Esim!

Canım ben stajyer avukatim .
Ayni sehirde olsak yardımcı olmak isterdim fakat baro'nun adli yardım diye bir uygulaması var. Avukatlık ücretini katsiliyorlar maddi durumunun eksikligini ispatliyorsun belge falan istiyorlar. Bu var.
Ayrica da kendin bizzat avukat tutmadan bu süreci yönetebilirsin
Hangi şehirdesiniz

Biz kadınlar artık saçımızı süpürge etmenin hiçbir yararı olmadığını anlamamız gerek. Bakma anasına babasına sanane evliyim diyosun 4 yıl koca yok. Sen evli değilsin canım hizmetçisin onun gözünde. Adam tabi seni takmaz 4 yıl karı koca hayatı yok nasıl olcak ki Zaten
Aynen oyle cnm bundan sonrada bu evliligin normal bi evlilik olacağını düşünmüyorum. Evladim icin uzuluyorum onun yaninda yollarca
Biz kadınlar artık saçımızı süpürge etmenin hiçbir yararı olmadığını anlamamız gerek. Bakma anasına babasına sanane evliyim diyosun 4 yıl koca yok. Sen evli değilsin canım hizmetçisin onun gözünde. Adam tabi seni takmaz 4 yıl karı koca hayatı yok nasıl olcak ki Zaten
Aynen oyle bundan sonrads devsm etsek normal bi evlilik sureci yasayacagimizi düşünmüyorum ve cocugum o yıllardır benimleydi babasina benm.kadar duskun degil onu alabileceğini sanmiyorum yasindan dolayı ama alınma durumu olursa bensiz yapamaz oglum

Bu sitedeki bazı arkadaşların sevgi anlayışı beni benden alıyor yemin ederim. Bana sahip çıkmadı, çocuğuna sahip çıkmadı, ağza alınmayacak küfürler yağdırdı ama seviyorum. Bu sevgi neymiş böyle körü körüne, olmayacak insana bağlanmak mı?

Sen boşanma davası aç neden onun açmasını bekliyorsun boşan kurtul bu bencilden bence...
Elbette zordur çocuğunun babası 5 yıllık eşin ama onunla daha mutsuzsan bu hayatta boşanmayı ertelemenin bir anlamı yok.

Daha onceki konumda okuyanlar bilir yasadiklarimi az cok O konumdaki yasananlardan sonra ramazan ayi icinde iki defa esime döndüm ikisinde de ayni seyleri yasadim.

Arkadaslar cokmu zor kendisi icin 5 yillik fedalarlik yapip onsuz anne babasiyla yasayan kadinin isteklerini yerine getirmek. Birde cocugumuz var. Ona bir evlat verdim babasiz 4 yasina getirdm.

Ailesiyle 5 yildir esim yokken kaldim cok sey yasadim ve artik onlarla kalmak istemiyorum esim yanimda olsada cunku artik icim sıkılıyor. Ben en son iki gun once onun memleketine gitmek icin yola ciktim ayri evde oturmamiz sartiyla oda tainini çıkarıp 15 gun icinde gelecekti. Tam onun memleketine yaklastim sana yalan soyledim donuyorsan dön ben annem babamdan vazgecmem dedi. Ben onlardan vazgeçmesini istemedim sadece kendi düzenimiz olsun istedim o bana bunu cok gördü onun icin yillarca uğraşmama ragmen bende dönerim dedim o..pu cocugu dönüyorsan dön s..b git memleketine dedi bana ben neden yalan soyledin ben yola cikmadan gelseydim dönmezdim dedigimde.

Ona uc sans verdim bizi sahiplenmesi icin ama bu üçünüde degerlendirmedi simdi bosanma davasi acmasini bekliyorum ses seda yok. Esimi seviyorum ama o bizi hak etmedi hicbir zaman ve benm icin hicbirsey yapmadı cocugu icinde. Bazen resmlerine bakıp aglarken buluyorum kendimi ama o bana ayriliktan baska care bırakmadı.

Yıllarca ailesine para verdi onlara baktı ailesidir dedim.sustum ve bu surede ben ailesiyle yaşıyordm bana 5 kurus gelmezdi o baska sehirdeydi herseyi yuttum yanina gidince de bize hic deger vermedi kufurler kavgalar:KK43:
Sevmeye devam et o zaman ne diyelim.Niye sana boşanma davasını açmasını bekliyorsun

Canım ben stajyer avukatim .
Ayni sehirde olsak yardımcı olmak isterdim fakat baro'nun adli yardım diye bir uygulaması var. Avukatlık ücretini katsiliyorlar maddi durumunun eksikligini ispatliyorsun belge falan istiyorlar. Bu var.
Ayrica da kendin bizzat avukat tutmadan bu süreci yönetebilirsin
savsaklarlar mı ki ole olunca

savsaklarlar mı ki ole olunca
Avukatlar aslında iki ücret alırlar. Bir sizden vekalet ücreti bir de haklı çıkılması durumunda karşı tarafın vekalet ücretini. Dilekçeye 'vekalet ücretinin talebi' diye bi madde eklenir ve karşı tarag sizin tuttugunuz avukata ödeme yapar. Yani savsaklanacak bi durum yok sizi iyi savunmazsa karşı taraftan gelecek ek vekalet ücretini kaybeder. Zaten bunu avukatlar hayrına yapmiyor

O biraz zor acar ne kadsr maas alsada durumu benden kotu cok borclandi ailesine vere vere kendini ihmal etmis simdi.girtlakta borc ondan acmazda belki

O borçların ailesine vere vere olduğuna emin misin? Hiç sanmıyorum.

