Eşim:(

Daha çok yenisiniz olur böyle şeyler zamanla olgunlasip sorumluluk aldıkca bu tarz konularla ilgilenmeyeceksiniz herkes o yollardan geçiyo sana tavsiyem eşinle ne kadar kavga ederseniz edin sakin yatak ayirmayin ayrı yatmayın çünku bi kere yapınca sürekli arkası geliyo ;) tazesiniz daha geçecek geçecek

hiç tanımadığı bi insana bile trip atan sen kocana neler yapıyorsundur Allah bilir. hadi o suyunu içer yine gönlünü yapar da ben senin gönlünü yapacak yorumu yapmak zorunda değilim.

farklı yorumlar okumak istemiyorsan hergün binlerce kişinin girdiği bi foruma konu açıp kocandan dert yanmayacaksın.
ha bana lüzumsuz deyip ne anlatmak istediğim umurunda değilse gözardı edip bi alttaki yoruma atlarsın.

bikbikbik=senin bütün anlamsız triplerinin ortak tanımı. tanı kendini
dur gülücükde koyayım :):):):)

Binlerce insanın görüşünü almak istediğim için yazıyorum:) Siz hariç,siz bir daha yazmayın lütfen.

İyi eğitimli yada hayat tecrübesi ve yardımcı olmak isteyen insanların yorumlarını almak isterim.Amiyane tabirle "sokak ağızıyla" yorum yapan kişinin yorumuna ihtiyacım yok

Binlerce insanın görüşünü almak istediğim için yazıyorum:) Siz hariç,siz bir daha yazmayın lütfen.

İyi eğitimli yada hayat tecrübesi ve yardımcı olmak isteyen insanların yorumlarını almak isterim.Amiyane tabirle "sokak ağızıyla" yorum yapan kişinin yorumuna ihtiyacım yok
Mune Mune abla şu ucuzluğa rağmen polemiğe girmiyorum farkındasın değil mi :)

Kocam beni 'ölüyorum kalk' diye kaldırsa, 10 dakika 'ben nerdeyim' diye mal mal etrafa bakarım.

Back
X