Esim

Bu adam inat icin yapıyor olabilir mi bunu? Belki de hiic umursamasanız bırakacak bir müddet sonra? Hani bikac ay sıkın dişinizi.

Offf bu nedir yahu. Senin esin varya üstüne bir kuma da getirir bir kadini ikna edebilirse ne migdesiz. Bence sende bosanmalisin. Bosanmamak icin ne engelin varki?

Boşanma samire, belki cennete gidersin dünyada yeterince çile çektiğin için

Değişiklik olsun bir de böyle yorum yazayım
Evet aynen oyle
Ne kadar cok kotu kocaya sabredersen ô kadar cok derecen atar
Ayy aklima gelince delleniyo ben:kızgın:bi komsum vardi.Bu sozu bana gune 50 kez soyleyip psikolojimi bozmustu
:KK61::KK53::KK53:ô kadini bi gorsem saldirasim var

Bi is bul calis samire
Kendi parani Kazan
Sosyalles, gez,toi kendine bak
Bosanmiycan madem bari boyle kafani dagitirsin

Adami korkutsan? Madem care olmuyor pislik herif ar tutmuyor, e madem bosanmayacaksin korkut bir şekilde.
Birine arat surekli Öleceksin falan filan dedirt. Belki duzelir pislik herif.. Ama belki!!
Ben de kiralık birini bulsa dövdürse diye düşündüm. Belki uslanır.

Samire asgari ücretle çalışsan ev arkadaşıyla falan kalsan? Eski işyerimde bi kız vardı ilkokul mezunu. Kocası karısını çocuğunu bırakıp başka biriyle evlenmiş nafaka da ödemiyordu. İlkokul mezunu olduğu halde tırmaladı benim çalıştığım yerde iş buldu telefonlara bakıyordu. Hatta o işten sonra iki iş daha değiştirdi başka görevler üstlendi. Tek başına kira ödeyemediği için ev paylaştı. İmkanı ölçüsünde gezdi tozdu yedi içti hatta. Kızıyla yaşayıp gidiyor şimdi.

Ruh sağlığın bozuluyor gitgide şu ortamdan uzaklaş artık kurban psikolojisinden çık da tırmala biraz lütfen.

Ailen de seni reddedecek değil ya, şimdi boşanma deseler bile boşandığında sokağa atmazlar yani.

Bu dediklerim bin kez söylenmiştir gerçi ama benimki de binbir olsun. Yeter ki faydası olsun.

Yaşadıkların çok zor Allah yardım etsin
En zoru ise mecbur ve çaresiz olmak
İnşallah en kısa zamanda kurtulursun

Elalemin kızından karısından ona ne!!!! Senin yazılarını okudukça ben burda çıldırıyorum. Adamın yakasına yapışıp boğasım var. Neden bakıyorsun be adam diyip gözüne merdane sokasım var. Kör olsun da bakamasın.

Yavrum sen bu adamla ömür boyu mutsuz olursun. Kimseyi dinleme. Bırak şu pisi.

Samire asgari ücretle çalışsan ev arkadaşıyla falan kalsan? Eski işyerimde bi kız vardı ilkokul mezunu. Kocası karısını çocuğunu bırakıp başka biriyle evlenmiş nafaka da ödemiyordu. İlkokul mezunu olduğu halde tırmaladı benim çalıştığım yerde iş buldu telefonlara bakıyordu. Hatta o işten sonra iki iş daha değiştirdi başka görevler üstlendi. Tek başına kira ödeyemediği için ev paylaştı. İmkanı ölçüsünde gezdi tozdu yedi içti hatta. Kızıyla yaşayıp gidiyor şimdi.

Ruh sağlığın bozuluyor gitgide şu ortamdan uzaklaş artık kurban psikolojisinden çık da tırmala biraz lütfen.

Ailen de seni reddedecek değil ya, şimdi boşanma deseler bile boşandığında sokağa atmazlar yani.

Bu dediklerim bin kez söylenmiştir gerçi ama benimki de binbir olsun. Yeter ki faydası olsun.
Herkese cevap yazacam suan gözlerim cok ağrıyor aglamaktan aile konusuna cevap veriyim ailem beni red etse ondan daha iyi biliyon mu ben o ailede yapamam eger ailemin yanina gidersem burdakinin bin katini cekerim bide sadece ben degil kizimda olacak nasil deyim babamin anlayisi ne olursa olsun yanimda duracan bosansan bile benim kurallarima gore benim hayatimi yasayacan

Herkese cevap yazacam suan gözlerim cok ağrıyor aglamaktan aile konusuna cevap veriyim ailem beni red etse ondan daha iyi biliyon mu ben o ailede yapamam eger ailemin yanina gidersem burdakinin bin katini cekerim bide sadece ben degil kizimda olacak nasil deyim babamin anlayisi ne olursa olsun yanimda duracan bosansan bile benim kurallarima gore benim hayatimi yasayacan
İş bulup boşansan? Yani aile yanına dönmeyip kendi ayakların üstünde durma imkanın yok mu?

Aileniz isteksiz de olsa kabul edecekse onların yanına gidin iş bulun sonra onların yanından da ayrılın, hatta izin vermemezlik yoksa şimdi bulun. Eziyet etmeyin kendinize böyle.

Yeterince dolusun. Mal da meydan da zaten yorum yaparak seni uzmeyecegim.
Allah sabır versin falan da demeyeceğim sabra ihtiyacın olmasın inşallah. .

Back
X