Eşim..

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Merhaba herkese konuya geçeyim..
Hamileligim çok aşırı halsiz geçiyor ne iştah var ne bir şey. Eşim işi gereği çok çalışıyor evde pek duramaz annem başka memlekette yetemiyorum kendime.. Bugün genel kan testleri yapıldı bazi degerler düşük çıktı doktorum haliyle ilaç verdi tabi eşime söyledim bunu sonra eşim yemiyosun içmiyorsun önceden ilaç mi vardı diye söylenmeye . Azar dinledim resmen..

Benim zaten canım cok sıkılıyor tiksindim her şeyden çok zorluyorum kendimi hangi anne elinden geleni yapmaz ki.. Eşim beni suçlar şekilde konuşunca iyice çöktüm . Ben istiyorum ki bana destek olsun eleştirmek yerine ama ona kendimi anlatacak güç bile bulamiyorum.. Sabahlari uyaninca günün hareketini kaldiracak enerjim olmuyor yatakta boş boş yatmak istiyorum sadece..

Her şeye ağlar oldum bir tartışma yaşasak kendimi savunamıyorum bile içimi dökmek istedim öyle size..

Hamilelikte olur böyle şeyler. Eşinle konuşup hamileliğin seni zorladığını, biraz anlayışlı olması gerektiğini anlat.

Ben bazen hamilelik veya lohusalıkla ilgili bilimsel makaleler gönderiyordum eşime. Orada yazanları okuyunca neler hissettiğimi daha iyi anlıyordu sanki.

Hamilelik ekstra hassaslık demektir. Eşim bana her gün ne var madamme coco da? Sürekli oraya gidiyorsun dediği için avm de hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Çok ağrıma gitmişti. Acaba ard niyetli değil de siz fazla mı hassaslaştınız? Yeme içme konusunda ben de sizin gibiydim ilaçla düzene giriyor

Eşinize söyleseniz ailenizin yanına gidip kalsanız bir süre razı gelir mi ? En azından anneniz size gayet gzel bakar besler diye düşünüyorum en azından kafanız rahat olur
Aslında doğru diyorsunuz bunu bir konuşayım cok teşekkür ederim

Ben hamileyken kendime bakamadim calisiyordum kosusturmaca vardi hep az yiyordum kizim dusuk kilolu dogdu kuvezde kaldi doktorum bile iyi bakamamissin bebege dedi doguma yakin.kan hapini ve vitamin hapini kullan tabiki.ilk aylarda folik asit kullaniliyor.bunlarsa eger bahsettigin haplar herkes kullaniyor normal yani.
Herseyi yiyeceksin diye bir sart yok internetten bak ozellikle yemen gereken seyleri tuket.hamilelikte beslenme gercekten onemli.not ozellikle kahvaltini guzel yap yumurta sut peynir vs..

Hamileyken böyle oluyor . Bende gidip annem de kalmıştım bu yüzden ama yanlis yaptım eşimle arama o dönem mesafe girdi.

Normal şeyler bunlar. Biz eşlerimizden sonsuz anlayış bekliyoruz bu hassas zamanlarda. Hakkımız mı? Elbette ki. Fakat bişeyler ters gidiyorsa da bunu ancak konuşarak halledebilirsiniz. Konuşmaya mecal yoksa yazın. Mektup yazın eşinize. Ne hissediyorsanız. Anlayış durduk yere olmaz halinizi anlatın ki farkında olsun oda Erkekleri bu tip konularda kendimiz gibi sanıyoruz. Anlamalarını bekliyoruz anlatmadan. Fakat durum öyle değil.

Ilacla duzelmesine çok sevindim. Dediğiniz gibi olabilir başka bir insana dönüştum resmen çünkü

Bende 6.5 haftalık hamileyim çok halsizim yataktan kendimi kazıyorum resmen kalkarken neden böyle oluyor acaba.

Mektup fikrî harika çok teşekkürler

Pekmez icin. Kirmizi cekirdekli kuru uzum yiyin. Iciniz almiyorsa leblebiyle yemeye calisin. Leblebi midenizi tutar

B12 ignesi ve kan hapları d vitamini falan verdi ama eşime baksan sanki kanser tedavisi başladı doktor öyle bir taviri var ki tek ben içiyorum bunlari ben bakamiyorim edasina girince uzuldum ben de

Bir şey daha eklemek istiyorum.
Hamilelik bir hastalık olmadığı için özel bakım da gerektirmez. Kendi kendinize de iyi bakmayı öğrenmeniz gerek. Kısa zaman sonra başka bir canlının bakımından sorumlu olacaksınız, şimdiden o sorumluluğu almak gerekiyor.

Ben 37.haftama kadar çalıştım. Her sabah yemem gereken şeyleri kendim hazırlayıp yedim. Kimseden herhangi bir şey için özel muamele görmedim. Sadece duygusallık konusunda ekstra anlayış gerekiyor.

Sen de dişini sık. 1-2 hafta sonra yiyecekler konusundaki isteksizliğin bitecek hatta yememek için kendini zor tutacaksın:)

Sağlıkla kucağına al bebeğini :)

B12 ignesi ve kan hapları d vitamini falan verdi ama eşime baksan sanki kanser tedavisi başladı doktor öyle bir taviri var ki tek ben içiyorum bunlari ben bakamiyorim edasina girince uzuldum ben de
Sacmalamis esin o haplar hamilelere veriliyor zaten tedbir amacli ben emzirirken bile kullandim onlari doktorum kullan demisti kafana takma ama yemeye calis beslenmene dikkat et.

Annenizi yanınıza çağırmanız bnce çok iyi olur. Her şeye de ağlamanız, hormonlarınızdan kaynaklanıyordur. tabii deneyimli anneler daha iyi bilir.

Tek korkum o benim de annem k.marasta biz İstanbul'dayiz

Herkes aynı değil tabi ama ben hamilelikte onun ilgisizligine kizarak anneme yerleştim haftada 2 gün evime geliyordum o da çamaşır makinesini döndürmek için.

Tamamen uzak tuttum eşimden kendimi 5 ay boyunca.
Doğuma 2 hafta vardı eşimin beni aldattığını öğrendim.

Aldatmayasaydi da ayniydi durum. Çok koptuk. Sanırım hamilelik psikolojisiyle ben onu kendime düşman gibi görüyordum. Vucudumdaki degisikliklerin sorumlusu o gibi geliyordu.
Sırt agrimin sebebi de o , bitmeyen akintiminda. Yanlış yaptım ama bu bütünü ile sen benim hatalarimi yapma.
Annene yine yerlesebilirsin ama kendinden emin ol . Onunla aradaki bağ kuvvetliyse, hamilelik psikolojini berbat etmediyse.

o ilaclari alicak heralde diymi.

Dünyanın en sorunsuz hamileliğini yaşadım. Midem falan bulanmadı sadece uykum geldi arada ama doktor bir dünya ilaç verdi bana da. Kan ilacı , vitamin, dodex iğne vs bunlar senin kendinle ilgili değil ki bebek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…