- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi Samire tmv
bizşm de ıkı yıl oldu. Bebek beklıyrum ama cok mutsuzum. Negatıv ,hayattan zevk almayan ,cinsel oroblemlerı olan ,buz gıbı bir adamla ömür gecırmek cok korkutuyor benı.
bu hastaıgıb adı var mı? Ya cıddı benim eşimde thaf. İlgisini cekıyot tankmadıgı ınaanların hayatı ama tabı dıle getırmıyor. Ben baktıgını goeuyorum. Bi de ben ne zaman yakın olsam kendını gerı ceker, ne zaman geri ceksem üatüme düşer. Ama bu benım ıcın cok bunaltıcı oluyor artık
aynen öyle. sosyal medyadan önce evlerinin önünde izleyen, okul çıkışı sürekli takip eden, her gün durakta bekleyen vs vs. insanlar vardı. Sosyal medya ile bu hastalık daha kolaylaştı. Bu arada ille karşı cins olması gerekli değil. Aşk meşk olması da gerekli değil. Başka birinin hayatını merak ediyor. Bir kaç done bulup hayran oluyor sonra kafasında onun an be an ne yaptığını kurmaya çalışıyor. Tabii bu en masum hali. Bunun öfkeye dönüşmüş hali de var. Bazıları nefret ettiği kişileri izliyor. Ulaşamadığı insanların hayatlarına hayranlık bi nevi. Bazen kendini onun yerine koyuyor. Bazen sevgilisi yerine...