• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim..

Bir şey daha eklemek istiyorum.
Hamilelik bir hastalık olmadığı için özel bakım da gerektirmez. Kendi kendinize de iyi bakmayı öğrenmeniz gerek. Kısa zaman sonra başka bir canlının bakımından sorumlu olacaksınız, şimdiden o sorumluluğu almak gerekiyor.

Ben 37.haftama kadar çalıştım. Her sabah yemem gereken şeyleri kendim hazırlayıp yedim. Kimseden herhangi bir şey için özel muamele görmedim. Sadece duygusallık konusunda ekstra anlayış gerekiyor.

Sen de dişini sık. 1-2 hafta sonra yiyecekler konusundaki isteksizliğin bitecek hatta yememek için kendini zor tutacaksın:)

Sağlıkla kucağına al bebeğini :)
Cok tesekkur ederimm

B12 ignesi ve kan hapları d vitamini falan verdi ama eşime baksan sanki kanser tedavisi başladı doktor öyle bir taviri var ki tek ben içiyorum bunlari ben bakamiyorim edasina girince uzuldum ben de
o b12 ignesini ozellikle kullan. b12 eksikligi bebekte bir cok soruna yol acabiliyor. nöral tup defekti gibi.
hamilekte b12 eksikligi diyerek internet bakabilirsin.

Herkes aynı değil tabi ama ben hamilelikte onun ilgisizligine kizarak anneme yerleştim haftada 2 gün evime geliyordum o da çamaşır makinesini döndürmek için.

Tamamen uzak tuttum eşimden kendimi 5 ay boyunca.
Doğuma 2 hafta vardı eşimin beni aldattığını öğrendim.

Aldatmayasaydi da ayniydi durum. Çok koptuk. Sanırım hamilelik psikolojisiyle ben onu kendime düşman gibi görüyordum. Vucudumdaki degisikliklerin sorumlusu o gibi geliyordu.
Sırt agrimin sebebi de o , bitmeyen akintiminda. Yanlış yaptım ama bu bütünü ile sen benim hatalarimi yapma.
Annene yine yerlesebilirsin ama kendinden emin ol . Onunla aradaki bağ kuvvetliyse, hamilelik psikolojini berbat etmediyse.
Aramiz iyi saglam aslinda ama su ara pskolojime hiç güvenmiyorum anneme gtsem de 2 3 hafta sonra geri gelirim gibi. Hayatinda yaşadığın son acı bu olur inşallah evladinla bir ömür mutlu olmani diliyorumm

Bende 6.5 haftalık hamileyim çok halsizim yataktan kendimi kazıyorum resmen kalkarken neden böyle oluyor acaba.
İçinizde büyüyen bebek sizden besleniyor çünkü, sizin mineral, vitamin vs stoklarınızı tüketiyor; yani normalde beslendiğinizden çok daha iyi beslenmeniz lazım şu dönem; gerekirse doktor kontrolünde takviye almalısınız.

Eşin anne tepkisi vermiş. Yaptığı bence doğru değil ama seni düşünmüş sanırım. Hani annelerimiz der ya ince giyindin tabi hasta olursun atlet giy falan. Bu da öyle bir tepki gibi geldi.

Eşin anne tepkisi vermiş. Yaptığı bence doğru değil ama seni düşünmüş sanırım. Hani annelerimiz der ya ince giyindin tabi hasta olursun atlet giy falan. Bu da öyle bir tepki gibi geldi.
Evet biraz o tavirla söyledi aslında ama sert soyleyince... :/

Eşiniz sizi azarlamış olsa bile iyiliğiniz içim söylüyor sonuçta iyi yemediğiniz için değerler düşük çıkıyor biraz zorlayın kendinizi sizin durumunuz psikolojik moraliniz iyi olsunn arkadaşınıza gidin gezin yani böyle olmaz

Evet biraz o tavirla söyledi aslında ama sert soyleyince... :/
Sen hassassın bu dönemde tabi, ama erkeklerin geneli de odunumsu olduğu için böyle üzüldün :/ Boşver, sıkma canını, eşin de iyiliğinizi istiyor belli ki. İfade ediş şekli yanlış. Takma sen de. Güzel güzel şeyler ye. Bol bol vitamin al. Miniğe ve sana sağlık versin Allah :)

Hamilelik ekstra hassaslık demektir. Eşim bana her gün ne var madamme coco da? Sürekli oraya gidiyorsun dediği için avm de hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Çok ağrıma gitmişti. Acaba ard niyetli değil de siz fazla mı hassaslaştınız? Yeme içme konusunda ben de sizin gibiydim ilaçla düzene giriyor
ayyy ne güldüm allah iyiliğini versin komik geldi bana madamme coco:KK70:

Sen hassassın bu dönemde tabi, ama erkeklerin geneli de odunumsu olduğu için böyle üzüldün :/ Boşver, sıkma canını, eşin de iyiliğinizi istiyor belli ki. İfade ediş şekli yanlış. Takma sen de. Güzel güzel şeyler ye. Bol bol vitamin al. Miniğe ve sana sağlık versin Allah :)
Aminn cok tesekkur ederimmm

Back
X