Esim !

Allah aşkına biraz güvenin kendinize ya eşim beni hiç sevmemiş o kızla görüşüyor diye hemen ithamda bulunmak bu kadar kolay mı? ayrıca siz tesadüfen nasıl gördünüz onu anlamadım nasıl bir rastlantı oldu yani. Ayrıca başka arkadaşına da gitmiş olabilir hem kız evlenmiş çocuğu varmış artık. Kanıtım olsa yıkacağım edeceğim falan hiç telefonla konuşma mesajlaşma yakaladınız mı ya da eşiniz telefonunu saklar mı, size ilgisi nasıldır bunlar önemli hemen yaftayı yapıştırıyorsunuz.

Insallah oyledir umarim oyledir
Adamlari biz uzaklastiriyoruz aslinda kendimizden biraz da evde huzur varsa adam niye gitsin ki evden gitse gitse cinsellik gibi sacma sapan ihtiyacink tatmin etmeye gider o da nadirdir tbi ama gene de evdeki vazgecilmezdir cilveliyse kiz sende ne oldu diye dusunecegine bugun suslen esin icin cilvelen msl o mesaji alir ztn

Tesadufen gittigini soyluyor ama hic inanmiyorum bir markette kasiyer. Dondurma almaya gitmis sozde..
Ben de baya bir işyerinde birini görüp konuşmak için imkanlarını zorlamış sandım. Ne biliyim mesela bir ofise çıkıp çalışan sormak için bahane yaratmak gerekir ya.
Ama kız markette kasiyer diyorsunuz. Evet bilerek gitse de hal hatır sormak, ilanı aşk yapmak için değil, sadece meraktandır bence. Bir anlık olay...
Eğer size karşı sevgisizlik, ilgisizlik, sürekli kafanın dalgınlığı, melankolik haller gibi şeyler yoksa, bu kadar endişelenmeniz yersiz bence.

Ay bende tesadüfen gitmiş deyince ofis falan sandım yahu markete gitmiş yaaa kız orada çalışıyor diye niye markete gitsin ki ayrıca siz nasıl öğrendiniz ki bunu kendisi söylediyse zaten bir halt yiyorsa söylemez saklar yani. Acayipsiniz gerçekten.

Erkekler zaten hep eski sevgililerini suçlarlar ve hemen arsız ilan edilirler öylemi.İlginç.Bir süre gözlemde kalın eşinizi takip edin hissetirmeden :işsiz:

Ay bende tesadüfen gitmiş deyince ofis falan sandım yahu markete gitmiş yaaa kız orada çalışıyor diye niye markete gitsin ki ayrıca siz nasıl öğrendiniz ki bunu kendisi söylediyse zaten bir halt yiyorsa söylemez saklar yani. Acayipsiniz gerçekten.
Ben oraya girdigini gordum kizin orda calistiginida biliyordum. Atladigim bir ayrinti var onuda soyliyeyim.Oglum cikolata istedi bu da gitti almaya disardayiz ben gidip alir gelirim dedi siz burda bekleyin dedi baktim oraya yoneliyor bizde gelelim dedim engellemeye calisti ve de engelledi onune kadar geldik o an ne dedigini hatirlayamiyorum ve yandaki marketten aldik.

Iyi gunler kk bayanlari .
Gunluk tutuyordum ama buraya yazmaya derdimi burda paylasmaya karar verdim.

Konu esim.Severek evlendigimizi dusunuyordum fakat esim beni hic sevmemis . Eski kiz arkadasinda hala akli.Bir gun tesadufen kizin calistigi is yerine ugradigini gordum.Aralarinda konusma oldu mu hic bir fikrim yok! Neden ugradin diye sordugumda orda oldugunu bilmiyordum dedi.Yalan ! Ortak arkadaslari var ordan yada sosyal medyadan bildigine eminim. Ustelik kiz arsiz biri ! Ayrilma nedeni bu olmus zaten.Her neyse..Ben sorunun kizda oldugunu saniyordum fakat esimdeymis !! Esim birsey hissetmedikten sonra banane diyordum. Fakat evli ve cocuklu olmasina ragmen hala birseyler hissettigine eminim . Bu duruma cok uzuluyorum . Hala gorusuyorlar mi bilmiyorum . Elimde bir delil yok hesap soracak , icim icimi yiyor . Suphee belirsizlik cok kotu ! Elimde bir kanit olsa yikacam ortaligi cocugumuda alip giderim asla yuzumuzu goremez ! Fakat hic birseyi ispatlayamiyorum :KK43: Eve gec gelme huyu yok supheli telefon gorusmeleri yok internet gecmisi duruyor .
Ne yapmaliyim bilmiyorum bana bir akil verin her dakika pesinde olamam belki gorusmuyorlardir bile fakat hislerini acik acik ogrenmek istiyorum !
Adam sadece bir kere gitmis tesadufen demeyin bir kere ve tesaduf olmadigina oncesi ve sonrasi oldugun eminim ama kanitim yokkkkkkkk ;(

