- Konu Sahibi zeynep demir190
Gitse ne olucak alacak olsa onu alirdi hirsina evlenmis olsa cocuk yapmazdi merak etmis olabilir sizi sevmedigi anlamina gelmez ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah oyledir umarim oyledirGitse ne olucak alacak olsa onu alirdi hirsina evlenmis olsa cocuk yapmazdi merak etmis olabilir sizi sevmedigi anlamina gelmez ki
Adamlari biz uzaklastiriyoruz aslinda kendimizden biraz da evde huzur varsa adam niye gitsin ki evden gitse gitse cinsellik gibi sacma sapan ihtiyacink tatmin etmeye gider o da nadirdir tbi ama gene de evdeki vazgecilmezdir cilveliyse kiz sende ne oldu diye dusunecegine bugun suslen esin icin cilvelen msl o mesaji alir ztnInsallah oyledir umarim oyledir
Ben de baya bir işyerinde birini görüp konuşmak için imkanlarını zorlamış sandım. Ne biliyim mesela bir ofise çıkıp çalışan sormak için bahane yaratmak gerekir ya.Tesadufen gittigini soyluyor ama hic inanmiyorum bir markette kasiyer. Dondurma almaya gitmis sozde..
Ben oraya girdigini gordum kizin orda calistiginida biliyordum. Atladigim bir ayrinti var onuda soyliyeyim.Oglum cikolata istedi bu da gitti almaya disardayiz ben gidip alir gelirim dedi siz burda bekleyin dedi baktim oraya yoneliyor bizde gelelim dedim engellemeye calisti ve de engelledi onune kadar geldik o an ne dedigini hatirlayamiyorum ve yandaki marketten aldik.Ay bende tesadüfen gitmiş deyince ofis falan sandım yahu markete gitmiş yaaa kız orada çalışıyor diye niye markete gitsin ki ayrıca siz nasıl öğrendiniz ki bunu kendisi söylediyse zaten bir halt yiyorsa söylemez saklar yani. Acayipsiniz gerçekten.
Bu bir paranoya olamazzBence siz sadece paranoyaklık yapıyorsunuz.
Iyi gunler kk bayanlari .
Gunluk tutuyordum ama buraya yazmaya derdimi burda paylasmaya karar verdim.
Konu esim.Severek evlendigimizi dusunuyordum fakat esim beni hic sevmemis . Eski kiz arkadasinda hala akli.Bir gun tesadufen kizin calistigi is yerine ugradigini gordum.Aralarinda konusma oldu mu hic bir fikrim yok! Neden ugradin diye sordugumda orda oldugunu bilmiyordum dedi.Yalan ! Ortak arkadaslari var ordan yada sosyal medyadan bildigine eminim. Ustelik kiz arsiz biri ! Ayrilma nedeni bu olmus zaten.Her neyse..Ben sorunun kizda oldugunu saniyordum fakat esimdeymis !! Esim birsey hissetmedikten sonra banane diyordum. Fakat evli ve cocuklu olmasina ragmen hala birseyler hissettigine eminim . Bu duruma cok uzuluyorum . Hala gorusuyorlar mi bilmiyorum . Elimde bir delil yok hesap soracak , icim icimi yiyor . Suphee belirsizlik cok kotu ! Elimde bir kanit olsa yikacam ortaligi cocugumuda alip giderim asla yuzumuzu goremez ! Fakat hic birseyi ispatlayamiyorumEve gec gelme huyu yok supheli telefon gorusmeleri yok internet gecmisi duruyor .
Ne yapmaliyim bilmiyorum bana bir akil verin her dakika pesinde olamam belki gorusmuyorlardir bile fakat hislerini acik acik ogrenmek istiyorum !
Adam sadece bir kere gitmis tesadufen demeyin bir kere ve tesaduf olmadigina oncesi ve sonrasi oldugun eminim ama kanitim yokkkkkkkk ;(
Bunu denesem iyi olacak ..Whatsapp web var eşinin telefonunu firsatladigin zaman bilgisayardan whatsapp webi aç kod çıkacak telefonu okut bilgisayara sonra eşinin bütün whatsapp konuşmalarını gorebilirsin
Yine de inşallah bişey çıkmaz yuvaniz bozulmaz canım allah yardimcin olsunBunu denesem iyi olacak ..
Bu olaydan sonra daha ilgisiz sanki yada daha cok gozume batiyor bilemiyorum insallah cikmaz tabi ama neler hissettigini bilmek isterim.Peki sana karşı ilgili mi esin
Sana karsi davranislarindan anlarsin az cokIyi gunler kk bayanlari .
Gunluk tutuyordum ama buraya yazmaya derdimi burda paylasmaya karar verdim.
Konu esim.Severek evlendigimizi dusunuyordum fakat esim beni hic sevmemis . Eski kiz arkadasinda hala akli.Bir gun tesadufen kizin calistigi is yerine ugradigini gordum.Aralarinda konusma oldu mu hic bir fikrim yok! Neden ugradin diye sordugumda orda oldugunu bilmiyordum dedi.Yalan ! Ortak arkadaslari var ordan yada sosyal medyadan bildigine eminim. Ustelik kiz arsiz biri ! Ayrilma nedeni bu olmus zaten.Her neyse..Ben sorunun kizda oldugunu saniyordum fakat esimdeymis !! Esim birsey hissetmedikten sonra banane diyordum. Fakat evli ve cocuklu olmasina ragmen hala birseyler hissettigine eminim . Bu duruma cok uzuluyorum . Hala gorusuyorlar mi bilmiyorum . Elimde bir delil yok hesap soracak , icim icimi yiyor . Suphee belirsizlik cok kotu ! Elimde bir kanit olsa yikacam ortaligi cocugumuda alip giderim asla yuzumuzu goremez ! Fakat hic birseyi ispatlayamiyorumEve gec gelme huyu yok supheli telefon gorusmeleri yok internet gecmisi duruyor .
Ne yapmaliyim bilmiyorum bana bir akil verin her dakika pesinde olamam belki gorusmuyorlardir bile fakat hislerini acik acik ogrenmek istiyorum !
Adam sadece bir kere gitmis tesadufen demeyin bir kere ve tesaduf olmadigina oncesi ve sonrasi oldugun eminim ama kanitim yokkkkkkkk ;(
Not: Atladigim bir ayrinti var onuda soyliyeyim.Oglum cikolata istedi bu da gitti almaya disardayiz ben gidip alir gelirim dedi siz burda bekleyin dedi baktim oraya yoneliyor bizde gelelim dedim engellemeye calisti ve de engelledi onune kadar geldik o an ne dedigini hatirlayamiyorum ve yandaki marketten aldik.