Esim!

Baslangici 3 veya 4 bin tl ama davanin gidisatina gore ücret değişir yada isin icine yeni bir delil girerse. Icim yana yana söylüyorum ama insallah kurtulur guzel bir hayat kurarım kendime ve evladima. Gonul isterdiki herşey daha farklı olsun bunun icin yillarca siginti gibi yasadim evime gidince herşey degisecek dedm ama megerse o benm gibi dusunmemis onun artk bi cevresi varmis populer olmuş yahu evi neylesin aileyi esi evladi neylesin haaa ama ana baba ne dese kilictan keskin.
Ben bsi desem agzinin ortasına indirecek güçte ama onlar karisina bsi dese boyun buker cunku beni beğenmiyorlar benimle gece ayni yatakta olanlar onlar ya inaninki bi aile ancak kendinden bu kdr nefret ettirir bi gelini

Bu ücreti size avukatlık ücreti olarak mı söylediler yoksa dava açılış harcı olarak mı

Ikisinin toplami. Zaten avukat tutunca o herseyle ilgileniyor ama dedgm gibi bide davanin gidişatı var

Hmm tamam o zaman
Bir an harç olarak anladım şaşırdım
Bence imkaniniz varsa bir ise girseniz çok iyi olur
Kendisi davayı neden açmıyor

Hmm tamam o zaman
Bir an harç olarak anladım şaşırdım
Bence imkaniniz varsa bir ise girseniz çok iyi olur
Kendisi davayı neden açmıyor
O biraz zor acar ne kadsr maas alsada durumu benden kotu cok borclandi ailesine vere vere kendini ihmal etmis simdi.girtlakta borc ondan acmazda belki

Ilk baslarda cocugum yokken onu sevdfm icin bekledim cocuk.oldu cocugumun babasi dedim ama bizi umursamis olsa o.kdr uzun yolu kax defadir gidip geliyoruz buna katlanamazdi istedgm ufak tefek seylerdi kabul ederdi biraz deger kıymet verirdi ama yok onda boyle bsi kendisi bilir kaybeden artik ben degilim

Canm az onceki cvp sana yazmstim yanlislikla oraya gitti ama o kadar zorki ayrilmak ve yuvanın yikilmasi

Düzgün giden ve ufak tefek aşılabilecek anlaşmazlıklar için ya da ne bileyim 1 kez hata yaptı varsaysak,ikinci kez verilen şanslar için evet evliliği yıkmak zordur.. Ama sen 5 yıldan bahsediyorsun ve "seviyorum" demek dışında iyi niyetli anlattığın tek bir şey bile yok..Ah be arkadaşım,sevgi artık tek başına evlenmeye karar verme aşamasında bile yetmiyor..

Al takkeni önüne güzel yavrun ile kendi yoluna bak bir an önce ve o davayı da sen aç,ondan önce..

Daha onceki konumda okuyanlar bilir yasadiklarimi az cok O konumdaki yasananlardan sonra ramazan ayi icinde iki defa esime döndüm ikisinde de ayni seyleri yasadim.

Arkadaslar cokmu zor kendisi icin 5 yillik fedalarlik yapip onsuz anne babasiyla yasayan kadinin isteklerini yerine getirmek. Birde cocugumuz var. Ona bir evlat verdim babasiz 4 yasina getirdm.

Ailesiyle 5 yildir esim yokken kaldim cok sey yasadim ve artik onlarla kalmak istemiyorum esim yanimda olsada cunku artik icim sıkılıyor. Ben en son iki gun once onun memleketine gitmek icin yola ciktim ayri evde oturmamiz sartiyla oda tainini çıkarıp 15 gun icinde gelecekti. Tam onun memleketine yaklastim sana yalan soyledim donuyorsan dön ben annem babamdan vazgecmem dedi. Ben onlardan vazgeçmesini istemedim sadece kendi düzenimiz olsun istedim o bana bunu cok gördü onun icin yillarca uğraşmama ragmen bende dönerim dedim o..pu cocugu dönüyorsan dön s..b git memleketine dedi bana ben neden yalan soyledin ben yola cikmadan gelseydim dönmezdim dedigimde.

