Eşim. .....

Yoo bazen okuyup eşime kuruluyorumm 😄

Ne gıcık biseymis o zamanlar 😄 şuan herşey Yolunda.

Peşimde pervane.
Bebeklede gayet ilgili.
İkinci çocukta öyle bı şok etkisi olmadı ikimizde de alışıldık ve tanıdık bı duygu .
Yaşlanıyoruz galiba yavaştan 😆
28 yaşında yaşlanıyorsun, o da iyiymiş:KK53:

Eşimle 1.5 senelik evliyiz birde bebeğimiz var .. Allaha şükür .
Ama eşim çok değişti . daha önce de buna benzer bi konu açmıştım ..
Sürekli annesinin evine gidip eski odasına geçip film izlemek istiyor pc de. bir film bitiyor diğerı. o bitiyor diğeri . bizimle de ilgileniyor ama bitsin de gideyim tarzında . sorumluluk değilde MECBURIYET Görüyor bizi . çocuğumuz çok huysuz az bi tut dediğimde . baskı altinda hissediyor gibi kendini bir değil iki değil benimde sabrım tükendi artık genç hayatına dönemez . . Ben mi yanlış düşünuyorum Fikir?
Canim, yeni baba oldu o da... ustelik babalar bizim gibi 9 ay tasimiyorlar, sen 9 ay + 80 gundur annesin, o daha 80 gundur baba.

Zamanla oturacaktir, akli basina gelecektir, sadece bir erkek ya da eş değil baba oldugunu da anlamasina musade et. Evet erkeklere bu sorumluluk biraz gec yukleniyor, kucuk ve hafif islerle ona bebegin babasi oldugunu hatirlat ise yaramazsa kiskanclik gudusunu kullan.

Edit: aa konu eskiymis, bi eylul anasi gorunce dayanamadim :)

Canim, yeni baba oldu o da... ustelik babalar bizim gibi 9 ay tasimiyorlar, sen 9 ay + 80 gundur annesin, o daha 80 gundur baba.

Zamanla oturacaktir, akli basina gelecektir, sadece bir erkek ya da eş değil baba oldugunu da anlamasina musade et. Evet erkeklere bu sorumluluk biraz gec yukleniyor, kucuk ve hafif islerle ona bebegin babasi oldugunu hatirlat ise yaramazsa kiskanclik gudusunu kullan.
Konu 2000 senelik, konu sahibi şimdi mutluymuş şükür 😊

28 yaşında yaşlanıyorsun, o da iyiymiş:KK53:
Ne yaşlanması kız bunadim hatta son 3 ayda 😆

Ayy buraya yazıp yazıp konuyu hortlatiyordum artık çok iyiyiz harikayiz diye 🤣 son 5 aydır bı boşanmadigimiz kaldı herşey alt üst oldu tersine döndü ahahahs kendi kendime nazar değdirdm galiba

Erkeklerin babalık içgüdüleri genelde zamanla gelişiyor. Yeni doğan bebe

Eşimle 1.5 senelik evliyiz birde bebeğimiz var .. Allaha şükür .
Ama eşim çok değişti . daha önce de buna benzer bi konu açmıştım ..
Sürekli annesinin evine gidip eski odasına geçip film izlemek istiyor pc de. bir film bitiyor diğerı. o bitiyor diğeri . bizimle de ilgileniyor ama bitsin de gideyim tarzında . sorumluluk değilde MECBURIYET Görüyor bizi . çocuğumuz çok huysuz az bi tut dediğimde . baskı altinda hissediyor gibi kendini bir değil iki değil benimde sabrım tükendi artık genç hayatına dönemez . . Ben mi yanlış düşünuyorum Fikir?

Korunun.

Erkeklerin çoğunda bablik içgüdüleri zamanla gelişir. Yeni dodan bebeklere karşı birşey hissetmezler. Bu yüzden bebek gelice boşanma oranı yüksek oluyor. Erkeğin hayatına sürekli bağıran, altına yapan ve eşinin tüm vaktini ve dikkatini üzerine alan biri giriyor. Zor... Her erkek bunu kaldiramiyor. Ben eşinizin davranışını asla savunmuyorum. Sebebini açıklıyorum.
Bu konuda neler yapılabilir. Babalar çocuğa emek verince ve yatirim yapinca bağlanır. Çocuğunuzun tüm alışverişi ve doktor randevusu ayarlama işleri gibi babası yapsın. İki üç ay sonra, çocuk emeklemeye ve birşeyler gevelemeye başlayınca babası da daha keyifli zaman geçirir çocukla.
Eşinize onu sevdiginizi ve saydığınızi gösterin. Etrafında pervane olmaktan bahsetmiyorum. Eve geldiğinde gülümseyip, hoşgeldin demeniz. Çocuğa istemeyerek de olsa baktığında, teşekkür ederek ve yanağından öperek. İyi ki varsın, yoksa lavaboya bile gidemiyrum diyerek. Erkekler, kadının ilgisi çocuğa kaldığında, eşlerin onları artık sevmedikleri düşünür ve çocuğu rakip olarak görür.

Back
X