Ortalığı bulandırmayın !!! Bir şey olsa ortaya mutlaka ortaya çıkardı .
Benim görüşüm bu

Whatsapp web var eşinin telefonunu firsatladigin zaman bilgisayardan whatsapp webi aç kod çıkacak telefonu okut bilgisayara sonra eşinin bütün whatsapp konuşmalarını gorebilirsin ama hiç supheli bi durum yok diyosun biraz akışına birak ama takipte kal şüpheli bişey görürsen o zaman bişeyler yap

Şüphe insanın içine bir kere düştümü kurt gibi yüreğini yer bitirir.
Burada ki konuyu tek taraflı okuduk ve yorumlar başladı.
Şimdi konu sahibi kişinin paranoyak davranışlar sergilemediğini nasıl bileceğiz?
Belki de sorun eşinde değil kendisindedir?
Belki de kendisin psikolojik yardıma ihtiyacı vardır?
Şahsi görüşüm konu Sahibi eşiyle birlikte psikolojik yardım alsın.
Kullandığı kelimeler ve yaptığı açıklamalardan paranoyak davranış şekli var gibi geldi bana....
(Not; Seçmeli dersim psikolojiydi)

Iyi gunler kk bayanlari .
Gunluk tutuyordum ama buraya yazmaya derdimi burda paylasmaya karar verdim.

Konu esim.Severek evlendigimizi dusunuyordum fakat esim beni hic sevmemis . Eski kiz arkadasinda hala akli.Bir gun tesadufen kizin calistigi is yerine ugradigini gordum.Aralarinda konusma oldu mu hic bir fikrim yok! Neden ugradin diye sordugumda orda oldugunu bilmiyordum dedi.Yalan ! Ortak arkadaslari var ordan yada sosyal medyadan bildigine eminim. Ustelik kiz arsiz biri ! Ayrilma nedeni bu olmus zaten.Her neyse..Ben sorunun kizda oldugunu saniyordum fakat esimdeymis !! Esim birsey hissetmedikten sonra banane diyordum. Fakat evli ve cocuklu olmasina ragmen hala birseyler hissettigine eminim . Bu duruma cok uzuluyorum . Hala gorusuyorlar mi bilmiyorum . Elimde bir delil yok hesap soracak , icim icimi yiyor . Suphee belirsizlik cok kotu ! Elimde bir kanit olsa yikacam ortaligi cocugumuda alip giderim asla yuzumuzu goremez ! Fakat hic birseyi ispatlayamiyorum :KK43: Eve gec gelme huyu yok supheli telefon gorusmeleri yok internet gecmisi duruyor .
Ne yapmaliyim bilmiyorum bana bir akil verin her dakika pesinde olamam belki gorusmuyorlardir bile fakat hislerini acik acik ogrenmek istiyorum !
Adam sadece bir kere gitmis tesadufen demeyin bir kere ve tesaduf olmadigina oncesi ve sonrasi oldugun eminim ama kanitim yokkkkkkkk ;(

Not: Atladigim bir ayrinti var onuda soyliyeyim.Oglum cikolata istedi bu da gitti almaya disardayiz ben gidip alir gelirim dedi siz burda bekleyin dedi baktim oraya yoneliyor bizde gelelim dedim engellemeye calisti ve de engelledi onune kadar geldik o an ne dedigini hatirlayamiyorum ve yandaki marketten aldik.
Sana karsi davranislarindan anlarsin az cok

Paranoyaklik oldugunu dusunmuyorum
Her suphe paranoyaklik olamaz
Burada esinden suphelenen bir cok insan var
Benim tek derdim bu durumu acikliga kavusturmak , huzurumu yeniden saglamak.
Durum bir yanlis anlamaysa konu kapanir kafam rahat hayatima devam ederim.
Degilse,
Kiza bir sey mi hissediyor hala? Yolu acik olsun .. derim.

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin.
Zor bi durum, sizi anlıyorum.
Ama ne yapacaksanız da çaktırmadan yapın.
Anlarsa kendini bi b.k sanabilir eşin.

Back
X