Ona uc sans verdim bizi sahiplenmesi icin ama bu üçünüde degerlendirmedi simdi bosanma davasi acmasini bekliyorum ses seda yok. Esimi seviyorum ama o bizi hak etmedi hicbir zaman ve benm icin hicbirsey yapmadı cocugu icinde. Bazen resmlerine bakıp aglarken buluyorum kendimi ama o bana ayriliktan baska care bırakmadı.

Yıllarca ailesine para verdi onlara baktı ailesidir dedim.sustum ve bu surede ben ailesiyle yaşıyordm bana 5 kurus gelmezdi o baska sehirdeydi herseyi yuttum yanina gidince de bize hic deger vermedi kufurler kavgalar:KK43:

Her şeyi bir kenara bıraktım, annene o.spu diyen bir adamı mı seviyorsun?

Sana kufreden adami bir de seviyor musun?
Neden onun dava acmasini bekliyorsun? Sen ac davayi defolsun gitsin terbiye yoksunu adam

Daha onceki konumda okuyanlar bilir yasadiklarimi az cok O konumdaki yasananlardan sonra ramazan ayi icinde iki defa esime döndüm ikisinde de ayni seyleri yasadim.

Arkadaslar cokmu zor kendisi icin 5 yillik fedalarlik yapip onsuz anne babasiyla yasayan kadinin isteklerini yerine getirmek. Birde cocugumuz var. Ona bir evlat verdim babasiz 4 yasina getirdm.

Ailesiyle 5 yildir esim yokken kaldim cok sey yasadim ve artik onlarla kalmak istemiyorum esim yanimda olsada cunku artik icim sıkılıyor. Ben en son iki gun once onun memleketine gitmek icin yola ciktim ayri evde oturmamiz sartiyla oda tainini çıkarıp 15 gun icinde gelecekti. Tam onun memleketine yaklastim sana yalan soyledim donuyorsan dön ben annem babamdan vazgecmem dedi. Ben onlardan vazgeçmesini istemedim sadece kendi düzenimiz olsun istedim o bana bunu cok gördü onun icin yillarca uğraşmama ragmen bende dönerim dedim o..pu cocugu dönüyorsan dön s..b git memleketine dedi bana ben neden yalan soyledin ben yola cikmadan gelseydim dönmezdim dedigimde.

Ona uc sans verdim bizi sahiplenmesi icin ama bu üçünüde degerlendirmedi simdi bosanma davasi acmasini bekliyorum ses seda yok. Esimi seviyorum ama o bizi hak etmedi hicbir zaman ve benm icin hicbirsey yapmadı cocugu icinde. Bazen resmlerine bakıp aglarken buluyorum kendimi ama o bana ayriliktan baska care bırakmadı.

Yıllarca ailesine para verdi onlara baktı ailesidir dedim.sustum ve bu surede ben ailesiyle yaşıyordm bana 5 kurus gelmezdi o baska sehirdeydi herseyi yuttum yanina gidince de bize hic deger vermedi kufurler kavgalar:KK43:
4 yıl kocasız bir çocukla sözde kocanın ailesine hizmet ederek yeteri kadar sönük yaşamışsınız kendinize acımıyorsanız çocuğunuza acıyın o davayı gidip siz açın zaten

ne iş yapıyor neden 5 sene boyunca taini çıkmadı yada siz yanına gitmediniz sizde çalışıyormusunuz

Ilk baslarda cocugum yokken onu sevdfm icin bekledim cocuk.oldu cocugumun babasi dedim ama bizi umursamis olsa o.kdr uzun yolu kax defadir gidip geliyoruz buna katlanamazdi istedgm ufak tefek seylerdi kabul ederdi biraz deger kıymet verirdi ama yok onda boyle bsi kendisi bilir kaybeden artik ben degilim
bu adam 4 yıl nerdeydi?

bunca şeye rağmen nasıl seviyorsunuz anlamadım.. boşanmak istemiyorum çocuğum var katlandım deseniz anlarımda bu hakaretleri yapan sizi insan yerine koymayan birini sevmek.. bu foruma yazdığım en ağır yorum olucak ama siz bence acıdan besleniyorsunuz ve acı çekmeyi seviyorsunuz.. ayrılmayın bence böyle devam edin ayrılırsanız mutlu olamazsınız.. sizin itelenmeniz kakalanmanız lazım..