Cocugumun velayetinden dolayi sikintidayim.simdi calismiyorum cocuumu almak istiyorum ama o benm calismadgmi.one surebilir oglum 4 yasinda herkes sana verilir diyor aldiktan sonrada memurluk fln düşünüyorum cocugu bi daha isteyemesin diye

Seni ve çocuğunu yıllarca umursamayan adam velayeti ne yapsın? Ayak bağı olur ona çocuk istemez ki.
Eğer çocuğa bakacak biri varsa çalışır bir taraftan hazırlanırsın memurluğa.

Avukatlar aslında iki ücret alırlar. Bir sizden vekalet ücreti bir de haklı çıkılması durumunda karşı tarafın vekalet ücretini. Dilekçeye 'vekalet ücretinin talebi' diye bi madde eklenir ve karşı tarag sizin tuttugunuz avukata ödeme yapar. Yani savsaklanacak bi durum yok sizi iyi savunmazsa karşı taraftan gelecek ek vekalet ücretini kaybeder. Zaten bunu avukatlar hayrına yapmiyor

Maalesef bastansavma iş yapan, sana davayı kaybettiren avukatlarda var.

O borçların ailesine vere vere olduğuna emin misin? Hiç sanmıyorum.

Seni ve çocuğunu yıllarca umursamayan adam velayeti ne yapsın? Ayak bağı olur ona çocuk istemez ki.
Eğer çocuğa bakacak biri varsa çalışır bir taraftan hazırlanırsın memurluğa.
Erkek cocugu onlarda kiymetli ister annesine bakitir o birde ben oradayken kendi gözlerimle gordum ginderdiklerini son bir yıldır gondermedi oda kendisi de borçlandı o yuzden ama bana 100 tl bile gelmedi

Silinen msjlar geri gelmiyor diyorlar polisler falan?
Arkadaş, kimlerle muhattap oluyorsun anlamadım ki?
Hep yanlış bilgiler var.
Bence git davanı kendin aç, kendin takip et.
Bak barolar yardımcı oluyormuş.
Ücretsiz açabilirmişsin.
Çevredekiler hep cahil ve yanlış yönlendirme yapıyorlar.

Arkadaş, kimlerle muhattap oluyorsun anlamadım ki?
Hep yanlış bilgiler var.
Bence git davanı kendin aç, kendin takip et.
Bak barolar yardımcı oluyormuş.
Ücretsiz açabilirmişsin.
Çevredekiler hep cahil ve yanlış yönlendirme yapıyorlar.
Maalesef yapan kafa karıştıran cok ama bu msj meselesini anlamadım bi türlü ben burada birkac polis tanıyorum hukuk okumus biri o dedi silinen msjlar gelmez diye dokumandada cikmaz falan neyse yarın bayii ye gidip sorayim

Maalesef yapan kafa karıştıran cok ama bu msj meselesini anlamadım bi türlü ben burada birkac polis tanıyorum hukuk okumus biri o dedi silinen msjlar gelmez diye dokumandada cikmaz falan neyse yarın bayii ye gidip sorayim
Tabii ki kafana göre geri getiremezsin mesajları.
Yine savcılık talimatıyla olur bu işler.
Arkadaş, eğitim durumun nedir bilmiyorum da neden kendini bu kadar aciz gösteriyorsun?
Toparlanmak zorundasın, sen bir annesin.
Bebenin hatrına kalk ayağa artık.

Birde arkadaslar bu sevme konusunda bana kizanlar var onlar icin ekleme yapmak istiyorum ben ailesine yardim ediyor diye yillarca durdum dedmki en azindan kotuluk yapmıyor ahlaksizlik falan ama 5 yil icinde bunlarn yaşanmadgni düşünmüyorum ve ben 5 yil once tanidigim esimo sevdim bu adamdan soğudum yani şuan sevdgm kisi de suanki muhatabim.olan esim degl umarm anlaşılmisimdir

Tabii ki kafana göre geri getiremezsin mesajları.
Yine savcılık talimatıyla olur bu işler.
Arkadaş, eğitim durumun nedir bilmiyorum da neden kendini bu kadar aciz gösteriyorsun?
Toparlanmak zorundasın, sen bir annesin.
Bebenin hatrına kalk ayağa artık.
Asla aciz değilim ve oyle göstermiyorum canim. Iki defa dondum dedim ya geri memleketime geldiğimde ilkinde kaynanam dediki sen neden bu kadar rahat konusuyorsun bende dedmki elimden gelen herseyi yaptim ve benm basimo eğeceğim bir durum yok alnim acik başım dik dedim cok sukur ayrilma sebebim namussuzluk yada benden kaynaklanan bir durum degl sadece bosanma davasi konusunda gidip geliyorum mesela maddi durumdan dilekçe ile avukat talep etsem onlar iyi bakmiyor davalara deniyor diger turlu hicbie avukat kabul etmez yani o konuda arada deredeyim

Back
X