Ya arkadaş da sevmediği insanları ağırlamak istemez sanırım; o yüzden benim aklıma direkt dostları, akrabaları geldi zaten.Mesele dost, kuzen degil yahu genel bir tabirden bahsediyoruz
Misafir.
Benim akrabalarımın hiç biri yanımda değil tek tabancayım.
Arkadaşım da yok pek.
Çalışıyorum ve bu tip şeylere özenmiyorum
Ben oluyorum nedeni yok.
Çocuklu misafir sevmiyorum gerçekten.
Kendim de gitmiyorum kimseye kolay kolay.
Akraba dısındakilerle pek bir irtibatım yok.
Yıllardır gurbetteyiz bunun da etkisi vardır belki.
Aman misafir gelsin, hizmet edeyim diye hiç içimden geçen bir şey yok
Böyle konulara ben de bitiyorum. Birde bunun değişik versiyonu var; arkadaşım yok diye konu açılıyor; sonra onlarca arkadaş neymiş; yalan; herkes kuyunu kazıyor, bana ben yeter babında onlarca cevap.
Tabii ki zorlama, dayatma misafiri kimse istemez de; insanların hiç mi dostları, kuzenleri; iki hoş sohbet edecek tanıdıkları yok. Düşündürücü...
O şekilde izin vermezDışarıda buluşun eve gelmesinler .
cimri falan mı eşin hani misafir gelecek ikram vs olck diye mi düşünüyorMerhaba kızlar
Hemen konuya giriyorum benim sorunum şu ki
Eşim eve misafir gelmesine tamamiyle karşı hiç bir şekilde istemiyor her misafir öncesi kavga ediyoruz bende aksine misafiri çok seven biriyim gidip gelinmesinden çok hoslanirim.
Bu kendi ailesi için de geçerli benim ailem için de geçerli anne baba kardeş dışında kimsenin gelmesini istemiyor misafir haber vermeden önce bunu eşime nasıl söylerim diye dusunuyorum olabilir mi böyle birşey ya sinir oluyorum artık aramızda büyük bi sorun oldu ne yapmalıyım sizce ?
Yok cimri olsa anlayacam gelmesinler istemiyorum diyo doğru dürüst bi açıklaması da yok sevmiyorcimri falan mı eşin hani misafir gelecek ikram vs olck diye mi düşünüyor
izin alan kim ? karışmasın her halta, kocanız diye sizin sahibiniz olmadı sizde bir bireysiniz çok yüz vermeyin.O şekilde izin vermez
Ben seve seve agirliyorum kimse zorla gelecek değil ya :) ama her defasında sorun olmasından biktimYa arkadaş da sevmediği insanları ağırlamak istemez sanırım; o yüzden benim aklıma direkt dostları, akrabaları geldi zaten.
Dayatma misafiri kim ister ki?
İstemiyorum kimse gelmesin diyor başka bi açıklaması yok bu da beni sinir ediyor
Haber verme kocana. Zaten gündüz gelen misafir 1 de gelir 4 te kalkar. Kocanın her lafını böyle dinliyo musun ya?Yok cimri olsa anlayacam gelmesinler istemiyorum diyo doğru dürüst bi açıklaması da yok sevmiyor
Ne güzel ne yaptınız pekiBenim esimde böyleydi bende aksine çok severim misafiri isterim hep gelen olsun oturalim çay pasta muhabbet edelim baktı ben baskın çıktım eşim alıştı şimdi kendi diyor cagiralim su gün bugün diye
Kim eşim mi ama misafirin yorgunluguyla ne ilgisi olabilir ki gundüz geliyor benim misafirimÇok mu yoruluyor acaba ?
Gündüz iş arasında eve geliyor diye haberi oluyorHaber verme kocana. Zaten gündüz gelen misafir 1 de gelir 4 te kalkar. Kocanın her lafını böyle dinliyo musun ya?
Kim eşim mi ama misafirin yorgunluguyla ne ilgisi olabilir ki gundüz geliyor benim misafirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?