Ona bir evlat verdim babasiz 4 yasina getirdm.

Ailesiyle 5 yildir esim yokken kaldim cok sey yasadim ve artik onlarla kalmak istemiyorum

Tam onun memleketine yaklastim sana yalan soyledim donuyorsan dön ben annem babamdan vazgecmem dedi.

o..pu cocugu dönüyorsan dön s..b git memleketine dedi bana

Adam nereden tutsan elinde kalıyor. Yıllarca böyle biri için mi yaptın fedakarlıkları?
Neden hala onun dava açmasını bekliyorsun ki? Ne sana koca ne çocuğuna baba olabilmiş.
Adamın umurunda bile değilsiniz. Muhtemelen orada başka bir hayatı bile olabilir. İnsan olan karısına, çocuğuna para göndermez mi?
Defet gitsin bu bostan korkuluğunu. Şimdi yapmazsan hep pişmanlık yaşayacaksın.

Biz kadınlar artık saçımızı süpürge etmenin hiçbir yararı olmadığını anlamamız gerek. Bakma anasına babasına sanane evliyim diyosun 4 yıl koca yok. Sen evli değilsin canım hizmetçisin onun gözünde. Adam tabi seni takmaz 4 yıl karı koca hayatı yok nasıl olcak ki Zaten

Canım ben stajyer avukatim .
Ayni sehirde olsak yardımcı olmak isterdim fakat baro'nun adli yardım diye bir uygulaması var. Avukatlık ücretini katsiliyorlar maddi durumunun eksikligini ispatliyorsun belge falan istiyorlar. Bu var.
Ayrica da kendin bizzat avukat tutmadan bu süreci yönetebilirsin

bunca şeye rağmen nasıl seviyorsunuz anlamadım.. boşanmak istemiyorum çocuğum var katlandım deseniz anlarımda bu hakaretleri yapan sizi insan yerine koymayan birini sevmek.. bu foruma yazdığım en ağır yorum olucak ama siz bence acıdan besleniyorsunuz ve acı çekmeyi seviyorsunuz.. ayrılmayın bence böyle devam edin ayrılırsanız mutlu olamazsınız.. sizin itelenmeniz kakalanmanız lazım..
Sevmek ayri kendini ezdirmek ayri ve ayrica ben suanki haliyle sevmiyorum onu ilk tanidigim esimi seviyorum zaten o yuzden ayrılıyorum

ne iş yapıyor neden 5 sene boyunca taini çıkmadı yada siz yanına gitmediniz sizde çalışıyormusunuz
Memur kendisi ben calismiyorum ailesinin borçlarını odedi simdi kendisi maddi sıkıntıda bu yuzden sinirsel olarak yipranmis durumda hep kavga ediyordu biz hep evdeydik o dışarıdaydı ben yanindaykende

Adam nereden tutsan elinde kalıyor. Yıllarca böyle biri için mi yaptın fedakarlıkları?
Neden hala onun dava açmasını bekliyorsun ki? Ne sana koca ne çocuğuna baba olabilmiş.
Adamın umurunda bile değilsiniz. Muhtemelen orada başka bir hayatı bile olabilir. İnsan olan karısına, çocuğuna para göndermez mi?
Defet gitsin bu bostan korkuluğunu. Şimdi yapmazsan hep pişmanlık yaşayacaksın.
Cocugumun velayetinden dolayi sikintidayim.simdi calismiyorum cocuumu almak istiyorum ama o benm calismadgmi.one surebilir oglum 4 yasinda herkes sana verilir diyor aldiktan sonrada memurluk fln düşünüyorum cocugu bi daha isteyemesin diye

Back
X