin dediğin gibi sen sen olamayacaksın,yada sen sen olup eşinin seni olduğun gibi kabullenmesini sağlayacaksın....

He hee diyip gecicen . Dediklerini umursamıcan . Terapiye gitmiyor. Konuşmaya yanaşmıyor . Sinirli eeeee he he diyip gecicen .
:))öyle yapıyorum zaten de işte her zaman olmuyor ki birşey değil başak burcu sürekli eleştiri, hep güzel konuşmamı bekliyor. Tamam bende de vardır ama bana göre de onda çok var ama hiç kabul etmiyor onu ben böyle yapmışım, benim düzelmem lazımmış falan falan. Off (

Youtube den özgül piyade ismini aratıp ćıkan videoları izle..
Birde nevzat tarhan kadın psikolojisi isimli kitabını oneririm.
Çok teşekkür ederim hemen bakıcam. İyiki burası var

Çok haklısınız inşallah orta yolu buluruz

Sebeb bencillikten geliyor iste erkekler elestrilmye gelemiyor benim esimde boyle hic yaptigini bilmez ha bilmez degil umursamaz aslinda hep ben diye yasayan adama neyaparsan yap bos yani empati kuramiyorlar valla bende yiprandim sende oylesin anladigim kadariyla bunlar hem suclu hem guçlüdurler cunku benciller malesf ben duzeltemdim 15 senedir allah yardimcimiz olsun

Evlilik fedakarlık ister . .
Bu fedakarlık tek taraflı olursa,
Fedakarlık yapan kişi(sen) birgün bıkarsın..
Karşılıklı olmalı herşey. .

Sinirli, küfür ediyor, sizi eleştiriyor,onun istediği gibi olmanızı istiyor ama evliliğiniz iyi.. Ne diyelim, keşke kitapla çözülebilseydi.

benim esimde de anlattiginiz bazi ozellikler var cozumu alttan almakla sinirliyken susmakla ve sakinken konusmakla yurutmeye calisiyorum.

Reactions: tgp
Canım aa bak başak burcu demişsin el atmam şart oldu uzmanlık alanıma girdi. Başak burcu eleştirir, sivri dilli, mükemmelliyetçidir...aaa bunlar çok dersen ki öyle amaa çok önemli bir püf noktası sana o sert yıkılmaz mizacın altında çok merhametli biri var inan bana hemen pişman olan her nekadar burnundan kıl aldırmasada!!neticede bu burcun insanı eleştirirken kırmak istemez, üzmek istemez ama mizacı böyle....

Ne yapacan iste klasik kalin kafali hastalikli turk erkegi. Kadini cocuk makinesi, hizmetci ve duzenli cinsel hayat garantisi olmaktan baska birsey olarak gormeyen, kadinin kisiliginin fikrinin dusuncelerinin istek ve beklentilerinin olamayacagini dusunen, kadini yonetilmesi gozetilmesi gereken bir beyinsiz kuklaymis gibi goren klasik turk erkegi zihniyetin. Elini saga koydun, kasini sola kaldirdin, ona konustun, bunu dedin, suna guldun,sunla konustun diyerek birde psikopatca ve sapik zihniyle kadini kiskanan ve disaridaki herkesi kendi pis zihniyetindeki gibi dusunen ayrica evlendigi kadinida eger kontrolunden cikarsa potansiyel asifte olarak goren klasik hastalikli turk erkegi zihniyeti.

Bana kalirsa kendinizde bir hata yada acik aramayin hatanin buyuguyle evlenmissiniz bile... Siz ne kadar caba gostersenizde karsinizdaki kilini kipirdatmaz azicikta olsa zihniyetini degistirmezse biraz zor ilerlersiniz. Yani az da degil 8 sene ya insan 8 senede karsisindakine en azinda gecmisin hatirina guvenir saygi duyar dimi...

bence çözüm uzaklaşmak
uzaklaşmak derken fiziki bir ayrılıktan bahsetmiyorum
manevi uzaklıktan bahsediyorum
yine bir olay anında ve o yine celallendiğinde veya küstüğünde, ona açık açık, dır dır etmeden, vır vır etmeden, yalın ve öz: senin bu tavırlarından dolayı ilişkimize karşı inancımı kaybediyorum, yoruldum, içimde birşeyler kopuyor de
bu kadar, daha da uzatma, konuşursa da küfür ederse de cevap verme
eğer tartışmaya çalışırsa, bu konuları konuşmak istemiyorum de normal bir tonla ve kestirip at, üstüne gelirse sadece dinle
ardından tamamen uzaklaş
o birşey sormadan konuşma, sorduğunda normal cevap ver, tersleme
birşey isteme, bir talepte bulunma
o senden birşey isterse (tabi normal bir istekse) yap
o konuştuğu sürece o varmış, o konuşmadığı sürece yokmuş gibi davran
ve bu arada kesinlikle dır dır etme
bu tavrında da istikrarlı ol, ta ki onun kafasına dank edene kadar, ne oldu bu kadına diyene kadar
yani ona, içinde birşeylerin kırıldığını, senin sen olmaktan çıktığını lafla değil, uzaklığınla anlat

Bi bende mi var acaba
Kizdigimda sesim yükseliyor
Bana verdiği cevap
Konusacagin zaman seni dinlerim
Bagirdiginda anlamıyorum seni

Bende istiyorum ki bagirsada bişeyler soylesin tabi küfür değil alnini karislarim :)

neredeyse bırebır bır konu acmıstım. Sabır sabır. Duzelecek Insallah canım

Canım kısılıgınden veerdıgın odun zamanla mutsuz eder kendınden odun verme ama esını ıkna et pskolog ıcın

a
Bi bende mi var acaba
Kizdigimda sesim yükseliyor
Bana verdiği cevap
Konusacagin zaman seni dinlerim
Bagirdiginda anlamıyorum seni

Bende istiyorum ki bagirsada bişeyler soylesin tabi küfür değil alnini karislarim :)
ayy ne sanslisin soyle agzimi doldura doldura bagirmayi cok ozledim..

Bir kere yaptım işe yaradı. Hemen geldi hep böyle ol karşılık verme alttan al sessiz. Ol o zaman çok güzel anlaşırız dedi. Çok güzel yaklaştı güldü konuştu. Ama hep öyle olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…