- 22 Şubat 2017
- 15
- 7
- 1
- Konu Sahibi Minikannesi4616
-
Yarin bir gun annemide emzir derse şaşmaÖnceden böyle değildi ama son 3 aydır böyle hep dışarda arkadaşlarıyla vakit gecirmek istiyor. Yemek yerken bile sen annemin yanına geç diyor
sıkıntısı var demekki... önce bu sıkıntısının ne oldugunu sorsanız ?Önceden böyle değildi ama son 3 aydır böyle hep dışarda arkadaşlarıyla vakit gecirmek istiyor. Yemek yerken bile sen annemin yanına geç diyor
sıkıntısı var demekki... önce bu sıkıntısının ne oldugunu sorsanız ?
ilginç hamile oldugun içn acaba yanaşmaya mı korkuyor ?Sıkıntısı olsa gerçekten anlarım gayet neşeli konuşuyor benimle de konuşuyor gülüyor ama Benim herseyi kendisiyle değil annesiyle yapmamı kendisininde gezmesini istiyor. Birsey sorunca da suratını asıp konuşmuyor benimle
ilginç hamile oldugun içn acaba yanaşmaya mı korkuyor ?
yahu vermez ama adam bakalım bunu biliyor mu ? yaşıda küçüktür ikinizinde kesin. dama söyle seninle vakit gecirmek istiyorıum ve hasta degilim sadece hamileyim. lütfen birlikte gezmeye cıkalım. başbaşa olalımı da ekle. seni cok özledim de. ne biliyim artık kocan hangi kelimeri seviyorsa onları söyle :)Benimle vakit geçirse bana zarar vermezki sadece hamileyim. Arada gelip karnımı öpüyor kızım sizi çok seviyorum diyor ve dışarı çıkıyor sürekli annesiyle olmaktan bıktık ve kv temizlik hastası hergün yemek temizlik eşime anlatıyorum hemen sinirlenip bağırıyor
yahu vermez ama adam bakalım bunu biliyor mu ? yaşıda küçüktür ikinizinde kesin. dama söyle seninle vakit gecirmek istiyorıum ve hasta degilim sadece hamileyim. lütfen birlikte gezmeye cıkalım. başbaşa olalımı da ekle. seni cok özledim de. ne biliyim artık kocan hangi kelimeri seviyorsa onları söyle :)
kuzu gene küçüksünüz işte... lütfen yine konuş kocanla.Ben 25 eşim 30 yaşında.benim doktorum mesela çok ilgilidir eşlerle özel görüşmeler yapıyor. Eşim herseyi biliyor. Bir yere gidelim diyince annemle gidin benim planım var of nereye gitcez ne yapcaz annemle oturun İşte yapacak birsey yok diyor böyle insanda heves mi kalır cok zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?